ברוך הבא עומרי

glitter8

New member
../images/Emo24.gifברוך הבא עומרי../images/Emo160.gif

שחוזר אלינו בעוד מספר שעות מן הניכר, ספר איך היה? התגעגעת? שמעת ברוזה באם פי? יאללה, תמונות, חוויות, רשמים, וכמה התגעגעת אלינו מ1-10?

handlessman

New member
תודה רבה...

נחתנו אתמול קצת אחרי 3 בלילה, עד שעברתי את כל הפרוצדורות והגעתי הביתה והלכתי לישון כבר היה 6... התעוררתי ב-14:00 ולא רצתי ישר למחשב, רק עכשיו סיימתי אירגונים אחרונים. אז כמובן התגעגתי לכולם. קשה לתת דירוג... היה מסע ממש מוצלח, ברגעים שזה היה נדרש - הייתה אווירה של כאב ועצב, אבל גם לא היו חסרות שמחות. היה ממש כיף. מחומריו של דויד היה לי על האמפי רק את Stone Doors שכמובן חרשתי עליו הרבה. אז תמונות - בצער רב וביגון קודר נמחקו לי כל התמונות מהמצלמה ביום שלפני האחרון, אז מה שיש לי זה רק תמונות שצילמתי אחרי אותו רגע כאוב ותמונות שיש באתר של בית הספר... אבל יגיעו אלי בהמשך עוד תמונות מאנשים אחרים שצילמו, והרבה. ואני די גרוע בסיקורים כוללים (או שפשוט בד"כ אין לי כוח...
, אז אולי אם תשאלו שאלות ספציפיות אני אוכל לענות. אחת הרכישות שלי הייתה "סודות גדולים" בתו השמיני בדיוטי פרי בישרל בפאקינג 6$!!! אני מעלה תמונות אחדות מהאתר בית הספר, ומחר אני אעלה את התמונות מהמצלמה (מתוך "כל" אלה שיש לי), כי כרגע אין לי סוללות טעונות למצלמה אפילו לא בשביל לפתוח ולהעביר למחשב.

handlessman

New member
אז שתי תמונות מהטקסים...

הטקס בזבילוטוסקה גורה, מקום שבו הוצאו להורג יהודים רבים בבורות הריגה. (השירים: פרח, פונאר)

handlessman

New member
והתמונה השנייה...

הטקס במיידאנק, מחנה השמדה בין המפורסמים ביותר, שבו נמצא "הר האפר". הוא היה ביום ראשון, שהיה היום ה-6 למסע (הטקס שממנו התמונה הראשונה היה ביום רביעי שהיה היום השני למסע). ברגע ניתן לראות את הקרמטוריום (המבנה שהכיל גם את תאי הגזים ולאחריהם את המשרפות). (השירים שבוצעו: אפר ואבק, שיינה שיינדל, בדמייך חיי)

למעלה