היה נהדר E Z RIDER NO. 1היה

טנטוש

New member
../images/Emo24.gifהיה נהדר E Z RIDER NO. 1היה

היה 10 יישר כוח למארגנים המסורים שעלו וירדו במעלה ההר כדי לדאוג לנו המתקשים ותודה לכולם על הסבלנות והיחס החם. מקווה שנמשיך ביוזמה במלוא הקיטור.
טנטוש.....

סיכום ביניים - יער הקדושים

היה לא קל. אבל נפלא. ביום רביעי בערב היה מפגש ראשון על כוס קפה. ביום שבת כבר היינו בשטח. ההתארגנות לא היתה קלה מפאת קוצר הזמן מה שאילץ להמשיך את המומנטום בתנאי פתיחה לא מספיק טובים ובתכנון טעון שיפור. אבל הסימן הראשון נראה בבירור. לא היתה דהירה בשטח. נכון היו כאלה שנעו קדימה,אבל לא היתה תחושה שצריך להדביק מישהו או להספיק לעמוד בקצב כלשהו או להרגיש אי נוחות על "עיכוב" של הקבוצה. רק בעבור זה אני יכול לסכם את הטיול כהצלחה גדולה. נכון,יש עוד מספר דברים הטעונים שיפור והם יבואו ידי ביטוי כבר במסלול הבא,את מקצה השיפורים הבא רשמתי לעצמי תוך כדי הטיול.
זאת הזדמנות נפלאה להודות לעקיבא. על ההתארגנות המהירה על הסבלנות,הסובלנות עקיבא ידידי, אתה גדול. אני אגלה לך סוד באוזן... <אני מאד אוהב לרכב איתך> יש לי מין תחושה של שקט כשעקיבא בסביבה. אני מרגיש שיש לי אפשרות לתת למוח מנוחה כי יש על מי לסמוך בעיניים עצומות מכל בחינה. המון המון תודה , עקיבא. ממני ומכולם
17 רוכבים ורוכבות היו בשטח. מקסימים ונפלאים. ותודה לאל עברנו את הטיול ללא פציעות וללא פנצ'רים..... היה לא קל. נהניתי מכל רגע. יורם

viczan1

New member
wow עקיבא! ../images/Emo45.gif

הייתי נמס מהמחמאות של יורם,אבל מה, מגיע לך כל מילה שהוא כתב!!

RockhopperJudy

New member
E Z E Z & 2 B Z ../images/Emo178.gif

התודות והמחמאות לכל מי שנאמרו, ובעיקר למי שהשתתפו. היה יופי של טיול, חלקו הגדול בצל, בנוף משגע ואפילו עם מים. ומי שנכנס לקרוא כאן לאחר שקרא את הכותרת - אז הנה ההסבר: כמו לכל דבר אחר בחיים גם כאן: יש (ועוד יהיו) מחלות-ילדות... בטח יש כאלה שאומרים "היה קל, היה קשה, למה כל כך הרבה עליות, מה קרה לירידות... לעצירות.. ולכל היתר..." אז הערות הארות והצעות בטח שאפשר לשלוח למסרים האישיים, וגם להגיד אותם כאן.. לקראת השבת הבאה נתארגן מראש, נודיע כאן ובמיילים, ונקווה שנתקרב יותר ל"קונספט" שלשמו מתארגנת הקבוצה: לטייל, להשאיר מספיק פנאי להתבונן בטבע, בסביבה, לחוות... לא רק לרוץ קדימה, לא רק להתעניין באופניים ובאביזרים שעליהם... יורם - כל הכבוד על היוזמה עקיבא - אני יודעת שיש לך מוח קודח ממסלולים שמתערבבים ורבים, וכל מסלול אומר לשני: אותי, אותי הוא אוהב יותר... (אבל זה כבר נושא לסיפור אחר). תודה על ה"הפקה". שיהיה לכולם E Z של שבוע וניפגש בשבת הבאה (ואולי עוד לפני כן, בשבילים...) יהודית נ.ב. איתן ורחל מרעננה, יש לי מייל בשבילכם, צרו קשר!

XCrider

New member
ואני אהבתי את החידוש המקורי של יורם

- שירים עבריים ישנים וטובים שבקעו ממקלט הרדיו של יורם שהותקן "סטייל GPS" על הכידון...וגם לפגוש הרבה פרצופים מוכרים וחביבים מרכיבות קודמות וגם כמה חדשים. ורק כשירדנו במהירות מטורפת את הירידות מצובה חזרה לאשתאול הבנו כמה שהעליות היו מכובדות...

RockhopperJudy

New member
יש תמונות

אני לא יודעת איך לעשות קישור, אבל יש למטה הודעה של עקיבא על התמונות ב"הרים"

XCrider

New member
עקיבא - יש אפשרות לקבל את מפת

המסלול? כמו שאמר יורם, גם אני הכנסתי את המוח למצב ניוטרל ונכנסתי ל-TRIP תרתי משמע...ונהניתי נטו מהנוף והמסלול (זה מה שאני עושה כשיש מוביל שחוסך לי את הצורך בלנווט). אבל לא יזיק לי להתחיל לזכור מסלולים. בסוף אני עוד אקנה מפות סימון שבילים (קשה לי להחליט בין טורבו סי.די לבין מפה גדולה, אז לא מחליטים...). נדמה לי שאמרת שרכבנו רק על שבילים מסומנים, אז אולי מספיק שתציין איזה צבעים. תודה ולהתראות בשבילים!

akivab

New member
היי אמנון

אין לי מפה של האיזור אבל באם תארגן לי , no problem

XCrider

New member
מה בקשר לצבעי השבילים המסומנים?

זה היה מסומן לכל אורך הדרך (אני זוכר לפחות את הכחול) או לא? אם כן, מספיק שתציין צבעים ואני כבר אמצא מפה (או אקנה). TNX

akivab

New member
התחלנו באדום ופנינו ימינה לכחול ו..

מהכחול פנינו שמאלה לשביל ישראל

XCrider

New member
זה תאור מסלול זה?...

תן קצת נקודות ציון לאורך הדרך (למשל עין לימון שהינו בו), וחוצמיזה זה היה מסלול מעגלי, אז סגור פינות כך שאוכל לשחזר את המסלול על המפה ואולי בשטח בעתיד. TNX.

XCrider

New member
אין לי אין לי אין לי...נו מה הבעייה

בוא נבנה את המסלול ביחד: מתחילים מאשתאול, מתחילים בשביל XXX, משם עוברים לשביל YYY, בדרך עוצרים בעין לימון ומשכשכים רגליים (...), ממשיכים עד לצובה בשביל ZZZ ומשם חוזרים כל הדרך חזרה למטה. סה"כ WWW ק"מ, עלייה של MMM מטרים. עכשיו רק תמלא את התשבץ. מה, זה כל כך קשה?...(עד כמה שאני זוכר, עשית את זה בעיניים עצומות...). TNX

akivab

New member
אתה כתבת כבר הכל, רק

תוסיף את הצבעים וסה טו. לעזרה 1.) אדום 2.) כחול 3.) שביל ישראל עד למעיין 4.) עלייה לכביש בשביל ללא צבע 5.)נסיעה בכביש עד למפגש בין הכחול לכביש 6.) ירידה חזרה עם הכחול ואחר כך האדום עד לרכבים 7.) שותים תה

XCrider

New member
צודק, על התה אני הייתי אחראי...

נו, את השש שורות האלו הייתי צריך להוציא ממך עם צבת???!!!

למעלה