היי.. רציתי לעדכן ..

caticat22

New member
../images/Emo24.gifהיי.. רציתי לעדכן ..

אז ככה, כבר סיפרתי לכם על פגישה שהייתה אמורה להתקיים עם א'. בסוף ביטלתי את הפגישה... דיברנו בלילה שלפני הפגישה וגיליתי עלי ופרטים שלא מסתדרים עם מה שאני מחפשת בבן זוג לחיים. בכיתי קצת, (באותו יום המנהלת שלי בעבודה גם איימה לפטר אותי ככה שזה לא מעודד). לפעמים אני מוצאת את עצמי מהרהרת לי בזמן קיפול הבגדים בחנות ... מה יקרה איתי בתחום הרומנטי? איך אפגוש את האחד? איך זה יקרה? איפה ? מה עלי לעשות כדי להביא את זה לחיי? אני כל כך רגילה לשליטה על חיי, ופתאום אין לי שליטה על כלום. ככה זה עם אהבה, אלוהים פשוט מכניס את אותו הגבר לחייך ... אין לך שליטה על הנסיבות. אני משתגעת מלדעת שזה לא תלוי בי ... אבל ... אני פשוט נזכרת בסוד ... פשוט לבקש ולהאמין שאקבל .. וכל פעם שאני חושבת על הסוד אני מיד נרגעת. אני מתעוררת בכל בוקר ורושמת לי איזה בן זוג אני רוצה, אני יודעת שאקבל בחור טוב לב, שישקיע בי, יאהב אותי, ושאני ארגיש מאוהבת , מאושרת בזכותו, וארגיש שמגיע לו בחורה כמוני ושלי מגיע בחור כזה... אני פשוט יודעת שאקבל בן זוג טוב כמו שאני יודעת שמחר אני מתעוררת ליום חדש. חוצמזה, אני כבר חודשיים רושמת לי בכל יום מה אני רוצה, קיבלתי עד עכשיו הרבה ביטחון עצמי, וגם .. עבודה. אני לא הכי מרוצה ממנה אבל , היום כשיצאתי להפסקה התקשרו אליי מהחנות (שבה תמיד חלמתי לעבוד!!) ומחר אני הולכת לראיון עבודה .. חבר'ה, זה עובד. פשוט תבקשו ותאמינו שתקבלו. ועצה ממני, תרשמו כל בוקר על פתק קטן מה אתם רוצים. ככה אתם תשיגו את המטרה מהר יותר
בהצלחה לי ולכם

איזה יופי

שמח לשמוע חדשות טובות ממך. וגם חדשות פחות טובות - שיובילו לחדשות טובות יותר בברכה שפי

Galel

New member
חבובצ'יק...

אנ במתח וקוצים כבר 3 ימים!!! מה נסגר עם ראיון העבודה? ודרך אגב, רעיון מצוין עם הפתקים! גלאל.

טאי סאן

New member
../images/Emo207.gifלשאלה... בנושא של לבקש ולהאמין... ../images/Emo41.gif

האם לבקש ואז להאמין, פירושו לבקש פעם אחת בלבד. כי הרי אם מבקשים כל הזמן באופן אובססיבי זה כביכול מראה על חוסר באמונה שהיקום= אלוקים שמע... מה דעתכם? כמה פעמים לבקש לפני שמגיעים לשלב של אמונה. אמונה שהבקשה נשמעה ונענתה...

AlteX

New member
לבקש אומר פשוט לדעת מה אתה רוצה

ולא סתם לדעת אלא באמת להרגיש את זה, שזה ישב עמוק בראש ובלב. וגם - לדעת ממש לפרטי פרטים. היקום/אלוקים לא בוחן את האמונה שלך. הוא פשוט מחפש דרך להביא לך את מה שאתה באמת, בליבך, מבקש... את מה שאתה מאמין שמגיע לך. ה"לבקש" זה לא משהו עושים פעם אחת או יותר - זה משהו שפשוט קיים שם כל הזמן או תקופה מסויימת. אבל כדי שזה באמת יתיישב שם בפנים כן רצוי לעשות פעולות כמו דמיון, לרשום, לצייר ועוד - אלה פעולות שיגבירו את האמונה שלך ואותן כדאי לעשות כמה שיותר פעמים, עד שתקבל את מבוקשך.

טאי סאן

New member
לא מסכימה

תאר לעצמך שמישהו מבקש ממך כל יום בוקר וערב אותו דבר. "תקנה לי מכונית דגם XXX" אתה אומר בסדר בקרוב ולמחרת שוב "תקנה לי מכונית דגם XXX" ושוב ושוב וחוזר חלילה לי זה נראה כמבטא חוסר אמונה. חוסר אמונה ששמעת, חוסר אמונה שמותר לו לבקש / לגטימי לבקש, חוסר אמונה שיקבל את זה. זו אינה בקשה זה נידנוד...

AlteX

New member
מה לעשות...

היקום לא חושב כמו שבני אדם רגילים לחשוב, הוא לא חי בתרבות שלנו, שאנחנו יצרנו. היקום זה משהו גבוה יותר. הרי מי מגדיר את זה כנידנוד? מי מפרש את זה כנידנוד? על סמך מה? אם זה רק על סמך מוסכמות תרבותיות שבהן את חיה, אז אני מצטער לאכזב אותך - אבל היקום לא מתקיים לפי אותן המוסכמות. לפחות זאת הדרך שבה אני מבין ומפרש את הסוד. כל מה שהיקום רוצה לדעת זה מה את מאמינה שמגיע לך, לא האם את מאמינה שהוא מסוגל להביא לך את זה. הוא לא מחפש את האמון שלך בו או בזה שמותר לך לבקש. הוא בכל מקרה יביא לך את מה שאת מאמינה שמגיע לך - את מה שאת מבקשת לעצמך בתוכך.

למעלה