חדשים בפורום

Julia23

New member
סוף כל סוף!!!

פורום לג'קו :] הגיע הזמן באמת!.. איזה יופי :] מזל טוב :]

חדשה=]

אהלן, קוראים לי ליאורה ואני בת 13.12 (XD) מנתניה.. הייתי מנהלת בפורום הרשמי=]] (לשעבר) יקח לי קצת זמן להתרגל לפורום הזה אבל נסתדר חח אני מקווה להנות ולהשתלב פה:)

talytal

New member
../images/Emo24.gif חדשים בפורום ../images/Emo24.gif

ברוכים הבאים לכל החדשים והחדשות! מקווה שתהנו ותצטרפו אלינו להמשך הדרך!

oDardasiTo

New member
מזל טוב על הפורום!

מגיע לו הרבה יותר מזה! פשוט בושה שהורידו אותו בגלל שהוא היה כן ואמיתי לתקשורת. הוא מדהיםםםםםםםםם

a d i d a s 2 1

New member
יאנושששששש וליאורה!

יאנוש איזה תמונות את רוצה? יש לי את כולן.. האמת שחשבתי על זה היום..יש לי המון ורציתי למחוק אותן... אני מקווה מאודדד שלפני שאני אעשה את זה...אני אעלה אותן לפה.. וליאורה..ליאורה היא מותק של ילדה!! יש לי הכרות קצת לא מעמיקה איתה במיוחד..אבל בואנא... בנות ה-13 פה, שולטות בחיי...יכולות לסובב את כולנו על האצבע בבגרות שלהם... אז ילדה יפה..ברוכה הבאה!

דידה, ראית שפרסו לי שטיח האדום?

זוכרת לילות הקשת? מאיה וג'קו - זוג!!! או, אלונה הגדולה...

a d i d a s 2 1

New member
יואווו כמה צחקתי! חחחח

ראיתי בהרף עין וכמעט ונטשתי ואז חזרתי כדי להזכיר לזואי... איזו אישה מיוחדת!! באמא שלי היקרה! הלילה שבעקבותיו הוכרז שמה של זואי (לא יחיד..) היה הלילה הענק ביותר לדעתי, למרות שלא היו חסרים כאלה... וואי וואי איזה תקופה חסרת שעות שינה מטורפת!! תקופה של כיף...נו מילא מה המצב יאנוש?

האם נעשה פעם משהו הזוי בסגנון של

קשת כאן? נזמים גם טרולים, יהיה שמח... הגב, דני הזה... - אוהב קולנוע, שירה ובישול... ודם עשה מקלחת לא מזמן... צריך לבדוק אותו לעומק. יש עוד דרגים לשכנע בן -אדם...

a d i d a s 2 1

New member
הוא נחמד דני...

לא טרול אמיתי לא בא ותקף אבל ואטאבר... אני נראה לי דברתי אליו בנחמדות... וגם אם לא היה נראה ככה, אז באמת שדברתי בטון מחייך לגמרי! ומשהו בסגנון של קשת...זה צריך לבוא בטבעיות אי אפשר לקבועמראש.. אני מאמינה שיהיה, אחרי הכל אני וזואי באותו המקום זה כבר איחוד פיצול אחד.. ואז נשאר להחזיר את נטי-אמא ולא של... שאם רואה את זה..צריכה להזהר ממני! ואת ללי ואת תותה... וקניה ורונה..בקיצור לא חסר.. למען האמת, המקום הכי נכון להחזיר את אוירת קשת נראה לי יהיה בת"א בהופעה! לילה טוב יפתי1

למעלה