הייי אני חדש

LoVeMe4Me

New member
../images/Emo24.gifהייי אני חדש../images/Emo24.gif

ואני מחבב תמיוזיק של P!nk

חחחח תמיד תלונות יש לך

חחחח תחבב, תאהב, תסמפט פינק רולזזזז יש לה את המוזיקה הכי טובה, את הקול הכי מדהיםםםםםם לה לה לה חי חי חי א ו ה ב ת - א ת - ה ח י י ם - ה א ל ה

"פתאום קם אדם בבוקר ומחליט ....

לפרמט את המחשב " ! זה מה שקרה לי היום ! ואני מסכים איתך יש לי תמיד תלונות מבטיח להשתפר !

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif וולקאם ../images/Emo24.gif../images/Emo65.gif../images/Emo140.gif

מקווה שתיהנה בפורומינו הקטנטן, גם עם אתה רק מחבב

yanivtr

New member
מורונדה-

מה את לוקחת? אקסטזי, אסיד, גז מהמזגן?
תגידי לי, אני גם רוצה! חחחחחחחחחחחחחח לילילי, טרלללללה,חיחיחחיחייחי

yanivtr

New member
מורנדה=מורן

לא שזה משנה..... שמעו בדיחה-מה עושה איש שנשברה לו היד? הולך לחנות יד שניה! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
אל תגידו שזה לא היה קורע!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! הבדיחה הזאת גרמה לי לצחוק בערך שלוש שעותתתתתתתת אני גם מסטול עכשיו...

ShaDoW GiRl

New member
../images/Emo6.gif

אני אחרונה? הייתי כל היום בתל אביב, אז למרות שעכשיו אחד, זאת אומרת שהיום זה כבר מחר- ה0 16..
בכל אופן -ברוך הבא לפורמינו הקט והשקט! תהנה!!

יניבי בייבי

זה באמת משנה לך מה אני לוקחת?!?! לא הכי חשוב שאני ככה??!?!?...חחחחחחחחחחחח אני אוהבת את החיים האלה כ"כ פינק , האור בחיי, אני אוהבת אותך * היא נכנסת לכאן לפעמים? * אני והאקסית שלי חזרנוווווווווווווווווווווווווווווווווווו אני אוהבת אותהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אוהבת אותי אוהבת את העולם אוהבת את חבר שלי אוהבת את ריקה שלי והכי אוהבת את המושלמת שלי פ י נ ק ! לה לה לה לה לההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif מה זה מפריע לך../images/Emo35.gif ../images/Emo46.gif

יש בעיות עם מורן
זה כל מה שאני אוהבת בה..

TiNkErBeL69

New member
../images/Emo28.gif *תיקון*

לא כל מה שאני אוהבת בה, אלה יותר נכון, זה מה שמיוחד בה

חחחחחחח יאאא

איזו מתוקהההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחח נחמד לדעת שאוהבים את השריטה העמוקה שלי * לפחות את ההיא שאני מפגינה כאן * לה לה לה לה לה זהו, אני אוהבת את הפורום הזה... חיחיחיחיחי "זה מה שמיוחד בו.. אוהבים אותי..עם השריטה שלי..." חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נכון שהחיים יפים??!?!?!?!??!? רררררר... טוב עכשיו אני כותבת קצת לפינק.. פינק,היה לי ממש נחמד איתך אתמול בלילה..אני אוהבת אותךך !!! ררררררררררררררררררררררררר

חחחחחח את חייבית להפסיק לקחת

סמים !!! זה יהרוס לך את החיים !!! סתם בצחוק אני שמח לראות שלפחות את שמחה ...........!

חחחח ס מ י ם םם ם םם

אני אומנם מרמלה, אבל תתפלא, הסם היחידי שאני לוקחת זה סם האהבה * שמת לב שכתבתנו באותה שנייה? * אני מאוהבת, מאוהבת בעצמי, בפינק, בחבר, בחיים האנפלאים האלה אוייש, טפו טפו , בלי עין רעהה !!!!! יו אני שומעת את living in my worldddddddddddddddd שיר ע נ ק , פינק, אני אחיה בעולמך.. חחחחחחחחחחחח לה לה לה יום טובבבבבבבבבבבבבבבבב !! ו ו ר ו ד

ואור מאמי...

"לפחות את שמחה"... יש משהו שאתה רוצה לדבר עליו?.. תמיד כאן, שם, איפשהוא, בשבילך ... ..רציני... יש בי גם צדדים אחרים מעבר לדפיקות שאני מראה כאן 131788818 ותגיד לי שזה אתה,חחח , לוקח שנה עד שאני מאשרת בנים /:

מורן איזה נשמה את !!!!

אני רציני !!! מה את רוצה לעזור לי ??? חחחחח מת עלייך !!!! נשמה קטנה את !!!! למרות שאין מה לעזור לי כי אין ממש בעיה אני ידבר איתך באייסיקיו !

ShaDoW GiRl

New member
חח, פורום שרוט עמוקק

מה זאת אומרת "אמנם את ברמלה"
עיר הסמים :-O |? פורום שרוט.. על פינק!

למעלה