היום יומולדת ל...

g a g a

New member
../images/Emo24.gifהיום יומולדת ל...../images/Emo24.gif

אביגיל מנהלת הפורום
אביגיל, לאחר אינספור שיחות, הרשי לי לומר לך מה שאני חושבת עלייך גם בכתב
אני חושבת שיש לנו זכות גדולה שאת מנהלת בפורום הזה. את נדירה באופייך. טובת לב, אדיבה, מקסימה, מעניקה, מסורה ואמיתית
אני מאחלת לך את הכל הטוב שבעולם כי זה מה שמגיע לך
ועכשיו נפרט חח
אני מאחלת לך שתמיד תהיי מוקפת חברים ואנשים שיאהבו אותך, שתצליחי בכל דבר שתחפצי בו, שתזכי ל120 שנות אושר ובריאות, שתמשיכי להיות אופטימית [אנשים אופטימיים בד"כ חיים יותר
], מקסימה, חברה טובה, נאמנה, ישרה ובעלת לב ענק
וכמובן - תמשיכי להעריץ את מייקל וללכת בדרכיו
אני מקווה שמכינים לך עוגת יומולדת עשויה 100% גבינת מו-מו
ובכל מקרה, אני אאכיל אותך כמו שצריך כשתגיעי אליי
אוהבת אותך בכל ליבי [או כמו שמייקל כפרע עליו אומר Ich liebe Dich Mehr] ומתגעגעת אש, איריס
Happy Birthday

מזל טוב אביגיל../images/Emo70.gif../images/Emo213.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif

מזל טוב אביגלגליג!
המון המון בריאות אושר שמחה אהבה רינה גילה דיצה וכו' (אה וגם קצת עושר לא יזיק חח) הלוואי שתזכי להגשים את כל משאלותייך וחלומותייך ותזכי לעשות רק מה שאת אוהבת!
אוהבת תמיד, מיכל

pulpula

New member
מזל טוב../images/Emo70.gif

מזל טוב! עד 120! תמשיכי לחייך ולהיות מאושרת
תמשיכי לגדל חתולים ופודלים
ותעשי כבר את הקעקוע הארור הזה. את מתקרבת לגיל 30 תיק-תק.

HOT4Umichael

New member
Happy Birthday אביגיייייייייייל!!!

מזל טובבבבב מדהימונת !!! אמממ... וואיאיאי שתהיה בריאה איריס... גונבת את כל הברכות,לא משאירה צ'אנס לשום ברכה..... אז ממה שנשאר... אני חושבת שאם יכולתי להעניק לך משהו אחד, הייתי מעניקה לך את היכולת לראות את עצמך כמו שאחרים רואים אותך: בנאדם מדהים(!!!) שתמיד יעזור וירצה לטובת כולם....את נותנת את כל כולך לפורום הזה ולחברים שבו..ועל זה אני מסירה בפנייך את הכובע!!! אני מקווה שתמשיכי לנהל את הפורום לעוד הרבה זמן,( וככל שמייקל (ב"ה) יתעצם- כך גם הפורום שלנו ..) ואת תנהלי אותו בצורה הכי טובה.. זה בטוח !!! זהו...ולפאן האישי יותר..שתזכי להרבה אושר בריאות..אהבה...שתעצימי את אהבתך למייקל, והוא יחזק אותך בדרכו שלו :) יומולדת שמח חולעלייך little one
נטלי

g a g a

New member
../images/Emo123.gif Muahahaha ../images/Emo123.gif

ברכה מקסימה כתבת לה
ואני מצטרפת לאיחולים

aMJel

New member
מזל טוב אביגיל ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif

אושר ועושר!!

קטקטית ../images/Emo24.gif

בת כמה את כבר...? יומולדת שמח
מזל טוב עד 777
תמשיכי למייקל ולשלש ושכל החלומות האנקונדיים שלך יתגשמו
like I told you few time before.... you're my all time favorite manager of 270 so keep it up girl
המון בהצלחה בכל אשר תעשי ומי ייתן ומיכאל יוסף בן יעקב יברכך בשמיים כפי שברך אותו אביו
קיצר שהשנה הזאת תהיה פורייה ומוצלחת מקודמותיה ואם כבר גרמנית
... mögen Ihnen glückliche Tage beschieden sein (ש-ימייך יהיו מלאים באושר.
)

מזל טוב אביגיל../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

הרבה שמחה,אושר ובריאות. הרבה מייקל כמובן עד 120

VAMPhantom

New member
סורי על האיחור הקל../images/Emo24.gifמזל-טובבב

(זריז מהעבודה;) המווון מזל
טוב, אבי'! המוווון אושר ועושר ותמשיכי להקסים ת'חיים ות'סביבה!
ו... Don't stop 'till u get Enough;)

midnightcat

New member
מזל טוב אביגיל../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

המון מזל טוב ויום הולדת שמח! עד 120! אושר, עושר, בריאות והגשמת משאלות! המשך הצלחה בלימודים ובכל אשר תעשי! ותזכי לפגוש שוב את מייקל!

למעלה