ברוכים הבאים דנדשים

ג ב ש ו ש

New member
שלום לכולם../images/Emo9.gif../images/Emo79.gif../images/Emo88.gif

היי חבר'ה.. אני גבי
נכנסתי לפה כמה פעמים ולא כתבתי מעולם,לפני מס' דקות נכנסתי לאתר הרישמי של אמיר ושמעתי את הסינגל הראשון,"מרגיש",מהאלבום ורק רציתי לציין שהשיר פשוט מדהים. אני תמיד שמעתי את אמיר שר עוד מימי "היי פייב" שממש אהבתי את הלהקה למרות שהייתי קטן יחסית
ואחכ' בפסטיגלים,שיר נולד וכאלה והיום סוף סוף הוא לקראת אלבום בכורה שלו. זהו..אני בטוח שהסינגל והאלבום יצליחו,באמת שלא חשבתי שאני כ"כ אוהב את השיר..פשוט מדהים
בהצלחה לאמיר ולכם

s u p e r t a l

New member
היי אני חדשה../images/Emo9.gif

היי אני טל אני עוד מעט בת 14 ואני ממש אוהבת את אמיר פיי גוטמן, פעם הייתי ממש מעריצה גדולה שלו ועכשיו הרבה פחות אז.. אני אשמח להתעדכן=)
טל.

תאירוש כאן !!!!

אמיר'ווש שלום שמי תאיר ואני מעריצה גדולה שלך גם אבל פחות קצת ! לא שומעים ממך ?!? יש לי שאלה ? 1)האם הוציאתה דיסקים או האלבומים בחנויות ?.? כבר !?!?!?!?! תאיר'וש המעריצה שלך הייתה פה !

../images/Emo192.gifתאיר'וש המעריצה שלך !!!!!

אם לא היתבלבלתם הלקה הכי יפה זה הלקה היי פייב !!!!!!! שאמיר'וש שהיה מישתתף בא !!!! וכול השירים שלו שמורים אצלי ! כימעט חצי חושבת !!!!! ועדיין שומעת אותם !!!! גם אחותי מעריצה אותך המעריצות האישיות !!!! :) של אמיר !!!!!השולטטט !!!!!! עשינו עלייך אמוןןןןן פרוקטטים ! =] הינו מכורות עלייך אמיר'וש תדע את זה כבר !!!!! תאיר'ושששש המעריצה ראשית שלך הייתה פה והיא תחזור ערב טוב !! ביייי 3> !!!!!!!!!

היי גבי מה שלומך../images/Emo13.gif

אני מאוד שמחה שהצטרפת לפורום ובעיקר שאהבת את השיר החדש של אמיר
. ברוך הבא ותהנה כאן הכי בעולם
ממני ב
רעות

../images/Emo214.gifברוכה הבאה ../images/Emo13.gif

אני הדר וגמאני יחסית מאוד חדשה
השתלבות מהנה

למעלה