בוקר טוב לכולם

כניעה-אוטוביליגרפייה-ב-5 פרקים

פרק 1-הלכתי במורד הרחוב,יש בור עמוק על המדרכה,נפלתי לתוכו. אך זוהי לא אשמתי,אעשה צעד למצוא דרכי החוצה מתוכו. פרק 2-הלכתי במורד אותו הרחוב יש בור עמוק על המדרכה,עשיתי עצמי שאיני רואה בו, ושוב נפלתי לתוכו,איני יכול להאמין שאיני באותו הבור אבל עדיין אין זו אשמתי, ולוקח לי זמן למצוא דרכי החוצה מתוכו. פרק 3-הלכתי במורד אותו הרחוב יש בור עמוק על המדרכה,ראיתיו שוב מול עניי, אבל שוב נפלתי לתוכו,הרגל,עניי פקוחות,ברור לי היכן אני נימצא,זוהי אשמתי,יצאתי מידית מתוכו. פרק 4-הלכתי במורד אותו הרחוב,יש בור עמוק על המדרכה ,עקפתי אותו. פרק 5-הלכתי לי ברחוב אחר.

רוניוס 1

New member
בוקר טוב ושבת נפלאה../images/Emo91.gif

מלאכה רבה לפניך.. ================ מלאכה רבה לפניך. אבל עליך ללמוד כיצד לתעל את האנרגיות שלך בכיוון הנכון ולא לבזבז אותן ולגעת בשטחיות בפעילויות רבות מדי. קל לעשות זאת. וזה המקום שבו המשמעת העצמית הכרחית. עליך לגלות את משימותיך. ואז להמשיך הלאה ולא להתפתות לנסות את כוחך במאה ואחת מטלות שונות. אתה זקוק לגיוון ועליך להיות גמיש. אבל אין פירוש הדבר שעליך לפזר את האנרגיה שלך. מוטב ללמוד מלאכה אחת כהלכה מאשר לשקוע במלאכות רבות שביצוען יהיה גרוע. איני מבקש ממך להיות חובבן בדברים רבים. אלא לשאוף לשלמות בכל דבר שאתה נותל על עצמך. היה נכון ללמוד, ואל תרגיש לעולם שאתה יודע את כל התשובות. תמיד יש דבר חדש ללמוד. למד לעשות את מה שאתה יודע שאתה יכול לבצע בשלמות.תן לאמת המידה שלך להיות מהגבוהות ביותר...........

../images/Emo42.gifאחלה בוקר לכולנו../images/Emo42.gif

אילתים... עוד שעה בערך, נפגשים במרכז יום... מי מגיע? אחלה יום של
בחוץ.. אוהבת

הוווו בוקר טוב../images/Emo42.gif../images/Emo24.gif

מגניב לראות עוד שם בפורום
אז ברוכה הבאה יקרה אחת
ד"ש חמה לאסיר תודה, ו... אתם באים למרכז? אוהבת

אנגל1218

New member
חכו לי אני מביאה את הבגד ים שלי...../images/Emo42.gif

ומה עם קרם שיזוף?.....

למעלה