דאגה לשלום הפצועים

אני מדווח - יום טוב עבר על כוחותינו

ככה זה כשלא רוכבים - יצאנו זוגתי ואני ליום של כיף - קיבוץ הזורע - מוזיאון של עבודות מגזרות נייר והולוגרמות משגעות - שווה ביקור בית לחם הגלילית - תבליני ארצנו - מלנתלפים של תבלינים + הסברים. סיום בדרך נוף כרמל הפעם בג'יפ וביקור במנזר הכרמליתיים. והרגע הרגע ירדתי משעה של רכיבה על הטריינר מול סרט טיפשי בטלוויזיה . והיד - מחכה ליום שני למיפוי ובינתיים פחות כאבים - אולי היא עוד תפתיע...ו ....

../images/Emo45.gifטוב לשמוע../images/Emo13.gif

מקווה שאכן הפתעות טובות מכינה לך ידך. ובינתיים... שיהיו עוד ימי כיף רבים ומהנים
.

רֶשֶף

New member
את מבינה? הוא עושה חיים משוגעים

ואני מדדה כמו ברווז בכפכפים של ערסים ומתבעס במשרד המעופש
תיכף אני יוצא לסיבוב ניסיון בשביל לקבל קצת פידבק מהגיד
נראה אם אני אצליח בכלל לנעול איזו נעל

ואתה משתגע ומדדה בכפכפים. מסכנון

טוף, לפחות אתה לא מפליג בתוך הכפכפים
. אכן, החיים, אפעס, לא תמיד הוגנים
. אבל תודה, אתה שופע השראה, הגיגים וסיפורים. ואם לא אתה, אז לפחות אנחנו, מכך יוצאים מורווחים ומשועשעים
.
החלמה מהירה וגידים מאוחים (ולא מעוכים)

רֶשֶף

New member
הפלֵא וָופלֵה../images/Emo70.gif הבחורית משוררת ../images/Emo12.gif

חזרתי מ"סיבוב הופעות" ולהלן דיווח:
בשעה 19:45 יצאתי ביתי דוקא באופני המתחילים שקניתי לזוגתי לפני שבוע (אוקי, אוקי... אז זה התירוץ. למעשה ארגנתי לעצמי ז"ק קליל וזול בתור אופני גיבוי ואופציה פרוֹ-כבישונית לכל מיני "סובבי כינרת", "מעפילי נווה-אטיב" ודומיהם. מרוצים? הנה חשפתי
). הנעליים היחידים שלא קרעו לי את הצורה היו נעלי ריצה של נייק, שיש להם מין מגרעת כזו באיזור הגיד. על נעלי הרכיבה אין מה לדבר כרגע.
בשעה 19:46 שקלתי לפרוש כי הכאב ששודר לי מכיוון הגיד השאיר לי מרווח תנועה צר מאד של הקרסול - קבעון מוחלט
בשעה 19:50 עדיין נשכתי שפתיים והחלטתי שהכאב בעצם לא כל כך נורא אם אני לא מזיז יותר מדי את הקרסול ושאני סתם מפונק
בשעה 19:55 סיימתי למלא את חובתי האזרחית ולשלשל לתוך חריץ פתק עם שמו של אחד מהליצנים, שהולך לעשות לנו ברדק בעיריה בחמש שנים הקרובות
בשעה 19:56 התחלתי במסלול הרגיל שלי המקיף את הכפר של סבא, תוך שאני מציין לעצמי בסיפוק, שככל שהגוף מתחמם הגיד מתרכך ופחות ופחות מציק לי
בשעה 20:45 סיימתי כ-10 ק"מ של סיבוב רגוע, כבר כמעט שכחתי מהרגל והתחלתי להשתעשע בתרגילי שליטה על הז"ק החביב בחצר ביתי
בשעה 21:10 נמאס עלי, עליתי חזרה, בחנתי את הרגל והופתעתי לגלות שאני מסוגל להניע את הקרסול המחומם בחופשיות ללא כל תחושת כאב
(יש לציין, שבניגוד למצופה, לאמבטיית מים חמים לא היה אפקט כזה)
בשעה 21:35 התיישבתי לכתוב הודעה זו, הקרסול כבר התחיל להתקרר ואני מתחיל להרגיש קשיות מסויימת חוזרת אליו
בכל מקרה, נראה לי שבסוף השבוע אני חוזר לפעילות מלאה. אם לא, אני מכרסם את ה-
שלי.

יופי חי - יש לך תאריך גמר ../images/Emo9.gif

אני עוד לא רואה את האור בקצה המנהרה - וכשיגיע האור אני מקווה שזה לא יהייה הקטר שבא ממול

רֶשֶף

New member
תגיד רגע, גדי

אין מצב, נניח, לארגן איזה אירובר ולעשות איתו לפחות רכיבה על הכבישון בשביל הכושר? הרי אתה נשען ככה על הזרוע ולא על שורש כף היד, לא? בעצם, אפשר לארגן אירובר גם על השוגר... אני מדבר לעניין?

אם תרצה קריירה שלישית...

(אחרי שתמאס גם בזו של הסופר), תוכל להיות פושר מצויין.
אתה מכיר את הלקוח, יודע מה הוא צריך, פונה אל החולשה שלו... ומה אם הוא ייפול שוב על אותה יד ? גדי, עם חשש לשבר לא משחקים.

במקלחת הסיכוי ליפול קטן יותר.

אני בטוח ששם בלי נעליים, הוא לא רוכב מחובר.

תאמין לי כבר חשבתי על הכל

אבל אני ממתין ליום שני למיפוי ובינתיים רק טריינר מול הטלויזיה. אתמול רכבתי 60 דקות ברציפות ועוד 30 אחרי הפסקה קצרה - מכה אמיתית ..
אבל יש לי בקשה אחת - נגיד אולי אפשר זמנית לבטל את הפורום או לאסור על כתיבת סיפורי טיולים - צריך קצת להתחשב בחברים המוגבלים - זה ממש עינוי סיני לקרוא...

רֶשֶף

New member
תרגיש עכשיו מה שאנחנו מרגישים ../images/Emo3.gif

כשאתה משוטט לך במדבריות כל השבוע ואנחנו מתבעסים מול המחשב.

רֶשֶף

New member
בעצם, מה איתי ../images/Emo5.gif איזה חוסר רגישות

הבנאדם מפסיד שוטטות חסרת פשרות בטיולי מדבר מופלאים וקסומים, שגורמים לכל "עכבר משרד" להזיל ריר מול המסך ואני, לא רק שתוקע לו בולם טריפל בלב, אלא גם מסובב
סליחה, גדי. מתנצל עמוקות. זה הכל מקנאה. אתה הרי יודע שאני אוהב אותך המון
מאחל לך דיאגנוזה אופטימית ביום שני, החלמה מלאה וחזרה מהירה לטיולי המדבר המופלאים והקסומים... טפי! איך בא לי טיול מדבר קסום...

עכשיו אתה קצת יודע איך זה

לשבת מול המחשב בעבודה, ופתאום גדי אלוני מוציא עוד יצירת אומנות לאקרנים. תרגיש טוב ובהצלחה ביום שני

למעלה