בוקר טווווההההוווובבב

../images/Emo24.gif בוקר טווווההההוווובבב

לה לה לה לה לה ל ה לה ... רציתי להיות הראשונה הבוקר שמברכת את כולם לבוקר טוב.. אתמול החלפתי משקפיים, והיום אני רואה את כולללללם הכי בהיר בעולם... לה לה לה לה לה

zoro3

New member
רק להיום של מכורים אנונימים

תכנית פשוטה "התכנית היא פשוט שיתוף, עבודת שנים-עשר הצעדים, השתתפות בפגישות ויישום העקרונות של התכנית". טקסט בסיסי, עמוד 188 החיים המסובכים שלנו יכולים להיות הרבה פחות מסובכים, אם נתרכז במספר דברים פשוטים - שיתוף אחרים בניסיון, בכוח ובתקווה שלנו, השתתפות סדירה בפגישות ויישום עקרונות התכנית בחיי היומיום שלנו. על-ידי שיתוף הניסיון, הכוח והתקווה שלנו עם מכורים אחרים, אנו נותנים לחברים חדשים דוגמה רבת עוצמה. הם יכולים ללכת בעקבותיה. המאמץ שאנו משקיעים בעזרה לאחרים, עוזר לנו להגביל את הריכוז העצמי שלנו, שהוא ליבה של מחלתנו. רבים מאתנו בוחרים לעצמנו קבוצה אחת, שהופכת לקבוצת הבית. אנו משתתפים בקביעות בפגישות של קבוצה זו. סדירות זו מכניסה מעט שיגרה לחיינו, כך אחרים יכלים לדעת מתי הם יכולים למצוא אותנו, אם הם זקוקים לנו. יישום שנים-עשר הצעדים בחיי היומיום שלנו מסמן את ההבדל בין החלמה מאוזנת ובין התמכרות יבשה, ללא שימוש. הצעדים מעניקים לנו ההדרכה, שאנו זקוקים לה, על-מנת לנהל את ענייני היומיום שלנו. כן, אנו אנשים מורכבים. אבל תוכנית האנ-איי מפשטת את החיים שלנו, ומאפשרת לנו לחיות חיים משוחררים מהתמכרות פעילה. החיים שלנו יכולים להיות מלאים שלווה ותקווה, אם אנו חיים לפי ההדרכה של העקרונות הפשוטים בתוכנית שלנו. רק להיום: אני אזכור כי אף שאני אדם מסובך, אנ-איי היא הדרך הפשוטה ביותר שבה אני יכול לגרום לכך, שחיי יהיו פחות מסובכים.

למעלה