דברים שהייתם עושים/ממליצים לאליסה
:

always be me mc

New member
../images/Emo24.gifדברים שהייתם עושים/ממליצים לאליסה../images/Emo45.gif:

אתם יודעים חברים אני לא יודעת מה איתכם אבל בגלל האישיות של אליסה דווקא לא קשה לי לדמיין אותה בתור חברה וזה נתן לי רעיון לדבר הבא: מה דעתכם על שבמקום שתמליצו לחברים שלכם מה לראות וכו' תרשמו(בתגובה לשאלות שאתן כמובן), מה הייתם ממליצים בתור חברים(הלוואי) של אליסה? לדעתי זה יכול לצאת נחמד ולא חופר מדי אבל כדי שהפינה תצליח זה מצריך שיתוף פעולה אז אנא תעשו זאת
והנה השאלות בנושא שעליהן עונים:
אם הייתם יכולים להשמיע לאליסה שיר יפה אז איזה שיר זה היה?
אם הייתם יכולים להמליץ או לראות איתה סרט יפה אז איזה זה היה?
אם יכולתם לשחק עם אליסה במשחק אז מה הייתם משחקים?
אם יכולתם להמליץ לה על תוכנית אז איזו תוכנית הייתם ממליצים?
אם יכולתם להמליץ לה על ספר אז מה הוא היה?
אם יכולתם להמליץ לאליסה מקום לבילוי בארץ אז איזה הוא היה?
אם יכולתם להראות לאליסה מקום מסויים בארץ אז איזה הוא היה?
אם יכולתם לתאר את עצמכם במשפט אחד אז איך הוא היה הולך?
אם הייתם מכינים לה אוכל אז מה הייתם מכינים? וכמובן כמובן לסיום ואם בא לכם אז אתם מוזמנים לחוות ולספר מה הייתם אומרים לה על ההערצה שלכם ומה הייתם אומרים לה על הארץ

עונה../images/Emo13.gif

אם הייתם יכולים להשמיע לאליסה שיר יפה אז איזה שיר זה היה?אמ..יש לי המון..
קשה לבחור אחד.. ותלוי אם זה בעברית או באנגלית אם הייתם יכולים להמליץ או לראות איתה סרט יפה אז איזה זה היה?יוואוו שאלות קשות.. סרט רומנטי בטח..וקומדי ויפה
אם יכולתם לשחק עם אליסה במשחק אז מה הייתם משחקים?הכי מוזר שיש..אסוציאציות כי יש לה המון מה לספר ולההעביר אם יכולתם להמליץ לה על תוכנית אז איזו תוכנית הייתם ממליצים?אמ...סמולוויל.
..והאי.חח אם יכולתם להמליץ לה על ספר אז מה הוא היה?ספר,זה תינוקי מעט לגיל שלה-קיץ אחד ביחד ו-3 הספרים הנוספים בסדרה של ליאת רוטנר אם יכולתם להמליץ לאליסה מקום לבילוי בארץ אז איזה הוא היה?ירושלים וים המלח
אם יכולתם להראות לאליסה מקום מסויים בארץ אז איזה הוא היה?מקום מסויים..אולי החרמון או את הלילה בעיר אילת מול ההרים האדומים והנוף אם יכולתם לתאר את עצמכם במשפט אחד אז איך הוא היה הולך?אותי?מתי? אם הייתם מכינים לה אוכל אז מה הייתם מכינים?אני בשלנית גרועה,לכן אני מעדיפה לקחת אותה למסעדה ולאכול שם ..

always be me mc

New member
בואנה אסוציאציות זה רעיון גאוני../images/Emo127.gif

יפה לך שחשבת על הרעיון
גם יפה לראות שבמקום מסויים שתינו רשמנו(גם אם לא בעדיפות ראשונה שלי), את אילת ואת החרמון
ושלי באשר לשירים אז אפשר גם בעברית וגם באנגלית
ולתת כמה דוגמאות
ובאשר למשפט שלך על עצמך
אז בפשטות ביקשתי שתגדירי את עצמך(במחשבה שהיא הייתה מתעניינת ושואלת עלייך), ותגידי מה מאפיין אותך(מצחיקה? מסורה? וכדומה) אבל בסדר אם זה מבלבל מדי אז את לא חייבת לענות
ואני אסיים את ההודעה ואומר תודה רבה רבה על שענית
ובכלל תודה שאת עודך פה

always be me mc

New member
עונה לעצמי../images/Emo178.gif

אם הייתם יכולים להשמיע לאליסה שיר יפה אז איזה שיר זה היה?
לא נראה לי ששירים איטיים ורומנטיים היו עושים לה את זה בדיוק אז הייתי הולכת על שירים קופצנייים ושמחים(כמו: Smile At Me, That Girl, Real Girl) ואולי אפילו גם כמה שירים של ניק לאשיי
אם הייתם יכולים להמליץ או לראות איתה סרט יפה אז איזה זה היה?
הסימפסונים(כי מי לא אוהב את המשפחה הצהובה והמטורפת הזאת?
זה הימור דיי בטוח
) אם יכולתם לשחק עם אליסה במשחק אז מה הייתם משחקים? בטח ארץ עיר או מונופול(והיא כמובן הייתה מנצחת אותי
) אם יכולתם להמליץ לה על תוכנית אז איזו תוכנית הייתם ממליצים? אמריקן איידול(היא בטח הייתה נקרעת מהאודישנים
) אם יכולתם להמליץ לה על ספר אז מה הוא היה? ואללה אין לי שמץ של מושג
אם יכולתם להמליץ לאליסה מקום לבילוי בארץ אז איזה הוא היה? עזריאלי והים התל אביבי
אם יכולתם להראות לאליסה מקום מסויים בארץ אז איזה הוא היה? ירושלים
(למרות שגם רמת הגולן, החרמון ואילת הייתי רוצה שתראה) אם יכולתם לתאר את עצמכם במשפט אחד אז איך הוא היה הולך? רומנטיקנית חסרת תקנה ובעלת חוש הומור בריא
אם הייתם מכינים לה אוכל אז מה הייתם מכינים? הייתי מנסה להכין ספגטי או פסטה
(לא שזה היה הולך משהו
)
באשר להערצה אז הייתי מספרת לה בקצרה על איך שגיליתי עליה ועל מה שאני הכי מעריכה בה(האכפתיות לזולת ולא רק כלפי בני אדם אלא גם כלפי החיות
)
ועל הארץ הייתי אומרת לה שלמרות שאלו יחסי אהבה שנאה שכאלה(כי בכל זאת ארץ קטנה עם הרבה בעיות), אני פשוט לא מסוגלת לעזוב את ארצנו הקטנטונת
כי היא ה-
שלי
(ובקטע הזה הייתי גם משמיעה לה כמה שירים עבריים יפים על אהבת המולדת)

YaEl 15

New member
עונה. היי כולם,

מזמן לא הייתי פה
תודה לכל מי שכתב לי מזל טוב, וכל זה. באסה שלא יצא לי להיות פה יותר. קראתי, כל הזמן, אבל לא השתתפתי בעצמי.
אם הייתם יכולים להשמיע לאליסה שיר יפה אז איזה שיר זה היה? המ, "הללויה" - ג'ף בראקלי (לא בטוחה שככה כותבים
). סתם עלה לי לראש, לי יודעת למה.
אם הייתם יכולים להמליץ או לראות איתה סרט יפה אז איזה זה היה? אה, אין לי מושג.
אם יכולתם לשחק עם אליסה במשחק אז מה הייתם משחקים? קלפים? לא יודעת איזה.
אם יכולתם להמליץ לה על תוכנית אז איזו תוכנית הייתם ממליצים? "אחים ואחיות" אני חושבת שהיא הייתה נהנת. סדרה משפחתית ומאוד כייפית.
אם יכולתם להמליץ לה על ספר אז מה הוא היה? "ג''ין אייר" XD... שוב, לא יודעת למה, זה פשוט ספר העלילה האחרון שקראתי בזמן האחרון.
אם יכולתם להמליץ לאליסה מקום לבילוי בארץ אז איזה הוא היה? מקום בילוי? המ, הייתי שולחת אותה לאילת, אן היא רוצה לבלות.
אם יכולתם להראות לאליסה מקום מסויים בארץ אז איזה הוא היה? הכותל, ירושלים.
אם יכולתם לתאר את עצמכם במשפט אחד אז איך הוא היה הולך? "הכשלון לובש צורות רבות ומגוונות". רגע, למה זה רלוונטי?
אם הייתם מכינים לה אוכל אז מה הייתם מכינים? אה, אני לא אשפית האוכל, מה יכולתי להכין לה..? הא ! פסטה עם שמנת ופטריות, כי זה טעייייייייייים וכ"כ בא לי
סורי על התשובות הגרועות

Natali Milano

New member
עונה

אם הייתם יכולים להשמיע לאליסה שיר יפה אז איזה שיר זה היה? ביקוז יו לאב מי של סלין אם הייתם יכולים להמליץ או לראות איתה סרט יפה אז איזה זה היה? לא יודעת לא ראיתי ממזמן אם יכולתם לשחק עם אליסה במשחק אז מה הייתם משחקים? אמת או חובה חח? אם יכולתם להמליץ לה על תוכנית אז איזו תוכנית הייתם ממליצים? סמווליל אם יכולתם להמליץ לה על ספר אז מה הוא היה? לא יודעת אני לא קוראת אם יכולתם להמליץ לאליסה מקום לבילוי בארץ אז איזה הוא היה? י"ם איפשה שגליה גרה? חח אם יכולתם להראות לאליסה מקום מסויים בארץ אז איזה הוא היה? איפה שיש טבע שקט ויופי? אם יכולתם לתאר את עצמכם במשפט אחד אז איך הוא היה הולך? חמודה שקטה מצחיקה? אם הייתם מכינים לה אוכל אז מה הייתם מכינים? סלט אנערף?

spelling

New member
עונה../images/Emo188.gif

אם הייתם יכולים להשמיע לאליסה שיר יפה אז איזה שיר זה היה?-------->you found me של קלי! אם הייתם יכולים להמליץ או לראות איתה סרט יפה אז איזה זה היה?----->מפרקים את הבית נראה לי היינו נקרעים ביחד! אם יכולתם לשחק עם אליסה במשחק אז מה הייתם משחקים?----->טיסה 501 יהיה כיף! אם יכולתם להמליץ לה על תוכנית אז איזו תוכנית הייתם ממליצים?----->וויל וגרייס חבל שהיא באמת אל נתנה הופעת אורח שם! אם יכולתם להמליץ לה על ספר אז מה הוא היה?---->אני לא קורא אבל אממ דוקטור דוליטל??(למרות שעיתון "לאישה" בטח היה מעניין אותה יותר) אם יכולתם להמליץ לאליסה מקום לבילוי בארץ אז איזה הוא היה?----->"מיני ישראל" אני בטוח שהיא היתה שולפת תמצלמה שלה המון! אם יכולתם להראות לאליסה מקום מסויים בארץ אז איזה הוא היה?------>חשוב שהיא תלך ל"יד ושם" אבל כעיקרון יש מוזיאון מדהים בת"א!שהייתי רוצה ללכת איתה היה יכול להיות ממש מעניין! אם יכולתם לתאר את עצמכם במשפט אחד אז איך הוא היה הולך?---->אצלי אין משפט אחד! אם הייתם מכינים לה אוכל אז מה הייתם מכינים?--->זה הזמן לספר לכם שיש לי צו הרחקה מהמטבח בעקבות כמה "תאונות עבודה" שהיו לי...אבל הייתי מזמין אותה לארוחה ישראלית בריאה!

למעלה