וואי כמה זמן לא הייתי..צריכה עזרה!

זו ש

New member
../images/Emo24.gifוואי כמה זמן לא הייתי..צריכה עזרה!

אוקיי ,אני צריכה עזרה במשהו... איזה שאלות יש בנוגע לאלכוהול (קשות) שמנהל בר יכול לשאול אותי בעת ראיון אצלו??? אני צריכה את כל סוגי השאלות שעלולות להיות ,והכי הכי קשות שיש , מהבדלי וויסקי שיש ,עד -למה קוראים למידורי מידורי! דחוף בבקשה, תודה.

זו ש

New member
אם אפשר שאלות קצת יותר מתוחכמות ...

לא רכיבי קוקטיילים..זה פחות אני צריכה.. אבל תודה על הכוונה.

צחוק צחוק, אבל השאלה הזו מפילה הרבה "ברמנים"

מממ אני מציע לך להתמקד... אותי לא שאלו שאלות קשות מדיי באף מקום, ויש לי רזומה מגוון. אמנם לא כבד, אבל מגוון. לאיזה סוג בר את הולכת לראיון? פיק אפ בר? מועדון? פאב? אירי? קצת קשה לשפוך כאן כל שאלה שעולה על הדעת. אבל נתחיל ממידורי. מידורי = ירוק ביפאנית.

Wine Guy

New member
עזרה בדרך

היי לך, עד לא מזמן עבדתי בתור זה שעוזר לבוגרי קורסים למצוא עבודה באחד מבתי הספר הגדולים, אני אנסה לעזור: הכי חשוב בדרך כלל מי את: תלוי באופי הבר ובאופי המנהל, כדאי להגיע לבר לפני הפגישה עם המנהל (ביום נפרד) ולהבין קצת את האווירה. בברים מהירים ינסו לראות איך את תחת לחץ. בברים שכונתיים ינסו לראות איך את מתקשרת, איזה מוזיקה את אוהבת, אם את אוהבת ספורט (היה בר שדרש ברמנים שמבינים בספורט!) ועוד. בברים שדורשים ידע ישאלו אותך על שמות של מותגים (תני לי 4 לייבלים של סינגל מאלט..) קוקטיילים בסיסיים, אותי שאלו פעם מה המיוחד בתהליך היצור של הבורבון.. בכל מקרה, אם את משדרת רצינות ויכולת ללמוד, בדרך כלל יתנו לך להוכיח את עצמך. בהצלחה.

למעלה