היום יום הולדת...

b o n c h

New member
../images/Emo24.gif היום יום הולדת...../images/Emo65.gif

היום יום הולדת היום יום הולדת לאסף צ'רנילס!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (לא חוסכת בסימני קריאה!!!)
המון המון מזל טוב ליום הולדת ה-20 (למרות שביקשת לא לספר חחחחח :-O) רק בריאות, אושר, הצלחה בהכללללללללללללל ואהבה כמובן (אני אוהבת אותך!!!! וגם עוד המון אנשים
) שתזכה לעוד המון המון שעות שידור - שבהן אנחנו נזכה להאזין לך כמובן!
ובגלל שאתה חייל
אז אני גם מאחלת לך המשך שירות מהנה כמו שהיה לך עד עכשיו! ו....זהו! אני מאחלת לך כל מה שאני מאחלת לעצמי והרבה יותר (וזה המון חחחח)
אני בטוחה שהברכה היא מכל חברי הפורום ולא רק ממני ובמיוחד מחן!!!! (לא שכחתי את רואה?!?!?!)
מזל-טוב!!!!!

b o n c h

New member
דיי אל תצחק עליו!

הוא בצבא עדיין איך הוא יכול להיות 22-23? בדיוק בגלל זה הוא ביקש ממני לא לפרסם בן כמה הוא אווווף! אל תצחק עליו! אז מה אם הוא בן 20? להיפך זה צריך להחמיא!!!!

ShukyD

New member
נו סבבה

אבל חשבתי שהוא הרבה יותר גדול ממני פחות מחצי שנה אבל זו טראומה אישית שלי, שלא התגייסתי ואני בטוח שחיילים עדיין יותר גדולים ממני

b o n c h

New member
רוצה לדבר על זה?

אתה מפחד מחיילים? התמונה הזאת
עושה לך משהו? חחחחחחחחחח אין לי כוח את האמת לדבר על זה. כמו שכבר אמרתי לך אני עייפה. שיהיה לכווווולם לילה טוב, מקסים, שקט ונעים!
ושבוע נעים שיעבור מהר ונגיע שוב לסופ"ש רגוע בגלגלצ!!!! בייייייי

chen010189

New member
אבל כתוב לו בכרטיס שהוא בן 20

אז זה לא היה עוזר לו הרבה וחוץ מזה מה הבעיה? הוא צריך להתגאות בזה שהוא הכי צעיר וגם... הכי חתיך, דיי אני חייבת להוציא את זה, הוא חתיך בטירוף

chen010189

New member
../images/Emo65.gifאסף!!!../images/Emo65.gif

מזל טוב, מזל טוב, מזל טוב! ואת כל השאר כבר כתבתי במכתב. חבל לחזור על דברים פעמיים, נכון? חבל לחזור על דברים פעמיים טוב, דיי עם הבדיחה הזאת, חרשתי עליה כבר
אבל באמת שיגיע המכתב כבר
לא לספר, מי יישמע הבן אדם כבר הגיע לגיל הזהב
20 זה גיל יפה! וזה רשום לו בכרטיס אישי בניק במילא! נעמה, תודה!!!

chen010189

New member
טוב

אמרתי שהוא חתיך (בלשון המעטה) ונזכרתי שראיתי את השידור של קול ישראל במצלמה. אסף, אתה יפה! יא, אני אומרת את זה ובכלל תקועות לי בראש התמונות מהמשלחת לארה"ב שרצות פה בכל פורום אפשרי

chen010189

New member
אני מספרת לו על השרשור../images/Emo3.gif

כי הוא משדר שוב רק מחרתיים, לא?

limors2

Active member
אספי אספי!

(תדמיינו שיש פה שורות. אין לי אפשרות כזאת בפלא=/) יומולדת שמח! עד 147! אושר ועושר ועוד קצת עושר (למה לא?) ועוד לפחות 47 שנים בגלגלצ! שזה יותר לנו, לא לך.... *הרבה אייקונים של יומולדת*

b o n c h

New member
הייייייייייייייי ../images/Emo6.gif

חן קצת התקפת, הוא חתיך ויפה נכון, אבל דיי חחחחח חמודה מתרגשת! נו אז אסף ספר לנו (בטח זה כבר יהיה מחר או עוד כמה ימים טובים), איך חגגת את היומולדת חוץ מלשדר את הבחירות
????? שוב מלא מלא מזל טובבבבבבבבבבבב!!!

chen010189

New member
אה

והשרשור ההוא שקישרתי אותך אליו במסרים זה בטח לא התקפה, ועוד שלי לידו נחשב צנוע בלשון המעטה וחוץ מזה מותר לי להתרגש
לא עשיתי שום דבר רע
ועכשיו תרדי עוד קצת עוד ביי

chen010189

New member
בסוף אסף משדר!

בצבא לא נותנים לחגוג יום הולדת כמו שצריך
למרות שהצטרפתי רק עכשיו וב16:00 אחרי שאסף מסיים, אני עפה שוב עד הלילה. אין לי כח בחום הזה לכלום!!!

../images/Emo49.gif../images/Emo65.gif

אסף-מזל טוב
יומולדת שמח=] אושר
ועושר
ו
בכל התחומים
אוהבים אותך

למעלה