היה מויי מויי כייף.................

../images/Emo24.gif היה מויי מויי כייף.................

איך היה? היה נפלא . המרכז לתאטרון בובות בחולון שווה מאוד ביקור. ברגע שכף רגלי דורכת במרכז אני מרגישה בחו"ל , כל הכבוד להנהלה ולצוות, בזכותכם יש בית חם לבובנאים שהולך וגדל.... המוזיאון , סיפריית הספרים .......כמה ספריםםםםםםםםם קבלתי סחרחורת
........ מאוד רציתי לדפדף בין הספרים הרבים והמאוד מעניינים אך לצערי לא היה לי זמן והסיפריה הייתה נעולה . נותר לי להביט על הזכוכית ולדמיין מה כתוב בין הדפים...........
ובכן הבוקר התחיל עם ביקור של גננת [מהגננות של פעם] מקסימה ומאחוריה שובל של "ברווזונים" חמודים שבקשו יפה להציץ... הכנסתי אותם לאולם הגדול וסיפרתי להם בקצרה את הסיפור על "דודו הדובי" הם הוקסמו מהאווירה שבאולם והבובות ליטפו אותם לשלום. לאחר מכן ערכתי חזרות אם איש הסאונד והתחלנו בהופעה...... למחרת אירית הגיע וצילמה הכל בוידאו [אני צריכה לערוך קטע לאתר
..... לסיכום : המון המון תודות על היחס החם וקבלת הפנים החמה. תודה מיוחדת לאילן סביר
נשתמע דבי

Etti Tal

New member
תודה לך דבי יקרה כל כך נהנתי ממהצגה.

אתמול נסעתי למרכז לתיאטרון בובות בחולון לראות את ההצגה יום הולדת לדודו. היה מדהים , דבי נהדרת ומתוקה התפאורה מקסימה ,הבובות משהו מיוחדות ... ושדבי מציגה איתן הן יפיפיות כפליים..ההצגה מיוחדת והילדים לא הפסיקו לצחוק ולשמוח הסתכלתי כל הזמן אחורה. זה היה צחוק מהול בהנאה ושמחה. השירים מתואמים נפלא ודבי הקול שלה מתוק מתוק אי אפשר היה שלא לעקוב אחרייה. בקיצור למי שיש ילדים צעירים, כדאי ממליצה לראות את דבי .מקצועיות לשמה. בתום ההצגה דבי נתנה לילדים לגעת בבובות ללטף בטוחני שהם חזרו עם חוויה בלתי נשכחת הבייתה . דבי יקרה תודה רבה לך על הכרטיסים ומסרי לאילן תודה בשמי. אירמה טל. לא מצליחה להכנס בשם קסם אז ניכנסתי מהמחשב של ביתי הייתי חייבת להודות לך. בהזדמנות זו חייבת לסבר לכם כדאי להגיע למרכז יפה שם כל כך,צוות מקסים. התעניינתי לגבי הלימודים המסלול סגור אך בטוחני שמשהו יתפנה שאני רוצה משהו הכל מסתדר לטובה.

ooommmr

New member
דבי אומנם לא הייתי אתמול אבל.....

אני בטוח שהיה מדהים...! סחטייןעל הפרגון שאנשים מפגינים פה כלפייך ,(לא מכיר הרבה אנשים שכל כל הרבה אנשים מפרגנים להם)- את תותחית! כל הכבוד , ותהני בטיול, עומרי

אני מתחילה להסמיק ../images/Emo99.gif

תודה על הפירגון זה נותן לי הרבה כוח והוכחה שרצוי ואפשר לעזור וללמד ולרכוש ידידים לאורך הדרך.... לא לזלזל או ללעוג על אף אדם לעולם לא תדע מתי תזדקק לו. לא לשכוח את השיר של אריק קלפטר: איך הגלגל מסתובב......... חג סוכות שמח דבי

למעלה