הצבעות הצבעות הצבעות

../images/Emo24.gifהצבעות הצבעות הצבעות../images/Emo106.gif

תודה לכולם על ההצבעות. וחוזרים להודעת פתיחת כל שבוע. לסיכום קרן מקום ראשון בגלגל"צ - עד מחר אפשר להצביע כדי שקרן תישאר במקום הראשון. מקום שני ברשת ג' - עד מחר אפשר להצביע כי קרן תמיד במקום הראשון. מקום ראשון ברדיו ירושלים- להמשיך להצביע המבוקשים בערוץ 24 לא לשכוח להצביע כל יום ועוד כמה מצעדים בקישורים... אם אתם מכירים עוד קישורים למצעדים שונים והצבעות אחרות אתם מוזמנים להוסיף שלא נפספס...

כל הכבוד..

עכשיו נשאר לך רק גלגלצ, רשת ג' וכל השאר.........חחחחחחחחחחחחחחחחחחח

I מ י ר ב I

New member
גם שם אני מצביעה אבל...

בחלק מהמצעדים זה לא נותן להצביע פעמיים...

I מ י ר ב I

New member
אומנם זו לא קרן אבל קשור...

כל הכבוד לסקעת שמחזיק במבוקשים כבר תקופה ארוכה את המקום ה 1 עם "ואת".... אין,אין על השיר הז!!!

בטח שזה קרן...

אם קרן לא היתה כותבת כזה שיר מדהים הוא לא היה שם.. עבודה שעם השיר השני הוא לא שם

הראל מדהים. השיר השני לא..

אם הוא יכנס לאנשהו זה בגלל שזה הראל ולא בגלל השיר

Rachel47

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo80.gif../images/Emo45.gif../images/Emo4.gif../images/Emo15.gif

hilali1

New member
יכול להיות ששמעת ולא זיהית

כי הוא לא נשמע כמו סקעת. חבל.

or78 האחת

New member
זה דווקא מאוד נשמע כמו הראל

הביצוע הקולי שלו בשיר הזה מדהים. אני חושבת שגם מי שלא אוהב את השיר ,יסכים שהקול של הראל בא לידי ביטוי יותר בשיר הזה מאשר ב"ואת". ורינתוש את יכולה להיכנס לאתר הרישמי ,יש שם את השיר להשמעה(עבודה של איה כמובן).

BLACKit

New member
באמת חבל שהראל הוציא אותו כסינגל

או בכלל הכניס אותו לאלבום.. אבל ראיתי כמה הוא אוהב אותו, וכמה הוא מאושר איתו וגאה בו, אז לא אכפת לי.. העיקר שהוא מרוצה[: אם הוא מרוצה אני מרוצה הנחמה שלי מהשיר זה שהראל אמר שהוא השיר הכי "פשוט" וקליל בדיסק ורוב הדיסק יותר "עמוק", וזה מאוד מעודד. עד כמה שאני יודעת, "ימים אחרים" שהוא גם שיר מקסים יכנס לדיסק.

or78 האחת

New member
ואם הראל לא היה זמר כזה מדהים

השיר לא היה שם.הקליפ ל"כמה עוד אפשר" עוד לא יצא וזו הסיבה שהוא לא נמצא במבוקשים עדיין... קרן היא יוצרת מוכשרת ללא ספק ,אבל עם כל הכבוד הראל לא מצליח רק בזכותה והוא ימשיך להצליח גם עם שירים אחרים מהדיסק
כמובן ש"ואת" הוא בהחלט אחד השירים היפים שנכתבו כאן לאחרונה.

ברור שהוא מצליח בזכות עצמו

נראה לי שלא הבנת אותי.. אני חושבת שהראל אחד הזמרים הטובים ביותר שיש לנו בארץ היום. איכות קולית שאין היום כמעט לאף אחד... אני פשוט חושבת שהשיר השני מוריד אותו כמה רמות אחרי "ואת".. אני מקווה שהבאים שלו יהיו יותר טובים, זה הכל

למעלה