בוקר טוב לכולנוווווווווווווווו

../images/Emo24.gifבוקר טוב לכולנוווווווווווווווו../images/Emo24.gif

יווווווווווו כבר יום חמישי....השבוע טססססססססס
איזה כייף !!!!!!!!!!!!! מה התיכנונים שלכם לסוף השבוע
איך נראה לכם יהיה מזג האויר בסופ"ש
תמיייייייייייייי
יה...ז'***
תעשי חיים באילת....ראבק גם אני רוצהההההההההה
ולכם יקיריי ויקירותיי....מאחלת יום מלא בשורות טובות....אושר....בריאות...ופרנסה טובה
מקסי

בוקר טוב../images/Emo199.gif

אני עייפהההההההההההההההההההההה שיהיה יום מקסים לכולם

IAM20072007

New member
בוקר אור../images/Emo42.gif

אני באמצע של הנקיונות, אח"כ אני עובדת.
מחר אנחנו מוזמנים לאחותי לארוחת ערב, בשבת אני ניסע לטייל לאן שהוא?!?!

Purple Mushroom

New member
בוקר טוב ../images/Emo42.gif ! ../images/Emo24.gif

השבוע טס , אכן :0). איזה כיף שמגיע סוף השבוע
. התיכנון שלי מחר , זה להיות באיזה מועדון (אני אגיע יכול להיות ברגל?) בתל אביב. וינסנזג'ה ? איך קוראים לזה ? אולי . וזהו , הרבה לנוח , ולאכול , הדברים הפשוטים . מזל טוב לחני גם
.

DREAM111

New member
בוקר בוקר. וואו הרבה תוכניות השבת מחכות לנו

מתחילה היום בזה שהולכים להזמין מטבח לדירה. מאושרת הולכת לעצב את המטבח שלי ולהתחיל להגשים חלומות. בערב כמובן חברים. מחר הולכת ללמוד בסדנת אומנות כייפית. בערב ארוחת ערב הונגרית אצל חברים. שבת בבוקר על האש עם חברים בפארק. ואח"כ עד שצריך לחזור לשיגרה הוא ואני לבד לבד לבד.
שיהיה אחלה סופ"ש לכולם.

נשמע כמו חלומות שמתגשמים ../images/Emo57.gif

תהני....חלום חיי זה מטבח כמו שאני באמת רוצה...עיצוב משלי.....משום מה... לא נראה לי שאזכה לזה אי פעם... תהני יקירתי

../images/Emo42.gif בןקר קסום לכולנו

מתה מעייפות , רוצה חופשה דחוףףףףףף מחר אנחנו אצל חמותי בשבת והדיכאון מעכשיו התחיל , איזה בעסה ככה להעביר את סוףהשבוע, מנוחה לא תהיה לי
בטח ישגעו לי את הבונבון והוא יהיה עצבני , אי אפשר להתחתן עם גבר בלי משפחה?????????? היום אני הולכת לטייל עם הבונבון שלי ומתכננת בערב לצאת , בתקווה שבעלי יהיה ספונטני. שיהיה לכולנו סוף שבוע קסום, מהנה, ומלא אושר ואהבה

IAM20072007

New member
כתבתי הודעה והיא לא נקלטה../images/Emo7.gif

שאלתי למה דיכאון???? אני מאוד אוהבת להתארח אצל חמתי, אבל לצערי היא עייפה ולא ממש מרגישה טוב. תגידי בן כמה הבונבון? ואיפה אתם גרים? תהנו היום בערב, לאן את מתכננת לצאת????? אנחנו גם צריכים חופש קצת מהילדים..
אז אולי עוד שבועיים ניסע לסופ"ש לבד. המשך יום טוףףףףףףףףףףףףף

למה דיכאון ????????

אם משהו לא נראה לך שהם מציקים לילד...את תמיד יכולה להעיר...את האמא!!! ומשפחה....זה דבר נפלא...גם אם מציקים לפעמים...הם עושים זאת מאהבה...מקרבה...ואני בלי המשפחה כמה שהם לפעמים יושבים לי על הוריד..לא יכולה... קחי את זה בקלות...נסי להגיע עם גישה שונה אולי זה ישנה לך משהו.... ותהני מכל רגע

למעלה