בוקר נפלא לכולכם ויום מקסים

יוכי68

New member
../images/Emo24.gifבוקר נפלא לכולכם ויום מקסים../images/Emo140.gif../images/Emo42.gif

דינה, היכן מתכונייך וצילומייך המרהיבים? מצפים לשוב ולראותם
ורותי, איזה יופי שהצליח לך....את 10 , אין מילים לתאר את התהליך שעברת ולהשיג הישגים כאלו כמו להכין קובנה או ג'חנון - לא כל אחד מצליח - נהדר. מה האתגר הבא שלך? וגולדה - איזה יופי שהשיער נשאר על הראש ושרותי רחמנית...חחחחחחח איזה כיף לך שאת מתמידה בהליכה.....כך תוכלי להמשיך להכין מטעמים מיוחדים בלי רגשי אשם. מאיוש......היכן את? מצפה למתכון קל לעוגה נוספת וטעימה כמו עוגת התפוזים היפה.......יום טוב. חני.....כיף לשמוע אותך מזמרת ושהשבת עברה בכיף......תמשיכי להעלות מתכונים מעניינים. ושאר החברה היקרים.......תמשיכו לשאול, להוסיף משלכם, לפרגן, להעשיר.......וצאו אל האור........יום מקסים.

ddh1

New member
יוכי יקרה יום נפלא ../images/Emo24.gif

דעי לך שיום יום אני נכנסת ומורידה מתכונים נפלאים מהפורום המדהים שלנו. לצערי לא ניחנתי בכישרונות המטבח כמוכן, ובינתיים אני שוטפת את העיניים, לומדת,ונהנית לראות את השיחות והיצירתיות שיש כאן. באמת מגיע לך ולכולן כל הכבוד! על כל הכוחות ווהשקעה והאהבה הרבה שאתן משקיעות ולך על הפרגון, העיצות התובנות והאוירה הביתית שאת משרה כאן. נראה לי זה אחד הפורומים היחידים שאפשר לומר שיש בו אוירה אמיתי של בית. אך,,, רק חסרה הטכנולוגיה של העברת הריח ואז באמת הכל היה מושלם. להריח את כל התבשילים והאפיות וכל בית שגולש היה מתמלא בריחות כאלה.... אולי נרשום איזה פטנט, מה את אומרת?
בכל מקרה שבוע מדהים לך ולכולם
דינה

רותי410

New member
דינה, למה להסתפק רק בריח?

למה לא ללכת עוד צעד ולנסות להעביר גם טעם? ועכשיו שיוכי מתכוונת להיעדר, חובת ההמשכיות מוטלת עליכם, כל בשלניות ובשלני הפורום!!

רותי410

New member
בוקר טוב טוב לכולם../images/Emo140.gif

ויוכי, החריצות המדהימה שלך ראויה לשבח. תודה על התשבחות, אני לא מרגישה שהן מגיעות לי אולי פעם..... השבוע עוגת גזר, אבל זה לא אתגר. נחשוב על משהו נוסף. תראי מה זה, לא את ולא מאיוש ולא גולדה ולא האחרות לא מדברות על מה שאתן הולכות להכין, ומוציאות מתחת ידיכן שלל מטעמים מרהיבים, טעימים, הרבה פעמים מסובכים להכנה ובמגוון עצום, ואני מודיעה לכל העולם שבוע מראש על מתכון אחד מסכן שאני מתכוונת לעשות. חחחחח (ועוד מקבלת על זה מחמאות). זה מזכיר לי את המורה שלי לנהיגה. הוא התחנן שאעבור ללמוד על מכונית אוטומטית (וכנראה אגאל אותו מייסוריו), אבל סירבתי. אמרתי לו: "התחלתי במכונית כזאת ואסיים אתה. וכנ"ל אתך. לא עוברת למורה אחר." ואחרי מאה ומשהו שיעורים וארבעה טסטים הוצאתי רשיון, וכשהוא התקשר אלי הוא אמר לי: "עברת כמו גדולה!" אחרי יותר ממאה שיעורים וארבעה טסטים!!!!!!!!!!!!!!!!! פשוט נזכרתי בזה בגלל העידוד שלכן. אז שיהיה לך, לגולדה, לחני, למאיוש (איפה נעלמת? הפורום לא מעניין בלי יוכי, הא?) ולכל אנשי הפורום המקסימים שבוע טוב ומבורך,

ddh1

New member
הי רותי

גם אני עברתי את ה-100 שיעורים... אז אולי לא אתייאש ואמשיך לנסות. ניסיתי כמה תבשילים פה מהפורום ולא כל כך הלך. אם את אומרת לא להתייאש, אז נמשיך. דרך אגב גם יפית מן נעלמה לה...... שבוע טוב

רותי410

New member
יפית, אני חושבת, עסוקה במשפחתה

שבאה מחו"ל או בנכדים או משהו כזה, אבל נראה לי שהיא תחזור כשתתפנה. יוכי חסרה, אין מה לעשות. אני לא יודעת, אף פעם לא היתה לי גישה למטבח, ותמיד אמרתי שזה לא בשבילי. ופתאום מאתגרים אותי פה (אם כי, למען האמת כבר התחלתי עם זה קצת קודם, אבל לא בקצב הזה), והמתכונים די מצליחים, אז זה עוד יותר מדרבן להמשיך. לגמרי נפלתי על הראש כי אני גם חושבת ברצינות לקנות מצלמה ולצלם (את היבול הדל, אבל זה מה יש), אז אל תתייאשי כי אם אני הצלחתי, גם את תצליחי. ועצה שנתנה מאיוש בהתחלה: להתחיל עם דברים פשוטים, לא להסתער ישר על המתכונים המסובכים. כדי לא לרפות ידיים. ובקשר לנהיגה, גם כאן אל תתייאשי. כמו שהמורה שלי (שתמיד התבדחתי שבזכותי הוא יתקין בריכה) אומר: אין מישהו שלא יכול לנהוג. רק שלכל אחד יש הקצב שלו. אני לא יודעת מאיזה אזור את, אבל המורה שלי באמת היה מורה טוב. אצל מורה אחר נראה לי שהייתי עוברת את המאתיים שיעורים. אז כל טוב ושבוע טוב

ddh1

New member
יש לי רשיון כבר כמעט שנתיים

הרבה אחרי גיל 18, ואחרי תקופה ארוכה מאוד של התחלות והפסקות, ממש "חתונה קתולית", 100 ומשהו שיעורים, תיאוריה אחת ושלושה טסטים,יש לי רשיון. עוד מעט אוכל להוריד את "הנהג חדש".... ייייייייייייייייייייש! לא כולם מושלמים, לשאוף זה תמיד טוב...

רותי410

New member
גם אני הוצאתי רשיון הררבבבה אחרי גיל 18

ואת רואה שאת זריזה יותר ממני? אני אחרי 4 טסטים, ואני לא נוהגת. מתה מפחד להרוג מישהו. וכבר סרטתי ודפקתי מכוניות לבני המשפחה והעליתי את המנוע באש - חסר רק שאני אעשה טוטאל לוס. אבל, השאיפה עדיין קיימת. מתישהו? אולי? אני יודעת, אומרים שהתקווה זה הדבר האחרון שמאבדים.

למעלה