חדשים בפורום

keren eckshtein

New member
היי כולם , חזרתי [סופסוף !!../images/Emo3.gif]

אז ככה לא הייתי פה שבוע בגלל בעיות במחשב
אני פשוט מתתי . בלי להיות בפורום , בלי לקבל עידכונים מבלוגים , בלי להיות במסן , בלי להיות במחשב ! אני ככה עוברת על השירשורים בפורום ואני פשוט בשוק
1 . ביל חולה במחלה שיכולה לגרום לו לשיתוק במיתרי הקול ? 2 . הוציאו קליפ לאיש בין דה השיר האהוב עליי !!
שדרך אגב עוד לא ראיתי את הקליפ ואני נואשת כי חיפשתי כ"כ הרבה ביוטוב ולא מצאתי אז בבקשה שלחו לי קישור
. 3 . יש להם שיר חדש ומהמם
. 4 . ודור טסה לפולין ולא הייתי פה לאחל לה נסיעה טובה , אז דורוש נסיעה טובה יותר נכון טיסה
. 5 . ומצטערת עם פיספתי משהו חשוב ?
.. וכל אלה שיצטרפו לפורום שלא הייתי פה , ברוכה הבאה
ואני מקווה להשתלב פה שוב [ דמט כולה שבוע לא הייתי XD ] ואני מצטערת שפתחתי שירשור חדש .. לא היה לי איפה לשרשר
.

eLiNoR39

New member
היי [ חדשה ] D:

שאאלוום . אז כמו שהבנתם מהכותרת אני חדשה D : קוראים לי אלינור / אלי . ובכינוי החדש שלי פיצה D: בת 14.5 . מרמת גן ( : מקווה להשתלב : ] 33>

yaelka1

New member
חזרתי%@!#!%@#!@

אוקי אוקי חזרתי היום בבוקר בצרפת!@$$@!$~! היה ממש ממש כיף!!!!!!!! אוקי טוב שצרפת לא סוגדת לחיי המושלמים האלה עהאעהאעהאה הרגשתי שאני טובעת בתוך עולם של מגזינים שמוקדשים להם בלבד#!@$$!@#!@$$~ אז ככה היכונו לחפירת עולם! נחתנו באיטליה אחרי שנסענו קצת נכנסנו לאיזשהו סופר שם וכמובן שפניתי ישר למגזינים לראות אם יש משהו עליהם ופשוט בצבץ לו עיתון קטן עם תמונה של ביל עליו! ממש התלהבתי וישר אחרי זה צצו עוד איזה 8 עיתונים פשוט ישבתי שם כמו קוף קטן וצילמתי כל שער וכל תמונה בפנים! מי שרוצה אישית שאני אשלח לו את התמונות [כי ממש אין לי כח זה יצא איזה 100 תמונות סך הכל|חבול|] שיוסיף אותי למסן [[email protected]]:) אחרי זה נסענו לצרפת וואי וואי#@%!@!%#!@ פשוט רצחחחח עהאעהאהעאהעאה יש שם כל כך הרבה מגזינים שווים וואי אתם מתיםםםםםםםםםםםםם אשכרה גן עדן!$!@#%$#!@ כמובן שהמטרה העיקרית שלי בטיול המשפחתי הקטן והחמדמד הזה היה למצוא את Schrei so lau du kannst..... *** ועכשיו הוא בידי חברים#@#!@%~@#%#!%@~#%~% *** סוף סוף אני יכולה להחזיק בדיסק המבוקש%$#%!!@#%@![אושר] יום נחמד אחד כשנסענו לנו ברחבי צרפת הבהב לי דוכן באיזה שוק ליד הכביש שנראו בו דגלים שלהם! ישר עצרתי את ההורים שלי והלכתי לברר מה מי איפה איך וכמה! אז נתחיל ככה! אני הולכת לי כולי באטרף של חיי עד שהגעתי לדוכן הזה פשוט היה מפוצץ שם בדברים שלהם! מכף רגל ועד ראש! דגלים, סווטשרטים, חולצות, צמידים, מגני זיעה.... אבל סיכות! פאקינג סיכות! אין שם! כולי עמדתי מול הדוכן הזה נמסה... אמא שלי הייתה בהיכון לראות כמה כל דבר עולה חח כפרה עליה:p ואבא שלי בכלל לא אוהב את הרעיון של כל ההערצה הזו:| קיצר האיש השמן בדוכן בכלל ל&#14

arbel94

New member
היי אני חדשה פהDD::

היי אממ אני ארבל :) ואני חדשה פה. הייתי שמחה להכיר אנשים שאוהבים טוקיו הוטל ובכללי רוקD: כל האנשים שרוצים לחפור לי שעות על טוקיו הוטל- בבקשה לא >> XDDDD צ'או ארבל3>

linoroosh

New member
היי!! ../images/Emo13.gif אני חדשה...

היי, אני לינור, ואני חדשה בפורום... אני מתה על טוקיו הוטל ואני רוצה להכיר פה כמה כמוני... love you all לינור[=

3has3

New member
היי פיצה ../images/Emo9.gif

אפשר חתיכה? D: סתם לא, ברוכה הבאה
תהני!

yaelka1

New member
המשך

קיצר האיש השמן בדוכן בכלל לא ידע אנגלית אז הוא כתב לנו כמה עולה סווטשרט........................... פאקינג 45 יורו$#!@!@#%#%@!#%@!!@#%@#! 260 שקל! מה קרה??? מי מת???? ככה פשוט כל הדוכן עלה כמו חיי! הצמיד עלה 30 יורו 180 שקל!!!@$~! [בןזונהבןזונה] וכל חולצה עלתה 100 שקל ורק הדגלים עוד היו במחיר סביר אבל אבא שלי התעצבן עליו אז הוא פשוט לא הסכיםלקנות לי גררררר רציתי לרצוח אותו הרגעים אלו! אשכרה האיש השמן והמחורבן הזה הרס לי את החיים וחשב שאני אמשכן את חיי כדי לקנות רבע חנות שלו! מה שנקרא = בן פרוצה! לא נורא לא נורא אחרי כמה רגעים של נסיון להרגיע את עצמי בסוף יצאתי מכל הטיול הזה עם שני מגזינים עם מלא פוסטרים ודיסק שרדפתי אחריו כל חיי אני אשרשר עכשיו תמונות! חוץ מזה, ממש התגעגעתי לכולם פה!@$!@$ אוהבת אותכם! תמונה של הדברים שקניתי =====>> אמנם מצומצם [בגלל המוכר המחורבן!] אבל גם טוב

TaaaaaaaaaaL

New member
../images/Emo103.gif ברווווכה הבאהה ../images/Emo13.gif

אני טל , בת 15 מהמרכז
אפשר פרטים עלייך ?
בת כמה? מאיפה? התמכרווות מהיירה

למעלה