בוקר טוב לכן,רציתי לספר לכן ,,,

../images/Emo24.gifבוקר טוב לכן,רציתי לספר לכן ,,,

אתמול בני הבכור(9) פתאום אמר לי "אימא,איפה אבא שלי נמצא?" בתל אביב,,,,??וכו'',, בכל פעם שהוא שואל,ולא שואל הרבה(זה לא אומר שלא מפריע לו)יש לי צביטונת שחולפת מהררר,,, עניתי לו כמו תמיד שאין לי מושג היכן הוא ושאין לנו קשר איתו כבר שנים, וחיכיתי לעוד שאלות ושתקתי, אני לא מעלה את הנושא אלא כשהוא חש צורך לשוחח על זה, ואנחנו מפתחים את הנושא כמו תמיד, אני יודעת שיש לו חסך ולא פעם שוחחנו על זה כאן, זו הייתה הבחירה שלי(שלמעשה בחרתי בשבילו) האם גם אתן לפעמים חשות אי נוחות בנושא הזה עם עצמכן?? יש לי עוד תינוק מתוק שיגדל וישאל,ואני יודעת היכן האבא אך הוא לא מגדל אותו, יש רק אבהות, ועוד דבר,,יש לי חברה בת 43 שלא מוכנה לעשות ילד מבנק הזרע כי היא רוצה ילד שיכיר את האבא שלו,והיא מוכנה לשלם מחיר כבד של,,שבעצם לא יהיה לה ילד והיא תהיה לבד,,זה היה החשש שלי למרות שהחלטתי יחסית בגיל צעיר שאני רוצה לגדל לבד (בת 32 הייתי) אחחח,,איזה גיל,,,
לא שיש טענות בנוגע לגיל שלי היום,בת 42,, אשמח לשמוע תגובות,, אילנה אימא של ניתאי וליאם

סיוולה

New member
אילנה, את מזכירה לי שבתחילת הדרך ממש

ממש, שאלתי מה עונים? וענתה לה איזה בחורת חמד - שמה שהילד גדל עימו, זה מה שהוא יודע. אני כתבתי - שהיא טועה. ולצערי היא טועה. בכל ילד יש את הכמיהה לדעת מי האבא שלו, שיהיה לו אבא מגן ושומר בסביבה. בכלל החברה הישראלית, היא חברה של משפחה - אבא, אמא וכלב (רצוי). אני גם כידוע לך מתמודדת עם ילדה נטולת אבא, ועם ילדה עם אבא!!!!(צורה לאבא). השאלות מתחילות מכל גיל, והן נוקבות ונוקבות לנו בנשמה. אני יודעת כמה זה קשה. אני רואה שאת נכנסת לתהליך שאני נכנסתי אליו בזמנו (עדיין מדשדשת בו) , שהילדים הם תוצר של החלטה שלי, שיכולה לנוע מפה לשם. תהיי חזקה. תהיי שם. את מסוגלת. את מדהימה. אני יודעת שעם החוזק, האישיות, וכל מה שאת מכירה בעצמך (ועדיין לדעתי יש חלקים שעדיין לא תכירי, ותזכי להכיר "בגדול" בקרוב), אני יודעת שאת תחוללי פלאות. אני סומכת עלייך, שכל מה שאת תעשי - לבדך - תצליחי. תיקחי עצות, לפעמים יש רעיונות מבריקים, אבל ממה שהספקתי להכיר אותך, את תעבירי גם את "הגל" הזה בשלום. מחזקת. נשיקות, ורד

../images/Emo24.gifמה הייתי עושה בלעדייך???

תודה על המילים החמות,,וכן,,יש תקופות כאלה ואחרות,,, אני גם חושבת שלו הייתה בחירה אחרת גם היא לא הייתה קלה, אגב,,שוחחתי גם עם הבחור ששמו נתיב מערוץ 10,בחור נחמד אך יש לו מטרה אחרת בתוכנית שהם רוצים להציג, ה"כאב" ראש יעבור לו,,חחחחחח אילנה

m i c h a l i

New member
למה את מרגישה אי נוחות?

האם את לא אומרת לו את האמת? אם את באמת לא יודעת היכן האבא שלו זה לא צריך לגרום לך לאי נוחות. זה המצב הקיים וזה מה שיש נכון, זה צובט בלב אבל זו לא בחירה שלך (אני משערת)

מיכלי שלום,אם תקראי את שכתבתי תביני ,,,

שאני אומרת רק את האמת. אני לא מטייחת בשום דבר ולא חושבת שזה נכון לעשות, ילד צריך לדעת את האמת כפי שהיא,ולא לתת לו לחיות במחשבות שווא. גם כשהוא שאל פני יומיים על האבא שלו עניתי לו כמו תמיד שאנני יודעת היכן הוא,ואין לנו קשר איתו ולא יהיה,,,וכשהוא שותק אני לא ממשיכה לשוחח אלא מניחה לו לשאול,,,לפעמים הנושא עולה ואז אני מרחיבה את הנושא בכך שרציתי מאד ילד,ולא רציתי להתבגר ולהשאר לבד ללא ילדים,ושהם כל עולמי ובחרתי אותם מאהבה גדולה אפילו שאין בן זוג, ושאני אימא,אבא,סבא,סבתא,,,
אילנה

סיוולה

New member
ואל תשכחי להזכיר לו שאת אישה מיוחדת במינה

חכמה בצורה נפלאה ומדהימה. אמא - כמו ששרים בשירים - כי אין בעולם אהבה כמו של אמא - אני מקדישה לך את זה מכל הלב. את אישה מתוקה ואין כמוך מבחינת מה שאת עשית ועושה בשביל האושר והחיים הטובים בשביל הילדים שלך. אני כל הזמן מהכרות שלי איתך ומלקרוא את מה שאת כותבת כאן, אני בדיעה שאת אישה מיוחדת, שעושה בשביל הילדים שלה, מה שעשר אבות לא היו עושים, ועל זה יישר כח!!!!!!!!!!! אני אוהבת אותך ומאמינה בכל מילה שאת תגידי לה, שתכנס לו ללב ותשפיע. לא לשכוח!!!!!!!! אני כאן כדי להזכיר לך את האישיות המקסימה והמדהימה שלך, שאין הרבה נשים שיש להן יכולות מופלאות כמו שיש לך. הוא צריך להכיר גם את החלק שיש, לא רק את החלקים החסרים (כמו אבא). את יודעת, שבטיפול פסיכולוגי עם בעלי חיים שעושים לילדים עם קשיים שונים, מאוד ממליצים על לתת לילד לגדל ולטפח בעל חיים, בדרך כלל ממליצים על כלבים, אני את יודעת חסידת חתולים. אולי תשקלי..... שיהיה לך הכי טוב קל ושמח ורד

../images/Emo24.gifהצלחת לחמם לי את הלב,תודהההההההה

מה אגיד לך,,אני בהלם ומודה לך מאד, כל משפט שלך ממש ריגש אותי,,מ
היכן הבאת את זה?? אגב,,אני מתה על כלבים,,אשקול את זה,,,הבית קטן,,נראה לטובת הילדים וכמובן עבורי, רק שמפריע לי ריח שתןןן,,,,,,,,חחחחחחחחחחחחח ואני נקייה מאד,,טוב נראה,,,אני יודעת שזה יהיה נהדר עבורו/עבורם. תודה על כל מילה,,,,,ממש תודה כייף לשמוע פרגון,,וגם את היי חזקה,,החיים חזקים מהכול.זכרי זאת,,,!!!! באהבה אילנה של ניתאי וליאם

סיוולה

New member
מאיפה הבאתי את זה??? מהכרות אישית,

מהסתכלות עליך ועל הילדים, מלשוחח איתך בלילות, ולשמוע אותך מקשיבה לי למרות העייפות הגדולה. מלשמוע את המילים החמות והחכמות שלך, אליי, וגם פה באתר. ולראות את המלחמה שעשית בשביל שיהיה לילדים שלך את הבטחון הגדול של החיים שלהם - בית. שקט נפשי. ולידיעתך, כלבים לא משתינים בבית. צריך אולי להוריד אותם פעמיים שלוש ביום. אבל הריח של השתן זה לא של הכלבים, זה של החתולים (שבמקרה יש לי "עדר" בבית). מגיע לך. אני מכל הלב חושבת שאת אמא ואישה מיוחדת במינה. שיהיה לך הכי טוב, הכי קל וכיף בקיץ עם המתוקים שלך ניתאי וליאם ורד

למעלה