בוקר טוב לכולם.

hregev

New member
../images/Emo24.gif בוקר טוב לכולם.

לא נעלמתי, פשוט מצב הרוח לא תמיד מאפשר לגשת ולכתוב, אני מידי יום קוראת את שנכתב ע"י חברותי לצרה. אני שומעת על צרותיהן של יקירותי וצר לי על כך, אנחנו ממשיכים הלאה, לפני ימים ספורים יצא לי לדבר עם אישי על כך שכשישעמם לו ואולי הוא ירצה נתחיל להתענין בקשר למרכז יום אז הוא ענה לי שאם הוא ירגיש שהוא זקוק במידה רבה לעזרתם של אחרים והוא לא יוכל להתמודד רק בעזרתי - הוא פשוט ילך ולא יפסיק ללכת - והמבין יבין, הוא צלול עדיין ומודע למצבו . אני מאמינה (מנסיוני עם אמי) שיגיע רגע שהוא לא יוכל להתנגד. בכל אופן זה לא הוסיף למצב רוחי המדוכדך ממילא. הרגשתי בימים האחרונים לא טוב היה לי כאב בברך שהפריע לי במצב הרוח בפרט שליל הסדר יערך הפעם בביתי (26 איש) ואתמול כמעט עבר הכאב בברך והיו לי סחרחורות (כנראה שלחץ הדם שלי נפל) היום כבר קצת יותר טוב ונקווה שכולם ירגישו ט נילי - מה שלומך ? לא שמעתי אותך היום, אני מקוה שהכל בסדר והלילה עבר כרגיל טוב, אני מתגעגעת ומקוה שנתראה ביום שני. אריאלה - שמעתי שאינך מרגישה טוב, אני מקוה שבינתיים עבר לך , תשכחי מהכל ונתראה ביום שני הקרוב כרגיל. אביבה - הצטערתי לשמוע שיש לך בעיות כם בעלך וישנה התדרדרות, הלואי ויכולתי לעזור אבךל אפילו לעצמי איני יכולה. שבת שלום עם הרבה בריאות - להתראות - חני

../images/Emo24.gifחני'לה אני שמחה לראות

אותך בפורום אפילו אם אין לך מצב רוח לכתוב תעשי השתדלות כן לכתוב כי אנו מחקות לך בפורום כדי לעודד אותך, אני ק4צת יותר טוב ומקווה להגיע ביום שני. חני גם אצלי יהיו 13 איש בניהם 8 ילדים מגיל 8-1 שנים הבלגן יחגוג אבל האמת זה כייף לערב אחד או שניים לא יותר. בן זוגי שמח שיבואו הנכדים, חני אולי תתקשרי ליד שרה או עזר מציון או עזרא למרפא שישלחו משהוא מתנדב לבוא אל בן זוגך להעסיק אותו קצת.או אפילו ללכת איתו לטייל בסביבה שלכם. בשורות טובות.ושבת שלום

נילי41

New member
|@בוקר טוב חני ולכל הפורום - יום ו'

אחרתי הבוקר "להתפקד" ואני מתנצלת. דווקא התחלתי מוקדם את הבוקר אבל דבר רדף דבר ופתאום הופס... נהיה כמעט צהרים. בכל אופן, לילה לא רע עבר על כוחותינו. היו שתי השכמות וכדור השינה סידר את שארית הלילה. קמתי מוקדם לאסוף את שלוליות השתן מרצפת חדר השירותים לפני שתגיע המטפלת שאנחנו מקבלים עכשיו בכל יום ששי. לא נעים להשאיר לה את העבודה הזו, נכון??? אחר כך טיפלתי בבעלי, רחצה, גילוח, הלבשה, בדיקות סוכר ולחץ דם (אחת לשלוש בדיקות המכשיר מצליח למדוד את לחץ הדם, זה בגלל הפרעות הקצב שלו...), ארוחת בוקר וכו'. המטפלת באה מוקדם והתחילה לסדר את הבית ואני במקביל הכנתי לה את החדרים. היה לי גם עוף להכניס לתנור, בקיצור, הזמן ברח. אחר כך ירדתי עם בעלי למטה כדי שהיא תוכל לסדר את הסלון שבו הוא מבלה כל היום וכשחזרנו התחילו טלפונים ועבודה, בקיצור, הלך היום. עכשיו הנכדים שלי יגיעו לצהרים ולאחר מכן עלי לאפות לשבת וזהו... המצב של בעלי די ירוד בסך הכל אבל הוא לא מתלונן אלא מתקשה בקצת הדברים שהוא עוד עושה, כמו למשל בשירותים. בזמן האחרון, למרות שהוא עם מכנסון סופג, בכל פעם שהוא הולך לשירותים הוא מרטיב את הגופיה והחולצה ואת המכנסיים שהוא לובש. לא יודעת מה הוא עושה לא טוב שכולו רטוב וצריך כל הזמן להחליף אותו ולכבס וכו'. אז היום החלטתי שאני אכנס איתו בכל פעם כדי שהוא לא יתרטב. כבר עדיף היה שהוא היה עושה במכנסון הסופג אבל יש לו את הצורך הזה להתפנות כל חצי שעה בערך, וזה די משגע כי גם רצפת השירותים וגם הבגדים שלו מתרטבים כל הזמן... חני, אביבה ואריאלה יקירותי, אני מקווה שכולכן תעבורנה את ההכנות לחג בשלום. אל תפגעו בבריאותכן בגלל החג. נראה לי שמכולנו רק אני אתארח בחג הזה ולא אארח. אני מקווה שזה יעבור עלינו בשלום ושבעלי יחזיק מעמד כל הערב כי אנחנו לא נהיה בבית ונהיה תלויים באחרים להסיע אותנו הלוך ושוב. חוץ מזה, כל זמן שיש אוכל נראה לי שהוא יהיה מבסוט... אביבה, מרכז היום של בעלך פועל עד 12 כנראה כי הוא מקום פרטי. מרכז היום שלנו שייך לעמותה למען הקשיש וכל מרכזי היום שלהם אינם פועלים בחג הפסח לצערי. לא נראה לי שאוכל לשלוח אותו למקום שלכם, מה גם שההסעה שלכם לא תגיע עד אלינו לאסוף אותו. בקיצור, נאלץ לבלות את כל הפסח ביחד... לא נורא! נמצא פתרון. בזמנים אחרים זה היה יכול להיות אפילו נפלא, אבל היום... רק עצוב נורא. מאחלת לכל חברי הפורום ולחולים היקרים סוף שבוע רגוע ויום עגול...

למעלה