בנות יקרות,צריכה רעיונות למשחקי חברה

../images/Emo24.gifבנות יקרות,צריכה רעיונות למשחקי חברה

לבני יש יום הולדת בכיתה ביום חמישי,,, המורה בקשה כמה משחקי חברה ויש לי אבל,,רוצה משחקים חדשים,, אשמח אם תעלו כאן מספר רעיונות תודה אילנה

ron68

New member
אלן מזל טוב

בן כמה הילד? ועוד דבר מאחר שחם מאוד האם אפשר לארגן את הפעילות בחוץ? במגרש ספורט? יש לי כמה רעיונות למשחקי מים. יכול להיות משהו שונה ומרענן לילדים. על כל מקרה יש חבילה עוברת, פיצוץ בלונים, עבודות יצירה שיכולים לקחת הביתה, משהו לא יקר, חמסה וכדומה.

../images/Emo13.gifתודה =הבן שלי בן 9,חוגגים בכיתה.

מה זה חבילה עוברת?? עבודות יצירה לא רלוונטי כי אני מחפשת משחקי חברה לכולם,,, תודה אילנה

שי רה3

New member
יש כמה רעיונות

1. משחק המומייה- מתחלקים לזוגות,אחד עוטף ואחד נעטף, כל זוג מקבל גלילי נייר טואלט. העוטף את הנעטף מנייר טואלט, מרגל ועד ראש, הכי מהר, מנצח. 2. משחק האטבים- מתחלקים לזוגות, 1 בכל זוג מכוסה עיניים במטפחת. מניחים על הילד שאינו מכוסה עיניים אטבי כביסה על מכנסיו וחולצתו, ומכוסה העיניים בכל זוג, צריך להסיר את האטבים ע"י מישוש, הזוג הראשון בו הוסרו כל האטבים ניצח. 3. קערת הקמח והטופי בתוכה. 4. בקבוק בין רגליו של כל ילד, ונר קשור מאחורי מכנסיו, הילד הראשון שמצליח להשחיל את הנר לבקבוק ניצח. 5. כל זוג מקבל בלון מנופח, ועליהם לפוצץ אותו בטן אל בטן, או גב אל גב, או כף רגל מול כף רגל וכולי. הראשון שפוצץ מנצח. מקווה שעזרתי.... מזל טוב

ron68

New member
רעיונות יפים שירה ובנוסף

אני אישית מסתייגת מהקמח עם הטופי, הילדים שואפים את הקמח ונכנס לעיניים, גם באכילת תפוח מתוך קערת מים ראיתי ילדים שכמעט נחנקו. בכל אופן חבילה עוברת זה לעטוף מתנה יפה אפשר ספר או כל פריט אחר, כותבים פתק עם משימה למשל לבחור את הילדה עם השפתיים הכי יפות או הילד הכי גבוה, עוטפים שוב ונותנים שוב משימה אפשר לקפוץ 20 פעם על רגל ימין ו20 פעם על רגל שמאל. עוטפים שוב ועוד משימה, לפחות 10 משימות. את המשחק משחקים במעגל יושבים על הרצפה, משמיעים מוזיקה וכשהמוזיקה נפסקת הילד שאצלו עצרה החבילה פותח ומבצע את המשימה. משוכנעת שבנך מכיר את המשחק. עוד רעיון אם המורה תסכים למשחק בחצר בית הספר במיוחד בימים חמים אלו. ממלאים 2 דליים עם מים ועם ספוג צריכים להעביר אותם לדלי ריק. 2 ילדים מתחרים הראשון שממלא יותר מים הוא מנצח. אפשר על אותו עיקרון למלא דליים בכדורים פלסטיק (כמו של בריכת ג'ימבורי) אפשר גם לשחק עם בקבוק אמת או חובה. זהו נגמרו לי כרגע הרעיונות.

Bavmorda

New member
מעגל המחמאות

יושבים במעגל וגל ילד אומר משהו טוב (ביומולדת של הבת שלי זה הפך להיות שלושה דברים) לילד שיושב מימינו וככה סוגרים לאט לאט מעגל. לא יודעת אם מתאים לבנים, אבל זה סופר מעניין לשמוע מה יש להם להגיד אחד על השני. שווה להקליט בוידאו. מזל טוב, BAV.

m i c h a l i

New member
נו אילנה , איך היה?

מזל טוב לבנך ויפה שחגגת לו לפני סיום השנה

../images/Emo140.gifהיי מיכלי ולכל הבנות תודה,היה מרגשששש...

מה אומר לכן,,לא זוכרת יום הולדת מרגש,צנוע,ויפה עם התרגשות גדולה מצידי ומבני במיוחד בגלל שאנחנו חדשים(הוא בכיתה שלו) . העוגה הייתה מעולה,,עם נרות ומגינה,,הילדים ברכו אותו עם מתנה,חיבקו הצטלמנו ועוד,,, משחקי חברה היה אחלה,,יש לי את זה,,חחחחחח אני כבר בוועד הכיתה ומתכוונת גם להיות בוועד בה"ס,זה חשוב גם עבור בני ניתאי,לבטחון שלו ועוד, יחסית לילד שעבר לפני 3 חודשים הוא מתאקלם יפה,בכיתה הוא מאד אוהב להיות ומקבל פרגון שלא היה בחולון,ההפך,,,, אותי הוא שאל אתמול"אימא,נגור כאן כל החיים"??? אני חייכתי והבנתי בהקשר למה השאלה,ועניתי שאת בה"ס הוא לא יעזוב,אולי נעבור לשכונה אחרת,, אני צריכה למצות את עצמי,,לעבוד,,להרגיש יותר חיה,,,,,,,,,,,,לצאת ממעגל ניתאי וליאם,, גם המנהלת של בה"ס בשיחה שהייתה לי איתה שאלה אותי"ואיפה את"..?? עניתי שאני שורדת ואני אהיה בסדר,,הכי חשוב לי שניתאי מאושר,, ליאם עדיין תינוק אבל,,מקווה שהכל יהיה בסדר, שבת שלום ושוב תודה אילנה

m i c h a l i

New member
אני שמחה לשמוע ../images/Emo13.gif ומסכימה עם המנהלת

עשית ואת עדיין עושה עבור הילדים שלך ועל כך מגיעות לך כל התשואות. עכשיו הגיע הזמן להשקיע קצת בעצמך. הילדים שלך יהיו מאושרים כשאימא שלהם תהיה מאושרת. אז קחי נשימה עמוקה וקדימה לדרך

כן בהחלט זה מה שאני מתכוונת לעשות ואחרי החופש

ליאם יהיה בן שנתיים באוקטובר ואני מחוייבת להיות בלשכה,בלי קשר אני מחפשת כבר עבודה אלא שזה נראה לי מוקדם, ליאם צריך להיות במעון וזו בעייה שמקווה שתפתר בקרוב,, אשמח לעבוד ולחיות קצת יותר קל,,,, אין ספק שכשהאימא מאושרת,,הילדים גם,למרות שמשתדלת אבל,,זה מתפרץ אצלי בכל מיני מצבים ואני מודעת לזה. אילנה

למעלה