ברוכים הבאים

oren456

New member
היי כולם

איזה כיף שהסידרה הגיעה לארץ אני חיכיתי לה שתגיע כי למי שלא יודע היא כבר משודרת באמריקה אני ביקשתי להיות מנהל הפורום( אני מעל גיל 16) ואני מקווה שאבחר אבל לדעתי מי שגם מתאים לה להיות מנהלת הפורם היא רינת או למי שמכיר אותה כ: perrinat אם היא תיבחר אני יודע שהפורם יהיה תותח. נ.ב. מקווה גם להיבחר

היי.....

היי אני קיייייינר בת 14 מפ"ת ואני פשוט התאהבתי בסדרה עוד כשראיתי את הפרסומת שעשו לה.... אני פשוט מתה על השחקנית שמגלמת את אוווה עוד כשהיא גילמה את רבקה ב"צער גידול בנות".. מקווה להשתלב בפורום...

ganitav1

New member
חדשה פה!כמו הסדרה!../images/Emo85.gif

וכמו כולם פה...אני חושבת.. ממש אהבתי את הפרק היום! ולדעתי זו סדרה מצוינת...

היי כולם...אני חדשה..

קוראים לי נועה,אני בת 13.5 מי-ם וחולה על הסדרה סאמרלנד! זה רק אני או שהסדרה ממש דומה לסרט Rasing Helen\המהפך של הלן עם קייט הדסון?

oren456

New member
וכדאי לכולם

לראות אותה היא סידרה ממש ממכרת אני בטוח שכל מיש יראה אותה יהנה ממנה ויתמכר לה אני ממש אוה את המשחק של לורי לוכלין גם אהבתי את המשחק שלה בצער גידול בנות היא פשוט כזאת מהממת

yotaml

New member
היי

אני בן 14 מי-ם ואני השתגעתי על הסדרה עוד משהתחילה לשדר באמריקה, סיפור, גם נסעתי לקליפורניה, חתימות מהשחקנים ובאלאגנים (ראיתי אותם גם מצלמים את העונה השנייה שתתחיל בינואר באמריקה). בכל מקרה שמח שיש כל כך הרבה מעריצים גם פה...

The Grudge

New member
כן.../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

גם אמא שלי אמרה שזה בדיוק כמו הסרט.
אני אישית חושבת שזה גם נורא דומה ל"קלף משוגע" (תרגום עברי צולע) ששודר בסטאר וורלד, על אישה שעובדת במקומות לא קבועים בלאס וואגס עד שאחותה ובעלה (?) מתים ואז היא אחרית על שלושת הילדים שלה.^_^ אה, וגמני חדשה.^_^

The Grudge

New member
חחחח יאפ../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

אני מכירה אותך מפול פורומים שאני בהם. (אני QueenMaria)

The Grudge

New member
לא השעתי. הושעתי.../images/Emo187.gif../images/Emo60.gif

דברים שנוים.
וכנראה הצפתי אז השעו אותי זמנית אז נזכרתי שיש לי עוד משתמש.^_^

g0tenx

New member
בנות בנות..

אל תדברו בפורום על דברים אישיים יש גם מסרים פרטים את יודעות..

yotaml

New member
עוד משהו משותף

רק ליידע אישי הילד שמשחק את בריידין ווסטרלי (ג'סי מקרטני) שר בפסקול של הסדרה ובסרט עצמו של ריסינג הלן...ג'סט וואנטד יו טו נו...

למעלה