בנות יקרות

../images/Emo24.gif בנות יקרות

בעקבות המפגש בכפר רות, מה דעתכן על מפגש באזור שלנו? להשאיר את הקטנים/ות אצל האבות ולצאת לשתות משהו? יש פה מקומות מקסימים. ואני כבר ממש מתגעגעת אליכן. אולי נארגן משהו? משרוצה לבוא שתשרשר, ונבדוק תאריכים.

daldan

New member
אני בעד ../images/Emo45.gif

במיוחד בגלל שפספסתי את המפגש ההוא ואני מאד הייתי רוצה להכיר כאן את הבנות

חושחושה

New member
אשמח מאוד מאוד מאוד להפגש

לאחר שהם כבר ישנים, ונשארים עם אביהם, לצאת לשתות כוס קפה עם אנשים שפויים... בלי י ל ד י ם!!!! אמא של עופרי, איפה יש בית קפה באיזור שלנו?

מה זה "האזור שלנו"?

וכמה זמן נסיעה זה מירושלים? הייתי שמחה מאוד להגיע וגם אני מתגעגעת ואשמח להכיר יותר לעומק, אבל יש לי רושם שמדובר בלנסוע במשך כל הערב הלוך וחזור.

lulyK

New member
אחרי שנסעתן כל הדרך משם....

אני אבוא בשמחה (ואין לי הגבלת תאריכים). מה עם מפגש בתל אביב? גם פה יש כמה מקומות מקסימים......(ואז גם הירושלמיות יוכלו לבוא).

אולי באמת לארגן מגה מפגש בת"א?

אבל זה בתנאי שהבנות כאן באזור לא יהיו עצלניות כדי לנסוע את המרחק הזה
. לי זה ממש לא משנה. בקשר למי ששאלה איפו אפשר לשבת אז יש פה מקומות מקסימים גם בקיסריה גם באזור זכרון הכל תלוי מה רוצים ואיפו. אז מה אתן אומרות על מגה מפגש אמהות לילי?

dorlim

New member
לת"א אני אגיע (או לפחות אשתדל ../images/Emo3.gif )

לאיזור זכרון יותר מסובך

galiaS

New member
אני בהחלט בעד עוד מפגש אמהות לילי

אי אפשר להתווכח עם הצלחות. מבחינתי ת"א זה אחלה, השרון זה אחלה, וגם האיזור "שלכן" הוא אחלה. הכל נורא קרוב.

אדר שלי

New member
אני בעד, אבל לא בימי שלישי../images/Emo45.gif

יהיה נחמד באזור, אבל אין בעיה גם בת"א.

daldan

New member
בשמחה, רק לא בימי רביעי

ואם יהיו לי שותפות לנסיעה אז אין בעיה גם בת"א

חושחושה

New member
אני תמיד מוכנה להצטרף אליך, עד

שיום אחד אפתיע, ואני זאת שאנהג עד תל אביב, ואקח איתי את מי שתרצה להצטרף! בינתיים אני עושה רק סיבובים באיזור, מה לעשות עדיין פוחדת! נו, אז מה אנחנו קובעות? האמת, את תל אביב חרשתי ב20 שנה האחרונות, מקצה לקצה, ונורא בא לי להכיר פה באיזור מקומות נעימים, אבל מה שתחליטו אני אשמח!

יעל י

New member
היי "אדר שלי" - נוכל לסוע יחד לת"א

ברכבת או ברכב - מה שנחליט. אני אנסה לשכנע את קרניר להצטרף אלינו

למעלה