גרנד קניון חיפה כל חמישי ושישי
|

../images/Emo24.gif גרנד קניון חיפה כל חמישי ושישי../images/Emo206.gif|

חברים יקרים שלום רב יריד ה"גרנד מרקט" חוזר ובגדולללל..... ליריד דרושים: אומנים,יוצרים,תכשיטנים,ציירים, עבודות יצירה ועוד... לא יימכרו מוצרים שמהווים תחרות לחנויות הגרנד מקבלים שולחן בגודל 2.44X1.00 ,מפה ,כיסאות וחיבור לחשמל. שעות פעילות ימי חמישי :אפשר להגיע עד 11:00 ועובדים עד 21:00, שעות פעילות ימי שישי :יש להגיע עד 9:00 ועובדים עד 15:00, עלות דוכן ביום חמישי 120 ש"ח כולל מע"מ ליום. וביום שישי 150 ש"ח היריד מתקיים בקומה השלישית של הגרנד קניון ,קומת כניסה. חניה ללא תשלום לפרטים נוספים אתם מוזמנים להתקשר ... המשך יום מקסים לכווווווולם...

../images/Emo190.gif גיטי 123 ביקשתי תסתמי ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

לכל אדם יש איזשהו "תיקון" בחיים שהוא נאלץ לעבור, במקרה שלך את ה"תיקון" של הפורום הזה. יש בך משהו מאוד שלילי ,מה אכפת לך מה אני רושם ? גם לי היו בעבר אי הבנות עם מירב קעקועים , אז מה יום אחרי אני אפתח עליה את הפה בפורום ??? תכבסי את הכביסה המלוכלכת בבית ,לא מעניין אף אחד השטויות האלה. בסך הכל כולנו מחפשים להתפרנס בכבוד. אז גיטי קצת כבוד לפורום את לא לבד פה. ובבקשה תפנימי ואל תגיבי

אביעד989

New member
ובכול זאות פירגנה לך מירב ובירכה אותך

זה רק מראה לנו בעלי הדוכנים שהיא בן אדם טוב תפקחו תעניים ותנסו להכיא אותה לעומק ואז תחליטו מי בסדר ומי לא למי יש צרות עין ולמי יש לב רחב שבאמת אכפת לו מאיתנו הדוכנים

אני לא מבינה מה הקטע בכלל

מי שיש לו מה להגיד שיזדהה ויעשה זאת בפה מלא ולא יסתתר מאחורי כינויים כל חברי הפורום יודעים לדוגמא מי אני ואין לי בעיה להזדהות בכל תגובה שלי זאת לא חוכמה רק להגיד דברים, במיוחד כשחצי ממה שנכתב פה באתר זאת פוליטיקה לשמה לאחרונה ראיתי את מירב קעקועים מותקפת פה הרבה מידי ולטעמי שלא לעניין בכלל מי שיש לו קצת קו מחשבה בריא יידע להבין שלכל סיפור יש 2 צדדים אני אישית עבדתי עם מירב במספר ירידים ועד היום לא התאכזבתי, בעיקר מאשיותה ומהאיכפתיות שלה אפילו הייתי רוצה לזקוף לזכותה את פסטיבל עכו, בו היא עזרה לי לקפל את הדוכן עד אמצע הלילה ולא הסכימה לעזוב עד שאוכל ליסוע, וכך בכל ימי הפסטיבל זאת לא חוכמה להגיד רק את מה שרע, כי יש גם הרבה טוב, ברוב המפיקים לדעתי הוגנות ויושר זה דבר שכולנו צריכים להפנים וללמוד ולא רק לחנך נראה לי שכדאי שכל אחד יתעסק בעניינים שלו הכי בריא ופחות כאבי ראש בהצלחה לכולם!!!

אנשים ממש קשה לי להשאר אדישה להתכשויות.

לא מבינה מה קורה לכם?רוצים להתלהם תעשו זאת בפרטי ולא על גבי הפורום. הפורום נועד למנהלי ירידים לתת לנו מנהלי הדוכנים אפשרות לעבוד ! מי שלא מתאים לו שלא יבוא אבל את ההערות האלה באמת אל תעשו כאן זה ממש לא לעניין. סליחה שאני ככה מתערבת אבל זה ממש לא נעים לי לראות כאן כול פעם מריבות אישיות מעל דפי הפורום. אז בבקשה אם יש לכם משהו לומר אחד לשיני תעשו זאת בפרטי ולא כאן! תודה ואנא קחו זאת ברוח טובה וזה באמת לא אישי לאף אחד .

ברוך שובך אריק שיהיה בהצלחה ופרנסה טובה

ההיתי עם ילדיי בגרנד קניון הם ממש התחילו לעשות המון סדנאות לילדים היה כייף מאמינה שיהיה אחלה כי יש אנשים וילדים אז מאחלת בהצלחה ושפע של פרנסה

bartal4

New member
אריק אתה מצויין !

תמיד כיף לעבוד עם אריק ! מסודר , נעים נחמד ומקצועי !

למעלה