בוקר טוב לכולם

../images/Emo24.gifבוקר טוב לכולם../images/Emo24.gif

מאחלת לכולנו אחלה יום, אחלה שבוע ויופי של כיף, ביום החופשי הזה שניתן לנו בזכות פורים. יותר מאוחר אחזור ואספר לכם כמה דברים חדשים. מחבקת אתכם ורצה להכין לי קפה... הגרון שלי יבש... צ'אוווווו. אריאלה.

1mayush

New member
בוקר טוב ../images/Emo13.gif

יום אחרון של חופש, באמת צריך לנצל
אריאלה תודיעי לי במסר לגבי מה שדיברנו :)

1mayush

New member
תודה רבה הדר !

כנראה שיש לך סורק הרבה יותר גדול משלי

moranosh7

New member
כן מדהימה.. חכו חכו ...

הקולקציה הזו הולכת לצאת משהו סוףףףף!!!! והסינגל?? בכלל פצצה!! אחד השירים היפים של גילת בדיסק..!! אז מה ככה?? אפחד לא סיפר פה למה הוא התחפש?? יאללה שתפו אותנו...

מורני -כפרה, גם אני חושבת כמוך.

הסינגל החדש למותתת. אני מוטרפת עליו. רציתי להוריד אותו לנייד, אבל עדין לא נכנס. אז הורדתי לבינתיים את "מתי תלמד כבר לאהוב". קודם היה לי את "לשקר" ואח"כ את בגללך. תגידו, יש לכם את השיר של גילת בפון? ואם כן, איזה מהם? שלא נדבר בכלל על הקולקציה החדשה. , אבל זה לא חכמה... גילת -היא גילת- היא גילת. שימי עליה שק וגם הוא יראה סוףףףף , לא? ולשאלתך... אני התחפשתי לכדור אקמול... שכבתי במיטה עם 39.5 מעלות חום... קריזה. מה אתך, את? למה התחפשת? יאללה... מחכה לתשובה.

1mayush

New member
יש לי את כולם בנייד ..

את "שוב" בינתיים הקלטתי מהמחשב
עד שיהיה לי את הסינגל.

moranosh7

New member
לא התחפשתי.. אני כבר די זקנה.. חח

גם אני חליתי לפני שבועיים בשפעת ארורה.. העיקר שאת בריאה וחזרת לכוחותינו!!!! שכחתי לעדכן אותכם ש.. עוד שבועיים יומולדת 23 ואני בדיכאון מזה.. ממש הזקנתי..

1mayush

New member
אני לא התחפשתי \:

כבר לא אוהבת את זה. רק שנה הבאה, שזאת שנה אחרונה אני חושבת להשקיע במשהו גדול!

ראיתי. היא פשוט הכי יפה מאי פעם שם. זה לא

ייאמן איך איפרו וסידרו אותה. פשוט מעלפת. אני בדרך כלל אוהבת אותה טבעית, בלי איפור, והפעם.... ליגה. גם הבגדים מדהימיםםםם אין, מגיע לה.

הדרי, את תותחית!!! המון תודה חומד,

בדיוק לזה התכוונתי כשאמרתי - שתוף פעולה. אהבתי את מה שהעלית אלינו לכאן. אני רואה שאת ממש מעריצה אותה, והאמת היא שיש על מה. כל הכבוד, אני מודה לך וקדימה... קחי על עצמך להביא לנו כל מה שאת פוגשת בדרך. את עושה את זה נהדר. סומכת עליך יקירתי. אני אוהבת אנשים כמוך!!! תגידי, יש לך תמונות של גילתי שאין לנו כאן במאמרים? בא לך לחפש בנט ? בואי נראה עם מה את חוזרת אלינו... יש? יאללה חיבוק !! ♥♥♥ אריאלה.

1mayush

New member
לי יש אפשר להגיד את כל התמונות של גילת

שעד עכשיו עלו. אני אוכל להעביר לך אותם יותר מאוחר.

סגור. העבירי לי למייל את כל מה שיש לך,

ונעלה לכאן לאלבומים את כולם. אני רוצה מורני גם תמונות שלה כשהיא היתה צעירה, ולא בעייה להשיג אותם. לכי ותורידי לה מהקיר... יש שם כמה שאני נורא אוהבת.

moranosh7

New member
יש לה כמה תמונות שראיתי אצלה ביום שישי..

יש לה תמונה שהיא מחופשת שאולי היא בת 4-5 כזו מתוקה.. יש לה מלא תמונות יפות מימי הולדת, תמונות מהקיבוץ, תמונות עם הסבתא שלה ז"ל שהיא כ"כ אהבה, ועוד מלא מלא תמונות עם אחים שלה.. חח כאלה מצחיקות..

למעלה