ברוכים הבאים לפורום המחודש

veredmp

New member
../images/Emo24.gif ברוכים הבאים לפורום המחודש ../images/Emo24.gif

ברוכים הבאים לפורום המחודש של מעורב ירושלמי. כידוע, העונה השלישית של התכנית חוזרת בשבוע הבא ותשודר בערוץ 22 בימי שלישי בשעה 22:15 לאחר עובדה. פה המקום לדבר על כל מה שקשור לסדרה - העלילה, הדמויות, השחקנים וכל מה שעולה בדעתכם. מקווה שנהנה יחד
אה, ולמי שלא מכיר אותי - אני ורד, בת 29 מנתניה. בואו גם אתם ותציגו את עצמכם

nature1

New member
בהצלחה לפורום + שאלה אולי קצת הזויה

ידוע לכם אם מישהו משחקני הסידרה מכיר/הכיר את הפורום הזה וגלש בו בעבר? (עכשיו מן הסתם לא, השאלה שלי היא מה הסיכוי שמישהו משחקני הסידרה יגיע לפה).

veredmp

New member
שלום לך ../images/Emo13.gif

אין לי מושג אם שחקני הסדרה גלשו בו בעבר. מקריאה של ההודעות הישנות ראיתי שאחד החברים בפורום היה קרוב משפחה של אמונה צבי, כך שהיא ידעה על קיום הפורום ממנו. אני יכולה להבטיח שאם ייצא לי לראות את אחד השחקנים אני אספר לו/לה על הפורום ואזמין אותם להכנס
אפשר לחקור אותך קצת? לדעת מה שמך, מאיפה את וכו'?

nature1

New member
תודה ווידוי...

האמת היא שאין לי טלוויזיה בבית ולכן אני לא רואה את הסידרה. אבל הסיבה ששאלתי את השאלה היא כי אני מכירה את ירון מוטולה, שמשחק בסידרה ו.. איך לומר.. יש לי רגשות כלפיו.. אני יודעת שזה יישאר בגדר פנטזיה, אחרי הכל הוא נשוי + שתי בנות. פשוט רציתי לשחרר את זה איפשהו
לכן שאלתי, למעשה אני מקווה שהוא לא מגיע לכאן, למרות שאני כותבת בניק ולא בשם שלי, יש חשש שהוא יזהה אותי וזה קצת לא נעים... בכל אופן תודה על ההקשבה וסליחה על ה"הידחפות".

veredmp

New member
קודם כל, פנטזיות זה חשוב ../images/Emo3.gif

חוצמזה שאני מאמינה שהם ישימו את הפרקים באתר, כך שתוכלי להתעדכן גם אם אין לך טלויזיה בבית. יש להם את כל פרקי העונה השניה והם כבר פתחו חוצץ לעונה השלישית. ההנאה מובטחת

nature1

New member
תודה, אשמח להתעדכן ../images/Emo9.gif

ולראות את ירון לא רק בסדנת המשחק שבה אני משתתפת, בהנחייתו (אם תהיתם מאיפה ההיכרות). מה גם שלצערי הסדנה נגמרת עוד מעט
אפשר קישור לאתר ו/או לפרקים שכבר אפשר לראות באינטרנט? (מהעונה הקודמת)?

ny22

New member
מנהל
אל תצטערי....

כמו שכתבתי לך קודם, תוכלי לשמור איתו על קשר גם אחרי שהסדנא תיגמר, יש מלא דרכים! בהצלחה!

ny22

New member
מנהל
זה בסדר גמור....

באמת ירון מוטולה תותח ואפשר להבין אותך (
) כתבת שזה ישאר בגדר פנטזיה - אז אני רוצה לעודד אותך ולומר לך שמלא דברים בהיסטוריה, לפני שהם קרו, היו בגדר "פנטזיה". באופן תאוריטי, גם אם הוא נשוי + 2, יש סיכוי שתהיי חברה ממש טובה שלו ויהיה לכם קשר הדוק מאוד. (אני סתם אומר תרחיש אפשרי, בלי קשר לזה שאת מכירה אותו). לכולנו יש פנטזיות וזה בסדר גמור ואפילו מצויין! אז תרגישי טוב עם זה שיש לך רגשות כלפיו.... הלוואי והוא גם יבוא לכאן. ולסיום, את ממש ממש לא נדחפת, אומנם אני לא המנהל, אבל גם בשביל הודעות כאלה נועד הפורום וזה יפה ואמיץ מאוד ששיתפת!

nature1

New member
תודה על העידוד

לגבי לשמור איתו על קשר, תיאורטית אתה צודק, רק שהיות ומדובר באיש משפחה ואדם עסוק מאוד לא יודעת כמה זה באמת יהיה אפשרי, אבל בעקרון מסכימה איתך. בכל אופן כבר ראיתי אתמול חלק מהפרק הראשון של העונה החדשה, דרך הלינק שצורף לכאן בשרשור שלמעלה (ראיתי רק חלק כי זה נקטע לי באמצע... מגבלות הצפייה באינטרנט). מה לעשות, כנראה שהערב תהיה הפעם האחרונה שאראה אותו בגודל טבעי (השיעור האחרון בסדנה) ואז אצטרך להסתפק בצפייה בסידרה דרך האינטרנט...

ny22

New member
מנהל
תחשבי אחרת....

תראי, אם נאמר את האמת הוא לא אליל הבנות, לכן זה לא שהוא ינסה להתחמק ממך... דווקא נראה לי (ממה שסיפרת) שיהיה לו נחמד אם תתקשרי אליו מדי פעם ותשאלי לשלומו. זה לא שיש סביבו הערצה היסטרית.... ולכן, גם מדי פעם תוכלי לבוא לבקר אותו (נניח באיזה סדנא שהוא יעביר, ובטח אם תשאלי אותו אותו הוא יגיד לך איפה את יכולה לבקר אותו). בהצלחה!

nature1

New member
זה לא קשור

אם הוא אליל הבנות או לא, זה פשוט, שמתוך ההיכרות שלי איתו אני יודעת שהוא אדם מאוד עסוק. זה כמו למשל עם חברות, הרבה יותר קל לי לשמור על קשר של חברות עם חברה שהיא רווקה ללא ילדים מאשר עם חברה נשואה שיש לה עניינים של טיפול בילדים על הראש, עבודה וכו'. אני בטוחה שהוא ישמח אם אני אשמור איתו על קשר ואני גם מקושרת אליו בפייסבוק וכו' אבל תכל'ס, אם להיות מציאותית אני גם יודעת שאפילו אם שני הצדדים מאוד רוצים לשמור על קשר, לא תמיד נסיבות החיים, האילוצים וכו' מאפשרים את זה. אבל הלוואי שזה יהיה אחרת. והלוואי שיכולתי גם להמשיך עם הסדנה, פשוט המצב הכלכלי לא מאפשר את זה. עד עכשיו שברתי את הראש איך בכל זאת לעשות את זה אבל עם כל כמה שהפכתי ונברתי בדבר, עדיין העניין הכספי הוא לא פשוט וכנראה שאצטרך לחכות לפחות עוד כמה חודשים עד שהמצב הכלכלי שלי יאפשר לי השתתפות בסדנה נוספת, אם תהיה. אבל עד אז אלוהים גדול...

veredmp

New member
מקסימום תעשי הפסקה ותחזרי שוב, כמו שאמרת

מניחה שאם הוא עושה עכשיו סדנה, הוא ימשיך לעשות גם בעתיד. ואת עדיין יכולה לשמור על קשר, גם אם לא הדוק. את הרי לא צריכה לדבר איתו כל יום. אפילו אם פעם בשבועיים-שלושה תדברו זה סבבה (כי שוב, הוא הרי נשוי ואת לא מתכננת על קשר רומנטי אלא על קשר ידידות). אני, עם אחת החברות הכי טובות שלי מדברת פעם בחודש, במקרה הטוב. זה לא משנה כל כמה זמן מדברים, אלא על מה מדברים ואיך מדברים. סומכת עליך שיהיה טוב
ובינתיים תוכלי לשמור על קשר עם הדמות שלו במעורב ירושלמי

ny22

New member
מנהל
אני ממש מבין את מה שכתבת והייתי רוצה לומר לך

משהו אחד: החיים זה דבר שמלא בהפתעות. גם אם נראה לך שאין כבר מה לעשות - תמיד יכולות לצוץ הפתעות. תאמיני לי שאם תרצי לפגוש אותו ולשמור על קשר - תוכלי. נכון שזה מאוד קשה והנסיבות לא ממש מאפשרות את זה, אבל זה אפשרי. מדי פעם להרים אליו טלפון, לשאול מה נשמע, ואז יכול להיות שהוא ישמח להפגש. זה יכול לקרות, זה שהוא אדם עסוק לא אומר שלא יהיה לו זמן מדי פעם. ותאמיני לי שזכית שיהיה לך קשר עם אדם כזה...
אני מבין את האכזבה שלך שלא תוכלי ללכת לסדנא יותר, אבל כמו שאמרת - בעתיד אולי כן תוכלי. וגם - הקשר שלך אליו לא חייב להיות רק דרך הסדנא... בהצלחה!!!

nature1

New member
תודה

בהחלט יכול להיות שנשמור גם על קשר, אפילו אם זה יהיה דרך מיילים או מסרים בפייסבוק זה גם טוב. ואתה צודק, בהחלט זכיתי שהכרתי אדם כמוהו, שהוא לא רק חתיך מהמם, הוא גם באמת אדם מקסים, רגיש ומכיל. (אם קראת את הכתבה שצורפה לפה, הוא דיבר על זה שיש לו תוכניות ללמוד פסיכודרמה או דרמה תרפיה. מה שבהחלט מתאים לו. יש לו ממש תכונות של מטפל). שוב תודה

למעלה