חיחי../images/Emo3.gif
נסיכת אור ה
, עבדתכם הנאמנה, יצאה ביום שבת יפה זה למשימות ריגול מודיעיניות בעצמה, שהתחילו במגדל האופרה והסתיימו בים (כל פעם שאני בים אני חושבת על Staring at the sea! גם אתם?) ובמהלכן התוודעתי לראשונה לטאוור רקורדס הנפלא של מגדל האופרה. אח, איזו חנות! וחתיכת מדף קיור מכובד יש להם שם. ממצאיי המלומדים הניבו מספר דיסקים בלתי מוכרים בעליל, ולצערי הרב לא היה לי ממש זמן לרדת עד לסופם. היו שם שלוש הופעות, עד כמה שאני זוכרת כולן במחיר של 50 שקלים, שזה לא כזה נורא בהתחשב שBloodFlowers (שאני רוצה כל כך) שוב עולה 80 שקל.
וידאתי שישמרו לי הופעה של sideshow בפריז (אני בטוחה שאני נשמעת ממש טמבלית במשפט הזה,רבאק, זה מה שכתוב על הדיסק, אין לי מושג יותר מזה!)והבטחתי לעצמי לשאול את חברי הפורום מהי דעתם על הדיסק הזה, האם זה משהו נדיר, והאם זה שווה הוצאה של חמישים שקלים מכיסי הריק להחריד. הו,ומצטערת על הניסוח המבולבל למקרה שאפחד לא הבין מה אני מנסה להגיד. אני בעצמי לא הבנתי מה קורה שם, והיה לי רק חמש דקות בחנות.(אכן, רק חמש דקות...בלאדי הל, התעללות לשמה
) אני מתכוונת לחזור לשם עוד השבוע למטרת אסיפת ראיות, אני אעדכן אותכם. לילה טוווווווב לכל פורום ה
(if only tonight i could sleep...) (נדודי שינה זה מעצבן.
)