התגעגעתי

../images/Emo24.gifהתגעגעתי../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

שנים, שנים שלא נכנסתי לפורום!! כמה התגעגעתי אליכם אנשים....כבר כמה זמן אני מחפשת כל הזדמנות אפשרית להיכנס, ופשוט מרוב העומס- הזמן היחיד שאני רואה את המחשב הוא כשאני עוברת בדרך למטבח...
אבל זהו!! החלטתי שיש גבול- ולכן,ובהתאם לזאת,חזרתי לצמיתות.
חשבתי להגיב על כמה מהדברים האחרונים שראיתי שקשורים לדורבנים,אבל כבר די לא רלוונטי,אז אני מוותרת. זהו, אוהבתותכם הרבה...
נ.ב- לבסיסט החמוד של להקת שחר והתבלינים- איפה עוד אתם מופעים חוץ מבמועדון הרוקוביץ'? חוץ מזה,שיהיה בהצלחה עם ההופעה היום.

little bony

New member
פקצצצצצצצה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני חולה עליך מתוקה
התגעגעתי מתוקה ואפילו שאלתי עליך המון.. יכולת להגיד משו.. חולה עליך
עננננק יפה שלי

Peach 16

New member
הווו שלום!!!!

ילדה שלא מחזירה טלפונים!!!!!!!!!!! יאללה תתחילי לכתוב...

אני דווקא מחזירה!!../images/Emo124.gif

ילדה הכי לא זמינה בארץ!! מה את עושה כל היום?! אני מתקשרת מחר. ראי הוזהרת.... התגעגעתי מכוערה קטנה...

Peach 16

New member
אני תמיד זמינה!!!!

אפילו באמצע ההופעה אתמול עניתי על טלפונים! לאב יו!

StagaDish

New member
היי! היי! ../images/Emo6.gif

קיבלתי עוד יחס! איזה כיף! הממ.. נכון לעכשיו, סגורות לנו כמה הופעות בחיפה במועדון הרוקוביץ'.. אבל אנחנו עושים בירורים ומאמץ לחודש הקרוב להופיע שוב במרכז (ת"א\אשדוד - סטייל). אם אכן יקרה שכזה, אני אוסיף פרטים! (במידה והדבר אכן מותר - עדיין לא קיבלתי תשובה בקשר לעניין הזה!). זהו!
ותודה על ה"חמוד"

למעלה