היי חבר'ה..יש לי הודעה קטנה

PRINCESS GINA

New member
../images/Emo24.gifהיי חבר'ה..יש לי הודעה קטנה../images/Emo24.gif

ביום שישי הקרוב אני טסה לארה"ב למופע של סלין דיון. אני אחזור רק בספטמבר, אז....תתנהגו יפה אחד לשני (סתם, סתם...
) ואני מקווה שכשאני יחזור, הבלאגן בפורום יפסק (עם כל המשמיצים למיניהם) ויהיה נחמד לחזור לכתוב פה
(מה שלא עשיתי הרבה לאחרונה בגלל גולשים מסויימים שעשו את הגלישה בפורום ללא נעימה) להתראות בספטמבר חברים..אני מבטיחה לצלם הכל ולהביא המון חויות
שני

pc girl

New member
תהני חמודה! ../images/Emo24.gif

תעשי המון המון המון המון המון כיף |קוביה| תשמרי על עצמך
וכמובן והכי חשוב, זה ברור לך שאת לא חוזרת לפורום בלי תמונה של שתיכן יחד, נכון?
תעשי חיים ותהני המון!

talsh2

New member
שאאאאאאאאאאני !

אני עכשיו מת מקנאה, למרות שאני יודע שאסור לי ! כמה הייתי רוצה להתחלף אתך עכשיו. תתנהגי בצורה הכי טיפשית שיש... כמו שאני התנהגתי לפני חודשיים שהייתי שם. תעשי את הכיף של החיים שלך ואל תשכחי להצלם את עצמך 'עם סלין' בשדה תעופה בווגאס (את כבר תביני) וגם בכל מקום שיש את סלין (תבקרי במרכזי החנויות ומחוצה לו של סיזרז פאלאס ותמצאי כמה ימים לפני כן את החנייה של סלין). בקיצור, תעדכני אותנו פה ובפורום של סלין. ותדעי שזה רגע של פעם בחיים... לצערנו, זה לא ממש חוזר הרבה פעמים... אז, תנצלי כל רגע לטובה ואני משוכנע שתעשי את הכיף הכי גדול של החיים שלך ! נשמע כאילו זה בהחלט מגיע לך. תהני, ובסוף ההופעה, אם ישנה אפשרות לך לגעת איכשהו בסלין, את חייבת לרוץ אליה בשיא המהירות לפני שהיא בורחת. אל תוותרי על זה. באהבה, טל.

PRINCESS GINA

New member
הצלחת לגעת בה../images/Emo35.gif

אני רק חושבת איך להסתובב סביב כל הקולוסאום כמה פעמים ביום ולמצוא אתהיציאה שלה משם...ברגע שאני ימצא, אני יחכה לה שם כל לילה בסיום ההופעה... אתה יודע איפה אפשר למצוא את היציאה ממנה היא יוצאת? או איך להגיע אליה?

talsh2

New member
לא, הייתי אדיש מדי.

בגלל זהה אני לא רוצה שגם את תתבאסי בגלל אדישות. וכן, ישנה שיטה להגיע אליה. אין לי גוח להסביר לך פה, אבל יש שרשור שרותם פתח על הנסיעה שלו לווגאס בפורום של MSN. תבדקי

אוזניהו

New member
אוו... נחמד. אפשר להצטרף? P:

בדיוק התחלתי לשמוע את סלין יותר לאחרונה... איזה כיף לך P: גמני רוצה... אבל אני אסתפק בריטה בינתיים (עד שסלין תבוא לארץ...)

PRINCESS GINA

New member
אני לא רוצה לאכזב אותך..

אבל לא נראה לי שסלין תבוא לארץ, לא בשנים הקרובות לפחות
אבל אתה בכייף יכול להצטרף אליי במאי..אני טסה לפריז ועוברת בשוויץ ל-2 הופעות שלה בצרפתית.

PRINCESS GINA

New member
אמממ...../images/Emo9.gif

דווקא השתדלתי לא להיות הרבה בשמש השנה... אז לא..אני לא שרופה..אבל סלין הכירה לי עולם חדש שהיה תמיד בתוכי ועוד לא גיליתי..היא עשתה אותי כל כך מאושרת בחצי שנה האחרונה, שהחלטתי שאני חייבת לעצמי לפחות את ההזדמנות לראות אותה פנים אל פנים באמת ולומר תודה!

למעלה