היי לכם ! רוצה להודות...

../images/Emo24.gifהיי לכם ! רוצה להודות...

לכל המפרגנות שבירכו על הכתבה. דנדושי, מתה עלייך כרגיל... תומסקה המתוקה שלי, תודה רבה על שסרקת את הכתבה. אחרי חודש ימים מאומץ בעבודה קשה (צרות טובות לשם שינוי) חזרתי "לחיים"...הנני כאן. יש מלאן דברים להראות, נתחיל במשו קטן ?! אז ראשית, כך נראה שלט הכניסה החדש לביתי..

milat1

New member
באמת החרוזים האלה...מן סגנון

קצת יפני, מעודן וצבעוניות כל כך מיוחדת ויפה שאין מילים.

timatibo

New member
אחחחחח, החרוזים האלה...כמה יפים...

הסט האחרון במיוחד...ואני האמת, חובבת ורדים, אבל הצבעים שלו....והדוגמאות...מצאו לי חן. אפשר הערה קטנה בקשר לשלט??? הוא מקסים ביותר, מיוחד לאללה! אבל...המסגרת שלו לא מתלבשת טוב עם העליזות והחיוניות של הצבעים שבחרת בפימו. צריך אולי להיות צבע חרדל, או ורוד, אחד הגוונים היותר חיים שיש שם....אבל חוץ מזה...אוהבת מאד את העבודות שלך!

../images/Emo140.gifטימטיבו מתוקה..

תודה על המחמאיות ולגבי השלט - את צודקת במליון אחוז. ויותר מכך..אני כבר כמה ימים מביטה בו ומשהו לא הסתדר לי בעין. הבוקר, הכנתי גווני ורוד פוקסיה על מנת לצבוע את המסגרת שוב. עכשיו אני נכנסת להציץ קצת ואני קוראת את ההערה שלך. ראש אחד הא ?!
אצלם אותו שוב כשיהיה צבוע.. חיבוקיקי

יקנעמית

New member
ניגמרו המילים. משהו שלא מהעולם הזה.

מאד מוצא חן בעיני השילוב של מוטיבים יהודים בשלט הכניסה. מרים את רמת השלט כמה וכמה דרגות למעלה. סיגל....את משו משו, אמרו לך כבר את זה?????????????????????????????

להקיא מורדים-הצחקתיני../images/Emo70.gif../images/Emo6.gifהעבודות

שלך פשוט יפהפיות יש למישהי קישור להוראות הכנה לורד הפתוח והיפה שמופיע בעבודות של סיגל? כזה טרם ניסיתי. תודה!
גרשקה

למעלה