התגעגעתי -עידכונים ואיחולים

../images/Emo24.gif התגעגעתי -עידכונים ואיחולים

בוקר טוב בנים ובנות, התגעגעתי אליכן (ואליכם) אז באתי. אמנם אני מתעדכנת מדי פעם, אבל אין לי זמן להגיב. עכשיו זיו עלי והוא די שקט, אז אני מנצלת זאת לכתיבה. מזל טוב וברוכות הבאות לכל ההריוניות החדשות, הריון קל ומשעמם עד ללידה הקלה! ושוב מזל טוב לחנה וליאור להולדת שיר היפהפיה, ראיתי את התמונה, פשוט בובה אמיתית. וגם ליפהפה המקסים של מיכל, פשוט הורס אמיתי,איזה חמודי. מדהים כמה מהר הם גדלים! מיכל, אני מתה לראות את שניהם במציאות, מתי את מגיעה למרכז? זיו כבר בן 7 שבועות, הוא בונבון שמנמן ויפה ודי קשוח עם אמא. הוא מסרב לחייך אלי, הוא מחייך למובייל שלו למנורה ולעצים, אבל לא לאמא! אבל אני, כרוכה אחריו וסולחת לו על הכל, אמא שלו, לא? אגב, חן ראיתי שעדיין לא ילדת. אז חנצ´וק להחזיק מעמד, לפי הסימנים הלידה מתקרבת! טוב, זיו מתחיל להיות חסר מנוחה, הוא לא אוהב שאני לא מרוכזת בו כשאני מחזיקה אותו. לסיום אני שולחת את אהבתי לכל ההריוניות, המשך הריון נעים. גאיה

מיכל- רק עכשיו ראיתי שיש שתי תמונות

ראיתי רק את של עומר ועכשיו גם את של יובל. מ-ק-ס-י-מ-י-ם !!!!!! אני חייבת לתקן את הסורק שלי במשרד, כדי שתוכלי לראות את זיו. גאיה

סיגל - נפגש מתי שתרצי, אצלי בשכונה?

אני מסתובבת די הרבה בזמן האחרון. התרגלתי ללילות ללא שינה ואני מתפקדת גם בימים. את מוזמנת לקפה מתי שתרצי, אצלי או אצלך, לא משנה. אצלי בשכונה מאוד ירוק והאויר צח, כידוע לך. גאיה

הי גאיה

תודה על המחמאות. הם אפילו יותר מקסימים פנים אל פנים. אולי באמת ניפגש? אני לא ממש עושה איתם נסיעות ארוכות לבדי, אז זה יצטרך להיות מתוכנן אולי לאחד מסופי השבוע. בעניין זיו - אל תדאגי, הוא עוד יחייך גם אליך. איך את מסתדרת איתו חוץ מזה? מקווה שאת ישנה יותר ממני בלילות.

היי מיכל

אני בטוחה שהם מקסימים יותר במציאות. אתם באמת מוזמנים באחת השבתות כשתגיעו למרכז. ומבחינתי את יכולה לתאם אתי ולהגיע במיוחד, אשמח לארח אתכם! אנחנו לא ישנים בלילות, היו כמה ימים שזיו ישן 5-6 שעות ברציפות אבל זה לא קבוע ותלוי ברמת הרעב שלו. ביומיים האחרונים הוא אוכל יותר מהרגיל - נדמה לי שזו קפיצת גדילה - ולכן הוא מתעורר בלילות. את יודעת, תינוקות שישנים בלילה יש רק לשכנים! מיכל, כשאני חושבת שאת מטופלת בשני תינוקות אני פשוט מעריצה אותך! אני יודעת כמה קשה לטפל בתינוק אחד! ממשיכה לחכות שזיו יחייך אלי, אני רואה בזה הבטחה. גאיה

אפו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif אפו השכן עם הילד שישן../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

"התינוק של השכין שלא ישן, שלא ישן..." זה שלנו
"אין לי כוח, אין לי, אמא כך אומרת..." הלילה ישנתי 1/2 לילה בסלון, כי כבר לא היו לי כוחות נפשיים...

חן123

New member
תודה, גאיה

שמחה לקרוא עידכונים ממך... תמשיכי! ואם אפשר גם תמונות... מקווה להצטרף למועדון האמהות בימים הקרובים חן

חן - אני בטוחה שתצטרפי אלינו בקרוב.

קראתי את העדכון שלך. צירים לא סדירים של 10 דקות זה אוטוטו. אני מציעה לך להיות עם יד על הדופק ולא לחכות יותר מדי, אולי אפילו לבקש זרוז. העיקר להמנע ממצב של מצוקה עוברית. אמנם הורדת דופק בזמן צירים אינה תופעה חריגה, אבל צריך להיות עירניים ולשים לב. כנראה שתהפכי לאמא בשבת הקרובה, מאחלת לך לידה קלה! גאיה

למעלה