היום יומולדת...

A t z a

New member
../images/Emo24.gifהיום יומולדת...../images/Emo65.gif../images/Emo80.gif

לאיגי המהממת
נש
, קצת קשה לכתוב לך את הברכה הזאת כאן, גם כי אני צריכה לשמור על איפוק (בכל זאת אנחנו במקום ציבורי), וגם כי אני חושבת שאת כבר יודעת מה את בשבילי וכמה את חשובה לי... אבל בכל זאת, זה הפורום הרשמי, וזה היומולדת שלך, אז אני אעשה את מה שאני יכולה
... אני מאחלת לך שנה מוצלחת מאוד, מבחינה אישית ומבחינה מוזיקלית. הלוואי שהדיסק הבא ייצא בשנה הזאת ויקבל את היחס הראוי לו. מה שכן, את יכולה להיות בטוחה שכולנו כאן נאהב אותו מאוד (נראהלי שהוא הולך להיות האהוב עליי מכולם), כי השירים שכבר השמעת בהופעות כל כך יפים...
אה, וכמובן שהשנה תהיה מלאה בהופעות, גם אקוסטיות וגם חשמליות
!!! שהשנה תהיה מלאת שמחה ואושר
נכון שאת מזל סרטן, ואת בנאדם מאוד נוסטלגי שכל דבר נכנס לו ללב, אבל את תראי שבקרוב הכל יהיה טוב יותר, גם אם עכשיו זה לא נראה ככה...טוב?
ובאמת אל תשכחי, שתמייייד יש לך את כל האנשים שאוהבים אותך בפורום הזה ובכלל, וכולנו כאן לצידך בכל דבר... בקיצור נש, את החפירה הקבועה את תקבלי אישית, בצירוף של עוד משהו (סתמי!!!! אני יודעת מה את אומרת עכשיו בלב!!!), אל תחשבי שסיימתי איתך
..... יומולדת שמח
, המון מתנות
, המון כיף
ותעשי חייםםםםם!!!
אוהבת אותך המון ותמיד
...

אוייי../images/Emo65.gif מזל טוב../images/Emo70.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo212.gif

המון המון המון המון המון אושר
בריאות
שלווה
עושר
והמון המון אהבה
תמשיכי להיות מי שאת כי את מלכה
ואנחנו אוהבים אותך!! שתהיה יומולדת שמח מלאה בתשומת לב ובכיף!! בהמון אהבה
אתי

A m 0 s

New member
מזל טוב../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

איגי היקרה, השנה התחלתי ממש לאהוב אותך, את זמרת מצוינת - ובכלל מוזיקאית מעולה, ולפי מה שאני רואה גם בן אדם מקסים!! אאחל לך רק אושר ועושר והמון אופטימיות ועוד מלא דברים.. טוב אני לא ממש יודע לברך - אז בקיצור תעשי את מה שטוב לך (כל עוד את לא פוגעת באחרים - - - הקשבתי באזרחות לא?!) ותהיי מאושרת.. מזל טוב!!

mic22

New member
מזל טובבבבבבבבב ../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo23.gif

איגי, שיהיה מלא מלא מזל טוב ליומולדת!! אני מאחלת לך שנה מהממת כמוך, שתהיה מלאה באושר וחוויות את זמרת מדהימה ואחד האנשים המוכשרים יותר שאני מכירה מחכה כבר להופעות ולאלבום הבא שיהיה לך המון הצלחה בכל דבר שתעשי ובכל דרך שתבחרי תמיך תחייכי ותהיי בובה כמו שאת מתה עליך!!! ומתגעגעת! מלא מלא מלא מלא נשיקות!

../images/Emo49.gif../images/Emo49.gif

מזלטוב!!! אושר ועושר,בריאות,הצלחה,אהבה,הגשמת חלומות,הרבה עשייה,מוזיקה טובה[כמו עכשיו] וכל מה שתרצי
יומולדת שמיייייייייח!!!!

Peeeach

New member
מזל טוב לאיגי המשובחת! עם ח' של תימנים

מזלל טובבב !!!!

ירדן88

New member
היי מזל טוב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

הרבה בריאות אושר ועושר!!ומוסיקה טובה
ירדן שיהיה לכולם שבוע טוב
ניפגש עוד שבוע!

Oyster Girl

New member
ליפה מכולן ../images/Emo23.gif

הדבר הכי טוב שאפשר לאחל לך זה שתישארי כמו שאת, מקסימה, יפה ומאממת. את יוצרת מדהימה ואדם מדהים עוד יותר ואני מקווה שעם האלבום החדש, תקבלי סוף סוף את הכבוד שמגיע לך. נשתדל לדאוג לזה באופן אישי
שתהיה לך בריאות, הצלחה ומלא מלא אושר בכל מה שתחפצי. את אחת ויחידה
אל תפסיקי לחייך, כי אז יהיה פה חשוך יותר... שיהיה המון מזל טוב
אוהבים אותך מאד
....

BjiJiNaaA

New member
מזל טובבבבבב!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

הייי איגי! :) טוב קודם כל סליחה שההודעה שלי לא מפוצצת אייקונים כמו של דנע...חחח כי אני לא ממש מסתדרת עם המערכת החדשה הזאת.. המון המון מזל טובבבב! איך כל שנה את גדלה בשנה אבל נראית בדיוק אותו הדבר
תגלי לי את הסודות שלך! בכל מקרהההה.. תזכרי שזה לא הגיל - זה התרגיל! ותמשיכי לעשות מוזיקה כמו שאת אוהבת, וככה כל פעם שאני אשמע אותך ברדיו אני אזכר בדנע
תמיד תמיד תהיי מאושרתתת ושתקבלי המון מתנות! יומולדת שמח!!

kepit

New member
מזלל טוווווב../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo23.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif

שיהיה יומולדת שמח שבשמחים=] נטול חצילים ושאר דברים מגעילים, מלא אושר שמחה אהבה חיבוקים בועות אנשים יפים ושאר דברים יפים=] ו...מה שבאלך

לאיור

New member
איגיי../images/Emo23.gif../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

קוםדם כל מלאאאא מזל טוב..! אין הרבה מה לאחל, פשוט תישארי כמו שאת, מהממת, מוכשרת ותמשיכי לעשות מוזיקה מעולה.. המון בריאות, אושר והצלחה בכל דבר וכמובן אל תפסיקי לחייך ולצחוק
המון שנים של כיף... יומולדת שמח באהבה ליאור
|

מאיה911

New member
מזלל טובבבב../images/Emo65.gif../images/Emo212.gif../images/Emo213.gif../images/Emo77.gif!

איגיי...
שיהיה לך המון המון מזל טוב ויומולדת הכי הכי שמח בעולםםם
! שכל המשאלות יתגשמו.. שתיהיה לך שנה מדהימה עם המון מוזיקה
, אהבה
, בריאות
וכיף
באהבה ענקיתתתת

מזל טוב../images/Emo9.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo77.gif../images/Emo151.gif../images/Emo205.gif

יומולדת שמח!!!!|
המון אושר צחוק אהבה בריאות וכל שאר הדברים שיעשו לך טוב.. מאחלת לך שתצליחי לסחוף את הדור הצעיר כמו שבזמנו הצלחת לסחוף אותנו (אני מדברת כמו זקנה, כולה 4 שנים מתחיית הקומונה ההיא
) בכל אופן אני בטוחה שלא תהיה לך בעיה, אין יותר מדי זמרות שמצליחות להביא את עצמן על הבמה בלי להתיימר להיות מי שהן לא כמו שאת מצליחה. הכי חשוב שתהני מכל הפרויקטים העתיידיים, תמשיכי ליצור ותזכרי שתמיד יש לך פה אנשים שתומכים ואוהבים אותך. אז המון המון מזל טוב|

Ronushnush

New member
איגי!

איזה מזל שיצא לי לשמוע את המוזיקה שלך באותה פעם מקרית. מה להגיד, שאת הזמרת האהובה עלי..? זה כבר מזמן לא ככה. את הרבה מעבר. תפסת חלק גדול מהחיים של הרבה אנשים פה, ותמיד כשנסתכל אחורה וננסה להיזכר בנעורים שלנו, לך ולמוזיקה שאת יוצרת יישמר מקום מרכזי ומיוחד. ואיזה דבר זה, לדעת שיש לך כזאת השפעה? אז זהו, אני מבחינתי אהיה פה שנה אחרי שנה כדי לאחל לך יום הולדת שמח, ואת כל הטוב שבעולם. המון הצלחה בחייך המקצועיים והאישיים, ותודה על הכל.

dsol

New member
הווו איגי במזל טוב !_../images/Emo189.gif

עד 100 כ-** (תבחרי איזו שנה הייתה לך הכי טובה ומי יתן שתחזור על עצמה ואפילו בצורה יותר טובה ומהנה) המון אושר עושר ומוזיקה טובה
אהה כן ויומולדת שמח

a d i 8

New member
מזל טובבבבב../images/Emo65.gif../images/Emo213.gif../images/Emo24.gif

המון אושר והצלחה ליוצרת כלכך מוכשרת

חמודים....

תודה רבהרבה לכולכם על הברכות, והמחשבות והאיחולים המרגשים אוהבת אתכם המון המון ואל דאגה, אני פה להישאר!!! ודנה אחותי, אני חולה עליך, ואת אחותי וכמו שאמרנו , זה לא המקום לפרט, אבל שוב, תודה רבה על הכל לאב נשיקות ואהבה לכולם תודה תודה איגי

למעלה