בוקר טוב וסופ"ש נפלא - מתוך

• פותח הנושא r66
  • פורסם בתאריך

r66

New member
../images/Emo24.gif בוקר טוב וסופ"ש נפלא - מתוך

מתוך מופע סטנד- אפ: אתם יודעים הבעיה שלי בחיים זה שכל דבר מרגיז אותי נגיד המעטפות האלה שכתוב עליהם ''אין צורך בבול'' ואם אני חש צורך בבול? למה למנוע את זה ממני? או שפעם הייתה את הפרסומת הזאת ''ספרייט - כשאתה באמת צמא'' מה זה! כסא גלגלים- כשאתה באמת נכה או שאתם נוסעים בכביש, מגיעים לגשר כתוב ''אין מעבר לרכב שגובהו מעל ארבעה מטרים'' לא קצת מאוחר מדי? תגידו, בבצפר לחרשים יש צלצול? או שהשרת עובר עם שלט: ''צלצול'' ומה-זה עיוור צבעים? או שאתה רואה או שאתה לא מה יש כזה דבר גם בריחות? -מי הפליץ? -לא יודע, אני עיוור נאדים מכירים את זה שהפלאפון שולח לכם הודעות שאתם לא מעונינים בהן? ''סוללה טעונה במלואה'' מה אתה משוויץ? יש גם קטע שלחבר שלכם מתחלף הפלאפון אתם לא יודעים אתם מתקשרים בטעות למספר הישן עכשיו יש חוק - תמיד עונה ערבי תמיד נותנים לערבים את כל המספרים הישנים עכשיו לפני ההופעה אכלתי וופלים ! הסתכלתי על העטיפה על המרכיבים היה כתוב שם: ''עשוי להכיל בוטנים'' מה אתם לא יודעים מה אתם שמים בפנים? אולי גם שמתם ציאניד ולא אמרתם לנו? בכלל אני שונא את כל ההוראות המפגרות האלה שיש על אוכל יש נגיד, במקרר את השניצלים הקפואים האלה, כתוב עליהם לחמם ולהגיש אה טוב שאתם אומרים את זה, כי האינסטינקט שלי היה להגיש ואז לחמם או שיש ! את הסבון כלים - כתוב עליו ''לא למאכל'' מי חשק בזה? אני חושב אבל שהמשפט הכי מיותר שאומרים בסוף החדשות: ''זה סוף החדשות'' אה לא היינו עולים על זה לבד אני חושב שהשלט הכי מיותר זה ''זהירות מדרגה'' כאילו אם האידיוט לא רואה את המדרגה, למה שיראה את השלט? ויש אחד עוד יותר דפוק ''סע לפי השילוט'' להה... ואני התכוונתי לסוע לפי כוכב הצפון או שיש ''חניה מותרת לנכים בלבד - בתוקף בימים א' עד ה! ''' מה סופי שבוע הם נהיים רמבו עכשיו בדרך לפה ראיתי עוד אחד ''שומרי משקל - נפתח סניף חדש בתל-אביב'' טוב שלא כתבו ''התרחבנו! '' השבוע גם ראיתי את השלט הכי מוזר! ''בור פתוח'' אם הוא היה סגור הוא לא היה בור מכירים את השלטים האלה שאתם לא יודעים איך להערך לקראתם? ''זהירות, כביש מקורצף''... כן..... אז? ויש את השלט המיותר הזה ''כאן בונים!''... תבנו! כל הכבוד לכם מה אתם רוצים מילה טובה? נסעתי אחרי אוטו היה כתוב עליו ''רכב זה הינו רכב חלופי'' מה אכפת לי? מכירים את זה שאתם מגיעים לקולר, ויחד אתכם מגיע מישהו באותה שנייה ואתם לא יודעים מי יהיה קודם ואז הוא אומר לך את המשפט הכי מטומטם ''אני רק רוצה לשתות'' אה! ואני רוצה לשאוב מים מהקולר אתם יודעים הייתי בסרט ''שרק'' הלכתי עם איזה פרחה ראתה את הדרקון אומרת לי ''אה , קעקוע מדבר'' סרט הבא, אמרתי לה, את תבחרי איזה סרט שאת רוצה ותעזבי אותי בשקט מה היא רוצה? ללכת לסרט עם שני השחקנים שאני הכי הכי אוהבת בכל העולם שואל אותה! את מי היא אוהבת, אומרת לי: ז'אן קלוד ו-אן דאם חשבתי על משהו מוזר, מכל העדות, הכי שמחים זה התימנים מה שמוזר כל השאר שמחים שהם לא תימנים

r66

New member
פולני אחד.......

שאלה:איך קוראים לפולני שיושב על עץ? תשובה:מנהל הענף איש אחד בא לחבר הפולני שלו ושואל אותו:"שמעת על ההמצאה החדשה? מתעניין הפולני:"איזו המצאה"? אז חברו מספר לו:"קוביית קרח עם חור" צוחק עליו הפולני ואומר:"מה בדיוק חדש כאן?אני נשוי לדבר כזה כבר שלושים שנה" פולניה מאיימת על בעלה שמתחבא מתחת למיטה:"צא משם מיד" הבעל הפוחד אומר:"לא אצא" הפולניה צועקת עליו:"אמרתי לך לצאת" הבעל שוב אומר":לא אצא". הפולניה מתעצבנת וצועקת":"בפעם האחרונה,צא משם"! הבעל לוקח נשימה לחזה ואומר:אני כאן בעל הבית ואמרתי לא,אז לא".

r66

New member
סה"כ מה עדיף../images/Emo35.gif ../images/Emo4.gif

מה עדיף - אישה או בירה? כשבירה מגיעה חמה, יש לה טעם איום. כשאישה מגיעה חמה, זה נהדר. - עדיף אישה. בירה תמיד רטובה. - עדיף בירה. בירה קרה כקרח, עושה לך טוב. אישה קרה כקרח, עושה לך רע. - עדיף בירה. 6 בירות בערב אחד - עדיף שלא תנהג. 6 פעמים עם אישה בערב אחד - שיחקת אותה - עדיף אישה. אם טעמת בירה ונתקעה לך שערה, זה נורא. אם טעמת אישה ונתקעה לך שערה, זה לא נורא. - עדיף אישה. בירה שמוציאה קצף, עדיין ניתנת לשתייה. אישה ש... - עדיף בירה. אם אתה חוזר הביתה מריח מבירה, אשתך לא תכעס. אם אתה חוזר הביתה מריח מאישה, אשתך בטוח תכעס. - עדיף בירה. שתה הרבה בירה ותהיה שמן. תצא עם הרבה נשים ותהיה עני. - תיקו. אם שוטר תופס אותך אחרי שתיית בירה, תקבל קנס. אם שוטר תופס אותך מתעלס עם אישה תקבל טפיחה על השכם. - עדיף אישה. בירה גדולה - יתרון. אישה גדולה - חיסרון. - עדיף בירה. לבישת קונדום לא מפריעה לך להנות מהבירה. - עדיף בירה. אם אתה חושב כל היום על האישה הבאה שתשיג, אתה נורמלי. אם אתה חושב כל היום על הבירה הבאה שתלגום, אתה אלכוהוליסט. - עדיף אישה. לקלף מהבירה את האתיקטים זה נחמד, לקלף מאישה את הבגדים זה יותר נחמד. - עדיף אישה. אם תשנה לפעמים את סוג הבירה, הבירה הישנה שלך תקבל אותך תמיד בברכה. - עדיף בירה. אין צורך לקלח ולסבן בירה בכדי שיהיה לה טעם טוב... - עדיף בירה. אתה יכול לדפוק כמה בירות באותו לילה בלי שום בעיה. - עדיף בירה. "האנגאובר" נעלם ביום למחרת. - עדיף בירה. מבירה אפשר להנות במשך כל החודש. - עדיף בירה. הבירה תמיד תחכה לך באוטו בסבלנות. - עדיף בירה. כשאתה הולך לפאב, תמיד תוכל לתפוס כוס בירה. - עדיף בירה. אתה יכול לחלק בירה עם עוד 4 חברים. - עדיף בירה. בירה תמיד יורדת בקלות. - עדיף בירה
סה"כ עדיף בירה

ועוד כמה ../images/Emo103.gif

למה עדיף בירה על אישה? כי גם אחרי שאתה גומר לשתות את הבירה, הפחית עדין שווה 5 סנט... ולמה עדיף ללכת לשרותים מאשר לעשות...עם אישה? כי אחרי, אתה לא צריך לחבק את האסלה 1/2 שעה ולהגיד לה כמה שהיא טובה...

r66

New member
שפתיים ../images/Emo25.gif

אשה נכנסת לרופא ומבקשת לנתח את שפתי הווגינה שלה, כי הן גדולות מדי. "אני נורא מתביישת בזה", היא אומרת לו, "אז אל תגלה לאף אחד שאני עוברת את הניתוח". אחרי הניתוח היא מתעוררת מההרדמה ורואה על השולחן שלושה ורדים. נזעמת, היא קוראת לרופא ואומרת לו: "הרי אמרתי לך לא לספר לאיש על הניתוח". "תירגעי", עונה הרופא, "הוורד הראשון הוא ממני, בגלל שהצטרכת לעבור את כל זה לבדך. הוורד השני הוא מהאחות, שבמהלך הניתוח כל כך התלהבה מהתוצאות עד שהלכה ועברה אותו בעצמה". "והוורד השלישי?", שואלת האישה. "אה, זה מהחולה במחלקת הכוויות. הוא נורא רצה להודות לך על האוזניים החדשות שלו".

r66

New member
../images/Emo6.gif זה באמת כ"כ נורא ../images/Emo35.gif

זוג זקנים בני שמונים יושבים להם על הכסא נדנדה במרפסת ונהנים משמש החורפית של אחר הצהרים. לפתע קם הזקן והתחיל ללבוש את הסוודר. האישה שואלת אותו: "שלוימ'ה לאן אתה הולך?". "?לרופא", עונה לה שלוימ'ה. "?ומה קרה לך?", שואלת אישתו. "?שום דבר, אני הולך לקבל ויאגרה". אישתו קמה והחלה ללבוש את הסוודר. "?ולאן את הולכת?", שאל הבעל. "?גם אני הולכת לרופא", ענתה האישה. "?ומה קרה לך?". "?שום דבר, אבל אם אתה מתכוון להשתמש בדבר החלוד הזה, אני הולכת לקבל זריקת טטנוס".

h a g a r a

New member
רנההההההה../images/Emo124.gif../images/Emo124.gif

הרגת אותי.....הבטן נפלה לי על הרצפה. שבת שלום אהובה, לך ולכל הפורום.
שאו ברכה

../images/Emo65.gif

זקנה בת 80 רצתה להתאבד, והיה לה חשוב שלא לפשל. היא התקשרה למוקד של מד"א ושאלה איפה הלב אצל האישה? 4 ס"מ מתחת לפתמה השמלאית, הייתה התשובה. אחרי שעה אושפזה האיזה עם קליע בברך... הזוג המבוגר שלך, מהבדיחה ה"חלודה" נכנס בערב למיטה ומצליח לעשות את זה. באמצע האקט, שואלת האישה: שרגא, נכון שיש בי עוד משהו טוב? כן נחמה, עונה הזקן:, אבל אני תכף מוציא את זה!

בדיחה טכסאנית ../images/Emo168.gif

שני פרים, אחד צעיר ואחד זקן, עומדים זה ליד זה על ראש הגבעה, מביטים בעדר פרות ברועות למטה בוואדי. אומר הפר הצעיר לזקן, מלא חדווה ומרץ: בוא נרוץ למטה ונדפוק פרה. עונה הפר הזקן לצעיר, באיטיות מנוסחת: בו נרד לאט ונדפוק את כל העדר... לשאלתך, כמה זה נורא, זוג ישראלים בגיל העמידה נוסע להולנד לטיול. הם עוצרים אחה"צ ע"י חוות בקר לקפה ומנוחה ובעומדם ע"י הגדר, מגיחה משאית, ממנה יוצא פר מלא מרץ, שעולה על הפרות הרועות אחת אחת... מסתכלת האישה על הנעשה בפליאה ואומרת לבעלה: נו שרגא, אתה רואה, הוא יכול יותר מפעם אחת! כן, נחמה עונה הבעל עם חיוך מאוזן לאוזן, אבל לא עם אותה פרה!

מיכל63

New member
רנה../images/Emo51.gifאין לי כוח לצחוק יותר../images/Emo9.gif

השמנה עם הכלב הרגה אותי סופית...

מוצרלה

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רינה זה טוב ../images/Emo6.gif

זה של שגיא פרידמן. אוהבת את הקטע הזה שלו

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo6.gif

צחוקים את עושה לי את היום מתגעגעת

wan

New member
ענק רנה../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo24.gif

והשמנה הרגה אותי. איזה מזל שאת כאן. מתה עלייך.

חחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רנה את גדולה

גם אותי השמנה הפילה אותי מחכה תמיד לקוריוזים שלך

למעלה