חג שמח לכולם

פייה 31

New member
../images/Emo24.gifחג שמח לכולם

הלוואי והבילוי בחיק המשפחה ואווירת החג תתן לכולנו מעט אושר ונוכל לשכוח את הפחד, חרדה דיכאון ולו לכמה דקות את מה שנמצא על נפשנו כל הזמןולתת לעצמנו להרגיש שמחים. אז חג שמח לכולם

../images/Emo157.gif../images/Emo155.gif

אני מצטרפת לברכות, חג שמח לכל חברי הפורום!!!! אתם אנשים נפלאים!!

subtitles

New member
חג שמח אנשים.... ../images/Emo157.gif ../images/Emo142.gif

אני לא יודעת אם אני מסוגלת להתמודד עם החג הזה עכשיו.. לנסוע לבית של החבר של אמא שלי ולחייך שעות רבות חיוך מזוייף ולהתאפק לא לבכות. אם רק הייתי יכולה לחגוג את החג לבדי בחדר.. עם כמה נרות והחתול המקסים שלי. בכל מקרה - מקווה שאתם תהנו מהחג.

חג שמח, גם לי קשה כמו כל שנה../images/Emo140.gif

מאמינה ומקווה שכולנו נעבור את החג בסדר רק היום התחלתי טיפול חדש אנטי דכאוני עם כדורים בשם "מודאל" וגם כן עם השילוב של קלונקס. שאותם אני לוקחת גם ככה ברגעי חרדה ולחץ. חג שמח והמון אהבה וכיף

צ י ו ר

New member
לי לא שמח החג הזה../images/Emo7.gif

לי נורא עצוב עכשיו , רק לחשוב על הימים שבהם הייתי יושב עם כל המשםחה לסדר פסח והיינו שרים צוחקים מאושרים. ועכשיו מה יש לי, יש לי את עצמי מתוך בחירה כמובן. יש לי את הכלב שלי ויש לי את העבודה שלי. אני מנסה להמשיך הלאה,אני באמת מנסה רק הדיכאון הזה גובר וגובר ועוד יותר לקראת ערב החג הזה ,מרגיש כל כך רחוק מכולם,רחוק מאמא שאת החג הזה עושה בבית חולים כיוון שהיא מאד חולה,הקרש היחיד שיש לי עם המשפחה הוא עם אחותי על גבי האינטרנט וגם זה לעיתים מאד מאד רחוקות. ואני כל כך רוצה להיות שם קרוב לחבק לנשק לתמוך לבכות. ולמה לכל הרוחות אני מייסר את עצמי? למה אתמול הרגשתי קצת יותר טוב והיום אני שוב נמצא אי שם בין חיים ומוות, ולמה תמיד המחשבה על המוות עולה כל כך הרבה בימים האחרונים? אולי כי זו הבריחה הכי טובה שאני מוצא לעצמי מהחיים האלו? ואני יודע שיש הרבה שהם במצב הרבה יותר גרוע משלי ואולי אני יותר עייף מהם? אני כל כך עייף וכל כך בא לי לבכות עכשיו ואני לא יכול כי אני בעבודה.נמאס לי כל כך ממני פשוט נמאס לי ממנייייייי.!

צ י ו ר

New member
אמא שלי

עומדת ללכת ואיתה אני אלך גם. כל כך זקוק לכתף לבכות עליה.כל כך הרבה כאב שאני צריך להוציא!!! למיייייייייי???????למי??? שיר: אמא טובה נאמנה נותנת כוחה ונשמתה שחר עלה וכבר איננה לילה ויום והיא עמלה לבד היא דואגת ומתענה אין לה עוזר היא לבדה בתפילתה תזיל דמעה וכבר שנים היא לבדה אמא טובה מסורה אמא שלי יקרה כבשתי עולם שמחת עימדי כשלתי הפעם אל תדאגי שומר מלמעלה אבי את דרכי לא יעזבני לבדי מלמעלה שומרני אבי אל תעזבני לבדי אמא טובה רחומה ליבי אגלה לך הביני נא רחקתי בדרך מפתה ביקשתי לשוב עלי היא סגרה אמא קשה לי הושיטי לי יד אולי אשוב ולא אובד אמא קשה אך לי נועד כי עוד אשוב ולא אובד

צ י ו ר

New member
ואוליי

אני פשוט זועק כאן את הצעקה הפרטית שלי? אני ממש מצטער אם אני גורם לכם לאי נוחות מסויימת, דרך הכתיבה פה אני פורק לפחות מעט ממה שיש לי בפנים,ואין לי למי לפרוק. אני מאד מצטער אם אדברים שלי גורמים למישהו כאב.ממש לא הכוונה שלי.

ציור יקר-אני מזמינה אותך אלי../images/Emo20.gif

בבקשה ממך רק תגיד כן או שלח לי מסר אני אדאג שלא תגיע ברכבת או משהו יקחו אותך ויחזירו אותך. יהיה לך חדר לבד עם פרטיות מחשב וכל מה שאתה רוצה. אל תהיה לבד. גם ככה אנחנו מכירים מהבלוגים ומסינג'ר. אסור לך להיות לבד נשמה לא לא עכשיו מאמי, אני יודעת שקשה לך. תן לי לעזור לך אני מבינה לליבך. בוא אלי תחזיר לי תשובה במהרה או קי? מקוה שתגיד לי כן . ואדאג שיקחו ויחזירו אותך.

למעלה