חדשה =] היי אני ליטף, בת 17 ממוצקין סיטי!! חחחח תקבלו אותי?....
ב בלה בלה 1234 New member 10/10/07 #10 היי היי אנשים, מה קורה.. אני חדשה פה ....... ואתם הולכים לשמוע הרבה אותי ואת הקיטורים שלי על החיים המסריחים שלי... ^^ יאללה נדבר
היי היי אנשים, מה קורה.. אני חדשה פה ....... ואתם הולכים לשמוע הרבה אותי ואת הקיטורים שלי על החיים המסריחים שלי... ^^ יאללה נדבר
S ShirLewis New member 10/10/07 #12 חדדשה פה ../images/Emo13.gif כתבתי פה שלפורום היה רק עמוד אחד .. אבל מאז לא היה לי זמן לכתוב שוב, אז הנה אני פה.. קוראים לי שיר, בת 16 וחצי כתה י"ב גרה בארה"ב כבר שנתיים .. אם אתם רוצים לדעת עוד משהו תשאלו ברוכה הבבאה לי ^ ^
חדדשה פה ../images/Emo13.gif כתבתי פה שלפורום היה רק עמוד אחד .. אבל מאז לא היה לי זמן לכתוב שוב, אז הנה אני פה.. קוראים לי שיר, בת 16 וחצי כתה י"ב גרה בארה"ב כבר שנתיים .. אם אתם רוצים לדעת עוד משהו תשאלו ברוכה הבבאה לי ^ ^
נ נועוש6 New member 10/10/07 #13 אנחנו תמיד פה כשדי לשמוע על הקיטורים שלך ובכל מצב את יכולה לפנות אליי אני תמיד אשמח לעזור!
B Black Jane New member 9/10/07 #4 ברוכה הבאה../images/Emo140.gif וזה ממש צירוף מקרים, היום בדיוק אחות של חברה שלי - שגם לה קוראים ליטף - מתחתנת!
ברוכה הבאה../images/Emo140.gif וזה ממש צירוף מקרים, היום בדיוק אחות של חברה שלי - שגם לה קוראים ליטף - מתחתנת!
L litaf1 New member 11/10/07 #20 יש לך חברה בשם ליטף???? OMG!! חחח אני "מכירה" דרך אנשים אחרים איזה 3-4 נוספות... הזוי! חח
B Black Jane New member 12/10/07 #24 לא בדיוק, לאחות של החברה../images/Emo13.gif זה דו משמעות, האבסורדי שרק אחרי שסיימתי תבגרות בלשון אני סוף סוף מבינה תעקרון.
לא בדיוק, לאחות של החברה../images/Emo13.gif זה דו משמעות, האבסורדי שרק אחרי שסיימתי תבגרות בלשון אני סוף סוף מבינה תעקרון.