היי רומי,אורית וכ-ו-ל-ם

Dalia M

New member
../images/Emo24.gifהיי רומי,אורית וכ-ו-ל-ם../images/Emo65.gif

שלום חבר´ה! למי שחסרתי
אז הנה חזרתי
!!!! מה שקרה...........אז ככה:
נפל לי המחשב
וטכנאי (שנה ג בטכניון, עולה חדש, בן 23 מדהים במיומנותו ויופיו) הוריד את כל הטעויות
והתקין לי windows XP חדש, outlook express (e-mail) וחיבר אותי מחדש לאינטרנט
אז אני מחוברת ומרושתת
. קראתי את ההודעות של כולם, ואני בעיניינים. לנאוה
לבן הקטן
שלכם דליה [email protected] (זו כתובת האימייל החדשה)

RomiVais

New member
היי דליה, שמחה שחזרת אלינו! ../images/Emo24.gif

טוב שתיקנו את "צרות" המחשב. עכשיו אין תירוצים - את נשארת איתנו!!!
שיהיה לך שבוע נעים ביותר רומי

Dalia M

New member
גם לך, רומי../images/Emo25.gif

שמחתי מאוד על הצעדים של אמך. היא ממשיכה? לרקו בחתונת הבת (הבנות, בעצם) זו מטרה נעלה. הלוואי שתזכה!!!
יום נפלא - דליה

RomiVais

New member
תודה תודה ../images/Emo24.gif

אמא שלי אכן הולכת קצת, אבל לא כל יום. יש ימים שהיא ממש עייפה, אבל ההישג הוא עצום בכל מקרה!!! מאז ההידרדרות הגדולה, היא כיום במצב הפיזי הכי טוב (טפו טפו טפו שרק ימשיך להשתפר ולא להיפך - אמן!!!) שיהיה גם לך יום נפלא רומי

הלו הלו....למה

למה את יורקת??? כמעט פגעת בי. מזל שהצלחתי לזוז......... מה פה קורה פה?? מה שלום כולם?? רומיקקקקקקק אימך עייפה וזה די נורמלי, איך אומרים במחוזותינו" פרה פרה...." לאט לאט, אחרי הכל יש לה שתי חתונות לפחות לרקוד אז היא מתאמנת, כל הכבוד לה, שומרת כוחות לחתונות. יום מתוק לכולם ניב

RomiVais

New member
ניב המגניב ../images/Emo8.gif ../images/Emo8.gif

איזה כיף שבאת לבקר אותנו כאן!!!
אני יודעת שאתה צודק וזה נכון, יש ימים טובים יותר ויש ימים שעייפים - קורה ונורמלי. אני כבר רגילה לזה. היא בהחלט צריכה לשמור כוחות, אבל לחתונות יש עוד ה-מ-ו-ן זמן!! אלא אם כן אחותי תזדרז קצת
מה שלומך אתה? מה חדש? מקווה שהיה לך יום נעים ושיהיה ערב נפלא ביותר, רומי

אורית...2

New member
דליה !!! שלא תעלמי שוב.....דאגתי !../images/Emo7.gif

שמחה שהמחשב תקין!!! מה שלום שירה ??? היום נועם שוקלת 2,500...יפה, ב10 ימים היא עלתה חצי קילו. עוד 10 ימים עוד חצי קילו ..ואז שאמא שלה תלך ללדת.
שמעת שאני כבר "טטה"??? חכי ...בקרוב שירה גם תיקרא לך...ואז תראי מה זה סבתא. !!! זה "סבתא עם תעודות" !!! כיף.....

Dalia M

New member
../images/Emo140.gifטטה אורית../images/Emo143.gif../images/Emo144.gif

אורית יקרה
איזה יופי שבייבי נועם מעלה כל -כך טוב ומהר!! אני באמת
וירוקה מ-
. שירה בת 10 שבועות העלתה רק 1.350 ק"ג מיום לידתה וזה בהחלט
מדאיג קצת. לא אקשקש בפורום על נכדתי, זאת אעשה אלייך במייל. לא יכולתי לכתוב קודם כי חדר המחשב היה תפוס ע"י אורנה ושירה, מה גם שאסור לי לעשן בבית כשהן ישנן - אז "נעלמתי קצת.
ברכות לכלם לט"ו בשבט
ותודה לפורום עבור הסמיילים החדשיםץ ממש מרענו

למעלה