היי חברים יקרים

../images/Emo24.gifהיי חברים יקרים

מה קורה ? לא כתבתי הרבה זמן כי התקלקל לי המחשב אני מקווה שאתם בסדר בכל אופן דש חמה מיוסי שהיה ב לאס ווגאס וראה הופעה של סלין דיון ומאוד נהנה הוא מוסר את אהבתו לכולם והוא כנראה יחזור בעוד שבועיים בערך תאמינו לי אני מתגעגע יותר ממכם הוא מאוד חסר לי אז יאללה ביי חברה ואל תשכחו לראות מת להיות הערב אוהב אותכם ניקי נ.ב כשיוסקה חוזר אני מארגן פגישת פורום

כמו שאמר ניקי

מפגש! תתכוננו, אחרי 5 חודשים בערך מאז פתיחת הקומונה ועד הפורופ הזה, בהחלט הגיע הזמן למפגש פורום. אז למישהו יש אולי רעיון להציע? למרות שיש עוד זמן - כמה שבועות וכמובן, כולנו היום צופים בניקי, שתמיד גונב את ההצגה בתוכנית הזאת ואותי אישית מפיל עם החיקויים - ערוץ 2 - "מת להיות" שבת שלוםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם!

orianush

New member
היי ניקי ../images/Emo24.gif

ברווור שאני אראה אותך היום ב"מת להיות" נראה לך שאפשר לפספס דבר כזה?!
התגעגעתי כבר ליוסיייי שיחזור כבר
ומחכה למפגש פורום

אורטל 31

New member
ניקוש!

התגעגענוווו!:) וכאילו ברור שנראה אותךך! אממ..מתה כבר למפגששש!אווףףף..עוד כמה זמן? הזמן עף..! -אורטלי-

moranush86

New member
ברווווור שנראה!! אתה מלך שם!! מלך..

אני יודעת שאני כל הזמן אומרת שהוא מלך, אבל אני לא מתאפקת!! ניקי מלך!!!! ועם כל הכבוד לדידי הררי שהוא ענק בפני עצמו, אין ספק מי גונב את ההצגה...

flori1

New member
חחח כן הוא הורג אותי עם הפרצופים

שהוא עושה בתוכנית חח

ניר86

New member
אחלה תספורת וצבע הוא עשה !!!

אהבתי את התספורת והצבע החדש של ניקי אתה באמת מלך ואני חולה עליך כל יום אני שומע דידי אתה פשוט ענק !!!

dror2009

New member
היי ניק!

שבוע טוב וחודש טוב, תודה רבה על העידכון, ותודה רבה שניכנסת, ד"ש חזרה ליוסי עם המון אהבה מאיתנו. כולם מחכים פה כברש שיחזור!!!

למעלה