חדשיםםם

maayan1559

New member
חיים שליי

מה קורה? פורום גיים בויז מושלמים שלי... בעסה לא יוכתי ללכת ל"שיר נולד" כל החופש הקצרצר הזה עבדתיי... מי שהלכה תספרו לי איך היה.. שרון אושרי אדם ערן אביחי חיים שלי אני אוהבת אותםםם אתם מוזמנים לשלוח מייל ל: [email protected]

חדשה!!

שלום אני חדשה פה בפורום! yafit 93 הביאה אותי לפורום! אני חולה חולה חולה על הגיים בויז ובמיוחד על אושרי!
היום הביאו לי חתימות שלהם איזה כיף לייייי!! חחח
ערב טוב!

שלום לכולן..אני חדשה..

קוראים לי ליטל אני בת 14 מירושלים.. rotemv0 הביאה אותי לכאן ..היא אמרה לי שהפורום הזה הוא הכי טוב... אז שלום לכולם..

רתמושש

New member
חדשה!!!

הייי לכולם.. קוראים לי רותם ואני בת 13 וחציי... אתמולל הייתי בהופעה של שיר נולד והתאהבתי בגיימבויזז..
מקווה שאני אקלטטט כאןן מהר.. בייי
רתם..!!

חדשה פה

ממצב קוראים לי קרן בת 16 ו7 חודשים מקקוה שאני אקלט פה מהרררררררררר משהו מפה יכול להביא לי את הביצוע של הגיים בויז לשיר תנו לגדול בשקט מתוך המופע שיר נולד תודה

1danidin11

New member
חדשה!!!

שלום אני חדשה פה אני מאוד אוהבת את גיימבויז-חמודים מאוד מאוד מאוד!!! הייתי בשיר נולד הם כל כך חמודים שם!!!

שלום גמאני הצטרפתי לפורום../images/Emo9.gif

שלוםםםםםםם.... אני לא חדשה פשוט אני ממזמן לא הייתי פה אני וחברה של שריןן פה בפורום ורציתי להזמין אתכן ב16.1 יש הופע ב18:00 משו כזה בקריון של הצפון כולן מוזמנות יהיה סבבהה... שרינוש ביבי לאביוו אני גיים בויזית לנצחח נשבעתתת לכםם שרק אותם אוהבתתתתת אתמולדרך אגב היית איתם וראיתי אותםם=) כפרה אני עליהם נשיקה| טוב אז היה סבבה ונסכם שהיה משו דבאסט יאלה מתוקים אני מפה עפתי חולהה
... ומי שרוצה נאי באייסי319763548 מואעע

yafit93

New member
ברוכה הבאה

ברוכה הבאה אני יפית 14.5 מעכו תהני והשתלבות מהירה מאמי

ברוכה הבאה../images/Emo70.gif

אני בר בת 12 וחצי ממעלות....השתלבות נעימה
אנחנו כבר מעודכנות בקשר להופעה בקריון
חחח...

ברי תודה על העזרה=)

ברוש היי זו שרית מאמי תודה על העזרה ובהצלחה לי=) חש מצב רואים אותך במופעע??? לילה טוב מאמי

חחח חמודה את=)

מאמי לקחתי אותה יעני ראיתי קישורי תמונות עשיתי שמירה בשם של התמונה כדי שגם תיהיה לי סבבושש???

למעלה