הלוואי...

../images/Emo3.gif והכי הלוואי ...../images/Emo188.gif שלא ירד

לי גשם על הכביסה.. אפשר בבקשה אור ושמש עד הצהריים? לא רוצה להעביר את הכביסה.. מותר בקשות כאלה בשבת בבוקר בבית הזה??? הלווווווו
מישו מוכן לענות לי???

בדדי

New member
כן אפשר

מה את צועקת? מעירה שוב את כל השכנים.... כולה כביסה...יא עצלנית!!! מה רע בגשם? מים מהטבע????

../images/Emo46.gif השכנים העירו אתי....

כבר ב 7 - אז עכשיו אני מעירה אותם בחזרה... וזהו. הולכת לתלות את השכנים על הכביסה.

בדדי

New member
מה

להביא לך כשאני באה לבקר אותך בנווה תרצה? מה את אוהבת?

../images/Emo5.gif למה מה???

עציתי??? מה??? שתליתי ת'צ'כנים על הכביסה? בשיל זה תתני לי נווה תרצה? למה??? מה רע בוילה בנווה מונסון? שמה אין צ'כנים מה יעירו אותי עם מקדחה רוטטת ב - 6 בבוקר. תביאי קרנבו שוקולד

בדדי

New member
טוב נו

זכית בווילה בנווה מונוסון (מה אכפת לי לא על חשבוני) וכמו כן זכית בחבילת שי קרנבו לכל החיים כל סוף שבוע (שלא תטעי גם זה לא על חשבוני) וממני קבלי חיבוק
זה לכל יום כל הזמן... וומי שרואה את השרשור הזה הוא פרי דימיונכם בלבד אני בכלל לא הייתי כאן!!

../images/Emo9.gif את כן....

אני ראיתי אותך, ואני לא דמיון שלך. את חתומה על קרנבו... עכשיו אני רוצה אחד... עכשיו סופשבוע. וכן. גם אצלנו מותר שרשורים של סתם ופטפטת, ובדיחות וחיוכים. גם אנחנו אנשים. גם לנו מותר.

../images/Emo24.gif למה? געגועים עושים לך ../images/Emo7.gif ?

קודם כל פיות וקסמים יש בכל מקום, וחוצמי זה, געגועים זה הכי כיף שיש - כי געגוע זה תקווה. וקולה זמן אני מתגעגעת לדברים יפים.. זה הכי שיש ושיהיה לנו שבוע טוףףףף

למעלה