היי לכולם

etty3

New member
../images/Emo24.gifהיי לכולם

היי אני משתחררת עוד חודשיים וחצי ואני רוצה לדעת מה עושים אחרי שמשתחררים זה בעצם אחרי שנה ו-9 שהיה לך יום עמוס פתאום יש לך המון המון זמן לעצמך אז בבקשה תנו לי עצות מה לעשות ביום שאחרי נ.ב אני רוצה לעבוד בתור דיילת או בשדה תעופה מישהו יודע מה אני יכולה לעשות כדי לממש את זה זאת לא תהיה עבודה לכל חיים רק בשביל להנות ולהרוויח כסף עד הלימודים והטיולים תודה מראש

שריונר 7

New member
מה עושים....

1. מסיבת שחרור ענקית לרגל הארוע המשמח! 2. עובדים באיזה עבודה מחורבנת. 3. טסים לחול לאיזה כמה חודשים .... 4. חוזרים ( למרות שלא חייבים ) . 5. מתחילים ללמוד . כמובן שלא בהכרח בסדר הזה....

Bon Bonit

New member
ביום שאחרי...../images/Emo9.gif

אין כמו להתענג על האנקונדה שבלונה פארק...
בונבונית...

get well

New member
אח...דיילת...../images/Emo99.gif

זה היה החלום שלי!! חלום רחוק... תשמעי מתוקה בשביל להיות דיילת אוויר את צריכה שנתיים ניסיון בעבודה עם קהל אישור מהמעסיק עם חותמת וחתימה.. דיללת קרקע זה אותו כנ"ל רק חצי שנה.. יש מלא טפסים אישורים ובלאגנים... אני הייתי ממש בעניין עד שדחו אותי כי לבוס שלי אין חותמת עסק!!! סליחה שעבדתי בבית קפה קטן ושהבוס שלי מפוזר.. הם אמרו לי שהוא יחתום שאין לו חותמת עסק עם מ"א וזה כבר נראה לי מגוחך וויתרתי .. ואז גיליתי שלמרות שהם אמרו לי שאין קורס בידיוק נגמר..(ד"א הקורס הוא על חשבונך חודשיים של קורס שלא משלמים לך שקל!!!) הקיצר אם אמא שלך היא לא מנכ"לית באל על.. I SAY FORGET IT

gig19

New member
הייי

למה לוותר על החלום אם אני אשלח קו"ח לאלעל לדוגמא הם לא יזמינו אותי לראיון עבודה???? למי אני צריכה לפנות לפחות לנסות????? תודה מראש!!!!

gig19

New member
דרך אגב

אני אותה אחת ששאלה את השאלה פשוט הכינוי השתנה

Jany

New member
נכון...

יש לי חברה שעברה את כול המבחנים שיש להיות דיילת, רק שהיא הייתה נמוכה ב-5-10 ס"מ ממה שדורשים אז לא קיבלו אותה... להיות דיילת זה בערך כמו להיות דוגמנית... יש דרישות נורא גבוהות.. אומנם דרישות שונות אבל גבוהות...

gig19

New member
הייי

אם אני 170 סמ ושוקלת עד 55? נ.ב אם משהו מאיזור כפר סבא שמע על מקומות עבודה?

get well

New member
אין דבר כזה...

את צריכה להתקשר אליהם והם שולחים לך טפסים שאת צריכה למלא ולצרף מלא מלא צילומים של מסמכים.. קורות חיים זה לא מספיק.. את מוזמנת לנסות ובהצלחה!!

gig19

New member
../images/Emo12.gifהקפצה

אני חייבת שיענו לי בבקשה..... פליז..... במתוטה.......

למעלה