היי גם אני חדשה!!!

נויוושש

New member
חדשה שצריכה עזרה.. ../images/Emo9.gif../images/Emo92.gif

היי לכולם :) קוראים לי נוי אני בת 16 וחצי :] אני כמעט כל יום נכנסת לפורום אבל לא יוצא לי לכתוב.. אז החלטתי עכשיו להירשם ולכתוב D: אין צורך להגיד שאני מתה על מקפליי :] אני מתה על ארבעתם אבל אם אני צריכה להחליט על פייב אז הפייב שלי הוא דני
מקווה שתהיה השתלבות נעימה :) ובקשה קטנה.. אם מישהי תוכל לתרגם לי את כל השיר bubbl wrap
נוי 3>

הייי אני חדשה ../images/Emo9.gif

היי אני סתיו בת 13 מקרני שומרון ואני חולה על מקפליי!
במיוחד על דאגי
שתי חברות שלי שהם גם בפורום (לילך ושובל) סיפרו לי על הפורום..והחלטתי גם להצטרף

galia234

New member
היי אני חדשה :)

היי אני חדשה פהה... אני בת 13 מגינות שומרון חברה של סתיו לילך ושובל.. הכינוי זה סתםם לצחוקים איתנו (אל תשימו לב אליו חח אולי אחרי זה אני ישנה חח P= ) קוראים לי גל ואני חולה על השירים של מקפללי.. בתכלס אני אוהבת את כולם.. ואין לי מישהו מועדףף.. אבל ברור שדוגי ודני הכי חתיכים שםם.. (רשמתי דני בגלל לילך אבל אני חושבת שדוגי ואז דני חח..) חח היא תהרוג אותיייייי!!!! טוב נראלי שזהוו.. רשמתי פה כבר מגילה שלמה.. (סורי על החפירות אני אוהבת לדבר הרבה חח)

SmallMoney

New member
שאלום../images/Emo9.gif

אני שירן, 21 (אני הכי זקנה כאן?
) מהצפון. שאלה לי אליכם: אני זוכרת שלפני הרבה מאוד זמן, היתה מישהי שניהלה את הפורום הזה והפורום של באסטד בתפוז( אני חושבת שקראו לה יפעת) ואם אני לא טועה, היא נפגשה עם מקפליי! היא העלתה תמונות שלה איתם. מישהי יודעת על מה אני מדברת? אם כן, אני אשמח לדעת פרטים
ואני ממש סקרנית לדעת: מקפליי התראיינו איי פעם לעיתון ישראלי? מעניין אותי לדעת עד כמה הם מודעים אלינו. אשמח אם תענו לי
תודה מראש

InBarOush

New member
חדשה XDD

חח שלום, אני חדשה פה וקוראים לי ענבר. אני פה בגלל שהבטחתי לשיר (shir jones) לכתוב הודעה. אז הינה כתבתי XD בי ביי

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifהיי<:

אני נסטיה, בת 16 וחצי, מרעננה. השתלבות מהירה.
[אה...וזה לא 'דוגי', זה דאגי
]

sweet shir

New member
ברוכה הבאה! D:

אני זוכרת שראיתי תמונה שלה מצולמת עם דני, אבל כלום מעבר לזה. ^_^ למיטב ידיעתי לא, אבל לפני שנה בערך היה באינטרנט (מעריצים שלחו את השאלות) ששאלו אותם מתי הם יגיעו לישראל... ככה שהם מודעים לכך שיש פה מעריץ אחד לפחות.
בכל מקרה- אני שיר, בת 16 מרעננה. השתלבות נעימה!

InBarOush

New member
על עצמי (כי שיר אמרה ליXD)

אני בת 14. אני חושבת שדאגי הכי חתיך XDD אני מיבנה. מקפליי הם ל-א הלהקה האהובה עלי. (סורי) ושיר האהוב עלי הוא "וואן פור דה רדיו" שיר צריכה TO GO TO THE THREE XDDDג זה מגיעה לה...

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifענבר! לא היית יותר ברורה! "מקפליי הם

+ ל-א הלהקה האהובה עליי"

Shir Jones

New member
../images/Emo112.gifתפוזבל!!!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

+ ל-א הלהקה האהובה עליי"
לכי לעץ שלך יא אוהבת ג'ונאס שכמוך

dougie10

New member
ברוכית ../images/Emo24.gif

ליהי 14 מרכז פייבס >>> כולם! השתלבות נעימה

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifברוכה הבאה ../images/Emo9.gif

מלאני 14 וחודשיים D: פייב הארי
תהני

למעלה