החידון
הגדול!

מוצארט

New member
../images/Emo24.gifהחידון ../images/Emo3.gif הגדול! ../images/Emo24.gif

עוד 48 וחצי שעות לחידון הגדול!!! (מוצ"ש הקרוב, בשעה 21:00 בערב) ולמי שפיספס את המידע, אז הנה: השאלות יעסקו בשחקני עבר, שחקני הווה, תוצאות היסטוריות, מידע כללי על הקבוצה, כמה שאלות על הפורום עצמו, מאמנים לדורותיהם, ואפילו על מס' החולצות של השחקנים. מהלך החידון יהיה כזה: במוצ"ש, בשעה 20:55 אני פותח שרשור "חידון בפורום" בדיוק בשעה 21:00 אני אשאל את השאלה הראשונה ואחכה לתשובה נכונה. ברגע שמשהו מגיב ועונה תשובה נכונה הוא מקבל נקודה ואני שואל עוד שאלה. כך אני אשאל 50 שאלות, כל תשובה נכונה מזכה בנקודה, בסוף ה-50 שאלות מי שיהיו לו הכי הרבה נקודות יזכה בשובר קניה ע"ס 170 ש"ח לרכישת ספרי מחשבים ואינטרנט של הוצאת הספרים "הוד עמי". ההזמנה מתבצעת דרך מרכז ההזמנות שלהם, ניתן לבחור ספר מהמגוון העצום שיש להם באתר שלהם - הספר מגיע במשלוח מיוחד בדואר בחינם. במידה ויהיה בסוף תיקו בין מספר אנשים בסוף כל השאלות, אני אשאל שאלת שובר שיוויון את האנשים שזכו במירב הנקודות, והראשון שיענה יזכה בשובר. על מנת להשתתף בחידון בצורה יעילה תצטרכו להיכנס לפורום קצת לפני 9 וכל מספר שניות לרפרש ("רענן") את הדף (F5) כדי לראות מתי מפורסמת השאלה. ברגע שאתם רואים שיש שאלה אתם צריכים מהר לענות ולקוות שאתם הראשונים! שם המשחק כאן זה זריזות!, להזדרז במציאת פתרון ולרשום את התגובה עם התשובה כמה שיותר מהר. אם אתם רואים שמשהו ענה תשובה לפניכם אל תתייאשו! תרפרשו את הדף כל הזמן וחכו לשאלה הבאה שתופיע... אז זכרו, מוצ"ש הקרוב, בשעה 21:00. כדאי לכולם להיות! הסיקור השבועי יגיע מחר.

למעלה