היי כולם !

../images/Emo24.gif היי כולם !

זהו חבריקוס, אני כבר אחרי. אז נכון שילדתי לפני כשבועיים, אבל מ'לשות שהרסתי שני מחשבי לפטופ ונאלצתי להתחנף כעת קשות לאחת השכנות בבניין בכדי שתואיל לתת לי זמן איכות מחשבית בת כמה דקות... אז כן, הכנסתי וירוס לשני הלפטופים שבביתי (שלי ושל בתי) ועד שהבעל היפיוף לא יאות לשנס מתניים ולפרמט לי אותם (או לפחות אחד מהם) אני נאלצת לחייך ממש יפה לשכנה מלמעלה, ומי שמכיר אותי יודע כמה זה קשה... אז ככה, : ילדתי ב- 30.12 יום שלישי, (יום לפני יום הולדתי ויום הולדתו של בני הקטן), הכל עבר בשלום יחסית, הניתוח היה קצת יותר ארוך מהרגיל, אבל אני הרי רגילה לעשות בלגנים, ככה שזה היה נורמאלי (לי)... היו ימים טובים והיו גם כאלו שפחות, אבל כעת אני אחרי הכל וברוך השם שזה כך ! נכון שאי עייפה ברמות קיצוניות ועוד קצת כאובה, אך מן הסתם הכל יעבור במהרה. בואו נגיד שהכל היה שווה ובגדול. יש לי בן מקסים ושמו : הראל. הוא נולד במשקל 3.420 והוא חומד אמיתי. זהו, אני שולחת לכם מפה חיבוק ענקי עם טונות של אהבה. טרם קראתי את כל מה שהלך כאן כשלא הייתי, אבל ודאי שאעשה זאת בהמשך. אני מקווה שהמחשבים יפורמטו במהרה ונחזור לפעילות רגילה ורצופה. שימרו על עצמכם, שמעתם? אוהבת אתכם לאללה ומחזירה את המחשב לבעלת הבית שלו... נשיקות !!! ארי.

פברואר2

New member
עכשיו אני משחררת את האוויר שנערם לי בלב

והכביד את משקלו ודאגתו... כמה הרגעת אותי עם הכניסה שלך לכאן חיבוק רך לכולכם

פברואר2

New member
לא מצלצלת

כי אני עדיין עם הסיפור של אמא ואין לי כוח וחשק לכלום מחבקת שוב...עד שאגיע לטלפון ויכולת שיחה

נשמה שלי !!! את לא ענית לי לפון !!!!

וואלאק היית בין הראשונים שהתקשרתי אליהם אחרי שהוחזר לי הנייד ואת לא ענית, רציתי לקרוע אותך, ( אבל את יודעת... קריעה לאט- לאט כזאת...
) וואי, כמה התגעגעתי אליך ! הכל באמת בסדר, לא ממש קל, ועדיין הרבה כואב, אבל שווה לאללה !! אספר לך "אחורי זה"...

דורי56

New member
איזה כיף לקרוא אותך!!!!!!../images/Emo24.gif

ממש כיף שחזרת! המוווווןןןןן ברכות להולדת הראל
ולך המוווווןןןן
.

דורי56

New member
גם אני געגעתי!

אצלנו לצערי בקושי יוצאים מהבית היו יומיים שקטים ואתמול התחילו שוב להציק לנו! ואחרי הצהרים אתמול היה די מפחיד היתה שריפה במפעל כימיקלים בעיר התבקשנו לסגור חלונות דלתות ולא לצאת מהבית. תודה לאל שהכל נגמר בטוב. אז יום מקסים והמון

האמת היא שהייתי קצת מנותקת בשבועיים וחצי

האחרונים , אבל שמעתי שגם אצלכם רוקדים דיסקו... איזה מצב יא אללה !!! עכשיו ראיתי בחדשות שאכן היתה שריפה רצינית, איזה פחד
אתמול בצהריים חטפתי את שוק חיי, בצהריים , כמה שניות אחרי שסיימי להאכיל את הראל הפנתר (כן, זה הכינוי...) נשמעה אזעקה עולה ויורדת ואני הלכתי למות מפחד. חטפתי אותו מהעריסה ורצתי לממ"ד, הכי קטע ששכחתי את הטלפונים וחזרתי שוב לסלון, בסוף הבנתי שהיתה תקלה בצופרים ואזור מודיעין- ירושלים איננו בטווח השיגור, אבל הפחד הזה בהחלט שיתק אותי. אני לא מצליחה להבין איך כל האזור שחטף בזמן האחרון מצליחים לחיות עם זה, פשוט מפחיד !!!! אני מצדיעה לכל היישובים שבטווח ,פשוט מצב קשה! מי יתן וכל זה יהיה כבר מאחורינו !

למעלה