הפורום הזה לדעתי נפתח כדי שנשתף

smady a

New member
../images/Emo24.gif הפורום הזה לדעתי נפתח כדי שנשתף

ונראה .כמה טוב וכיף לבשל אוכל יחד עם הילדים שלנו. את האמתאני מאוד שמחתי למצוא פורום כזה. בואו באמת נתמקד בזה. בשיתוף ובבישול אוכל לילדים ועם ילדים. אלא אם כן קרנושי היקרה וכיפה אדומה חושבותא חרת. בכל מקרה זה מה שאני חשבתי. אז אם כן......... קדימה אנשים מתכונים שקל וטוב להכין עם הילדים צילומים של בישול ואפייה עם הילדים. קרנוש אם זה לא המוטו של הפורום את יכולה יקירה למחוק את ההודעה שלי.

smady a

New member
../images/Emo154.gif אוזני המן ...אתמול הכנו בצק ומילאנו

בשוקולד ובתמרים. הבצק רך ונעים לעבודה הילדים קרצו עיגולים בסגירות פה ושם אני עזרתי סך הכל נהנו מאודדדדדדדד

מליאל

New member
סמדי איזה יופי הם יצאו...איזה כיף לילדים../images/Emo71.gif

תוכלי לתת מתכון ?

מליאל

New member
סמדי צודקת נשתדל להתמקד בבישול לילדים ועם

ילדים....כבר תוכלי לראות כמה מתכונים כאלה, תודה על הערה והארה....

smady a

New member
מתכון לבצק לאוזני המן: הבצק הזה טוב לכל מלית

אפשר להכין גם במקום אוזן פשוט לסגור אתהעיגול לחצי כחצי סהר או כרולדה ולפרוס. בצק: 200 גרם מחמאה או חמאה או מרגרינה...אני ממיסה מעט עד לרכות במיקרו. רבע כוס שמן חצי כוס מים...או מיץ תפוזים עדיף טרי 4 כוסות קמח 1 אפייה 1 וניל מערבבת חמאה וסוכר יחד מוסיפה שמן ונוזלים ויתר ללוש יחד לבצק רך ונעים. אני שמה אותו כשעה במקרר לא חובה.

סמדי את צודקת בהחלט

אין שום סיבה למחוק את הודעתך כל מילה שלך נכונה !!! אנחנו נשתדל כמה שותר להיתמקד בבישול עם הילדים ומתכונים שילדים יכולים להכין איתנו\לבד ואנחנו מהיום נעניק לפורום את מה שמגיע לו!!! תודה לך יקירתי

אולי לא תסכימו איתי...

אין לי ילדים אבל בכל מתכון לטעמי הילד יכול לקחת חלק... הכל תלוי בקושר הסבלנות שלכם אליו במטבח , אני יודעת שאחיניות שלי אוהבות לעזור לי אפילו לקמח את השניצל , ככה שכל מתכון רלוונטי ...

אכן דנדי הרבה מתכונים מתאימים

לבישול עם ילדים כמובן שיש רמות קושי והכל בהתאם לגילאים של הילדים

smady a

New member
לקמח שניצל בטח. אבל לא להעלות פה מתכונים של

תבשילים עם חריף וכל מיני כאלה. הרעיון הוא לשלב ילדים בעשייה ולעזור לנו כהורים לבשל דברים שילדים יאכלו לתת עצות האחד לשני איך לפתות ילדים לאכול ירקות או משהו שהם לא רוצים הכל הולך לדעתי רק בשילובם של הילדים וזה מקובל בלי ילדים למה לא? אני אופה הרבה עם אחייני גם או הילדים של חברה טובה. בכיף.

רינת103

New member
סמדי אני מסכימה איתך

זה פורום מתכונים עם ילדים,שישאר כזה.הייתי בפורומים אחרים שהנושאים קצת גלשו ופרשתי,חבל כי מי שנכנסת לפורום מסוים עם נושא מסוים כנראה שזה מה שמעניין אותה וכשזה מתחיל להכנס לעניינים אחרים זה כבר לא מעניין כמו בהתחלה. טוב אז מה נבשל היום? שניצלים ופתיתים וסלט חי גדול

רינת103

New member
מצרפת מתכון לפתיתים

פתיתים של "אוסם" המצרכים: 1-שקית פתיתים אפויים של"אוסם" מים לבישול הפתיתים 1/2-כוס מים נוספים מעט שמן לטיגון 1-בצל קטן קצוץ 1/2-כפית פלפל שחור גרוס 1/2-כפית כורכום 1-כפית מרק עוף 1-כפית מלח אופן ההכנה: לבשל את הפתיתים במים עם מלח כ-20 דקות עד שהם מתרככים ולסנן. בסיר לטגן את הבצל,להוסיף תבלינים מים,להרתיח,להנמיך להבה ולבשל כ-10 דקות עד שהרוטב מצטמצם. להעביר את הפתיתים אל הסיר עם הרוטב המוכן,לערבב,להמתין 5-דקות לערבב שוב,להמתין עוד 5-דקות ולערבב שוב.כך הפתיתים לא נדבקים ויוצאים אחד אחד.

מליאל

New member
רינת בדיוק ככה אני מכינה...תמונה למעלה....

אני יודעת שיש כאלה שמכינים פתיתים כמו פסטה אבל אצלי אוהבים שיהיה יבש והכי דומה לאורז.... לא הספקתי לרשום את המתכון אז תודה לך...ולכל מי ששאלה רות למשל.....הרי המתכון

למעלה