ורים שמח אחים ואחיות שלי!!

../images/Emo24.gifורים שמח אחים ואחיות שלי!!

תהנו בחופשה ותעשו רק כיף!! אוהבת יותר מימה שאתם חושבים לינור!! בואו נעשה שירישור של תחפושת, כל אחד יגיד מה התחפושת שלה הוא יתחפש.., סבבה? מתחילה! ראסטאפרית, לאלו שלא יודעים מזה- היפית סטלני חזק שאוהב את העולם ושומר על הטבע והשיער שלו (הראסטות שלו) הם כמו כוח בשבילו

אל אלוף...

נכון.. זה לא רעיון יצירתי התפושת שלי אבל.. התחפשתי לפריקית כן עשיתי משהו ממש דומה לרסטות (אומרים שזה מתאים לי) והלכתי עם גיטרה צעצוע ושרנו (כמה אנשים) שירים בקניון חחחחחחחחח היה מצחיק.. ומשהו שדי הפתיע אותי וזה היה גם די מצחיק שבחיים לא הייתי מאמינה עליו.. אבל הוא נכון אמא שלי שומעת נירוונה חחחחחחח (וזה לא בצחוק!!!) בקיצור היה כיף... וחג שמח לכולם וחופש נעים נחמד וכיף... נ.ב לינור גם אני אוהבת אותך... ודברי איתי מתי שיצא לך

או קיי.... ../images/Emo168.gif

אז אני הייתי אמור להתחפש לסלאש.., אך למזלי הנאחס לא מצאתי פאה מתאימה.., ובסוף הלכתי רק עם הכובע הדומה לזה של סלאש שיש לי... אבל היה סבבה.., לא נוטרא.., והיה מצחיק.., כי אני וחבר שלי הלכנו לבית ספר שלו, אז או קיי אותי לא רצו להכניס כי אני לא בבית ספר שלו..., אבל אחר כך גם לו לא האמינו שהוא לומד שם.., חחח ואז חזרנו כאלו נואשים חחח והלכנו אליי וראינו את ההופעה של מוניקה!

rainbowgirl

New member
פורים...

קמתי בבוקר והלכתי לבצפר של חברים שלי כי הבצפר שלי שכר מועדון ריקודים ואני לא אוהבת... אז נכנסתי לבצפר וראיתי את כל החברים שלי מהמקיף שם ואז היה כל מיני שירים וריקודים ואז להקה של ידידים שלי הופיעו ומישו עלה על הבמה ושבר גיטרה מפלסטיק וחברה שלי לקחה אותה וניגנה עליה עם שקל... ואז בשיר שלהם מי יביא לי שקל,זרקנו להם שקל והם הביאו לנו מפרטים עם השם של הלהקה :) ובערב הלכנו למסעדה. וביום שני סתם אנשים באו להתנחל וזהו.

למעלה