ברכות לפורם החדש מאד מענין

kazas

New member
../images/Emo24.gifברכות לפורם החדש מאד מענין

יש לי שאלה אני נכה 60 אחוז רפואי קבלתי 75אחוז אי כושר לעבוד לאחרונה חל החמרה במצבי וגם ירידה קוגנתיבית לא עברתי ועדה רפםואית הכל נקבע על סמך נירת רפואית בשיחרורי משיקום לפני 3 שנים האים רצוי להגיע אים עורך דין להגדלת הנכות וזות מפני שנפשית אין לי כוח לתירתורים תודה מאירה עתלית

לשם מה את מבקשת להעלות את אחוזי

הנכות? 75% אי כושר השתכרות מתבטאים ב- 100% קצבת נכות כללית. האם את מבקשת שר"ם או גמלה אחרת?

kazas

New member
אני מקבלת שרותים מיוחדים אבל רפואית

זה נמוך,אני משפחה חד הוריתילדה בת10 אנילא מקבלת הנחות בגללאחוזי נחות רפואית אני צריכה לגשת אים עורך דין לועדה,,,,,,מאירה

מאד קשה לייעץ במקרה כזה ללא

קריאת הניירת כולה. אני מציע לך לגשת לפגישת יעוץ עם עו"ד שעוסק בדיני ביטוח לאומי, כדי שיוכל לומר לך, לאחר שעיין בכל המסמכים ובדוחות הועדה הקודמים, אם אכן כדאי לך לצאת לדרך הזו. עו"ד כזה, יוכל גם לומר לך איזה חומר עליך לאסוף לפני שאת "יוצאת לדרך" זאת כדי לשפר את הסיכוי שהועדה תתרשם שאכן חלה ההחמרה במצב שאת חשה בה. בכל מקרה עליך להתכונן לכך שאם אתה מבקשת בדיקה מחדש של מצבך הרפואי, עקב החמרה, זה יהיה כרוך ב"טירטורים" לא מעטים, גם אם ייצג אותך עורך דין. אחרי הכל, את זו שתצטרכי להתייצב בועדות הרפואיות ולעבור בדיקות רפואיות שונות, אם הועדות תבקשנה זאת.

למעלה