בוקר טוב ל 1/11/2007

../images/Emo24.gif בוקר טוב ל 1/11/2007 ../images/Emo24.gif

וואוווווווו איך שהזמן טס
לאחר לילה ללא שינה.....ה
התעורר ב 2 בלילה והחליט שכל שניה רוצה..."אמא, אני רוצה להגיד לך שאלה
.." הוא חלם שהבית נשרף ונשבר... ואז כל שניה....תפתחי ת'אור בסלון לראות שאין אש..... אמא.... אבל אמא...... נו אמא............. אז ככה העברנו את הלילה.....עד שהוא נרדם באיזור 5...לנו זה כבר היה מאוחר
אבל איך אומרים? שאלו יהיו הצרות שלנו
מאחלת לכולנו יום של כייף....בשורות טובות....פרנסה טובה....אושר ושפע של בריאות
מקסי

כולם ישניםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם../images/Emo35.gif

איזה כייף לכם

DREAM111

New member
ישנים../images/Emo35.gif וואלה פנטזיה טובה לישון

בוקר אור שיהיה יום נפלא. שיגמר מהר ושיהיה אחלה סופשבוע לכולם.

בוקר טוב וסוף שבוע רגוע ../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif../images/Emo57.gif

בשורות טובות לכולם
בריאות
הצלחה
בכזה גיל הוא כבר יודע לספר לך חלומות
wow
הידעת, שמי שחולם על אש לא קם יבש
, כדי לכבות את השריפה הוא מרטיב
שיהיה בריא האנרג'י הקטן שלך. הוא כנראה נהנה לעשות לך נדודי שינה

חחחחחחחחחחחחח קרועה אחת!

לצערי הוא עדיין עם טיטול בלילה כך שיבש לא קם אף פעם
ומה שבאמת יש בטיטול...באמת יכול לכבות שריפה
בבוקר הוא מדבר עם חברה שלי בטלפון וסיפרתי לה שהוא לא רצה לישון בלילה אז הוא אומר לה: רציתי להגיד לאמא הרבה שאלות...אני לא מאמין
אחחחחחחחח לאכול את הילדון הזה

nony4

New member
כבר נובמבר?? איך הזמן טס!!!!

אז היום אני כבר חודש בשמירה!!! היום יש ברית לאחיין של בעלי!! שיהיה המשך יום טוב לכולם ובשורות טובות ומקסי.. תגידי לעדידו שבלילה ישנים!!!

../images/Emo49.gif לאחיין החדש ../images/Emo95.gif

בקרוב אצלך
באמת הזמן רץ רץ רץ....ויקירתי....כבר התחלתי לדבר איתו בסינית...אידיש...וכל מה שלא תרצי לא רוצה להבין הקטנצ'יק

nony4

New member
תודה..

את יודעת איזה מספר נכד זה?? מס 20 !!!! ואטוטו אני... תחשבי כמה נכדים יש לחמותי.. ועוד ידנו נטויה (גיסות שלי רוצות עוד ילדים)!!!! תחשבי, ערב חג 40 איש!!!!

איזה אושררררררררררררררררר

איזה כייף!!!!!!!!!!!!!!! לדעתי אין כמו משפחה גדולה....חמסה....בריאה ומאושרת.... הלוואי וגם לי תהיה כזאת

אין... אין כמו משפחה גדולה!

לא מוותרת על אף אח ואחות מתוך ה-8 שיש לי
הלוואי והייתי יכולה לתת גם לילדים שלי את החוויה הזו. לצערי אין לי את האפשרות להגיע למספר שכזה, אבל עוד 1 או שניים אני מקווה שכן

ואל תשכחו../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

מהיום חובה!!! לנסוע עם אורות מחוץ לעיר....שלא תגידו שלא אמרתי

ואל תשכחו../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif../images/Emo88.gif

חובה!!! היום בלילה 20.45 זיקוקים בכל רחבי הארץ....שלא תגידו שלא אמרתי

ערב טוב לכם

רק עכשיו מצאתי זמן לפתוח את המחשב, יום חמישי עמוס במיוחד מחכה כמו ילדה קטנה למפגן הזיקוקים , רק שלא ארדם עד אז. דרך אגב או דרך הבטן הבונבון שלי אובחן היום כאסמטי יעני משאפים ואנהלציות , יש כאן אמהות / אבות לילדים אסמטיים?

IAM20072007

New member
היי צברית, הבת שלי.......

היתה המון עם אינהלציות ומשאפים.. אני רוצה להגיד לך שכל הליחה הזאת היתה לה מתחליב חלב ששתתה. כשהיא גדלה והפסקנו לפני גיל שנתיים ה כ ל ע בר !!!!!!!!!!!!!! וחוץ מזה לפני שאת מכניסה לו לגוף חומרים ותרופות , תנסי משהו טבעי . תרגישו טוב

למעלה