חדשה.. חחח אני כמו השם שלי מטור9ת על רן.. חחח
מ מור נסיכת הפופ New member 26/12/05 #2 ../images/Emo24.gifחדשים../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לפורום. חדשים אנחנו רוצים להכיר אתכם מעט.. שם: גיל: מאיפה בארץ: אני חבר\ה גם בפורום:
../images/Emo24.gifחדשים../images/Emo24.gif ברוכה הבאה לפורום. חדשים אנחנו רוצים להכיר אתכם מעט.. שם: גיל: מאיפה בארץ: אני חבר\ה גם בפורום:
H hila halevi girl New member 26/12/05 #3 אני:] שם:מעין גיל:16 מאיפה בארץ:מרכז אני חבר\ה גם בפורום:תראו בכרטיסאישי,הכי הרבה בדיימנדז
B BUBAPRAIT New member 26/12/05 #5 חדשה.. שם:דינה מור יוסף גיל:14 וחצי מאיפה בארץ:עפרה אני חבר\ה גם בפורום:של רן הרישמי, של נינט הרישמי ושל הראל סקעת הרישמי
חדשה.. שם:דינה מור יוסף גיל:14 וחצי מאיפה בארץ:עפרה אני חבר\ה גם בפורום:של רן הרישמי, של נינט הרישמי ושל הראל סקעת הרישמי
ה המושלמים של נופי New member 26/12/05 #7 חדשה../images/Emo9.gif שם:נופר גיל:14 מאיפה בארץ:קריות אני חבר\ה גם בפורום:מיכאלה,ש"ש ואני @#^#$^$#@%^@$%@$%!@% על רנוש
חדשה../images/Emo9.gif שם:נופר גיל:14 מאיפה בארץ:קריות אני חבר\ה גם בפורום:מיכאלה,ש"ש ואני @#^#$^$#@%^@$%@$%!@% על רנוש
מ מור נסיכת הפופ New member 26/12/05 #8 ../images/Emo124.gifהודעה לחדשים. כל תמונה שיש לכם ואתם רוצים שהפורום יראה,תעלו לגלריות. הגלריות מחולקות לפי נושאים מפורטים מאוד. במידה ויש לכם תמונה שאיננה תואמת לשום נושא אנא פנו אליי ואני אוסיף את הנושא במידה והוא מתבקש.
../images/Emo124.gifהודעה לחדשים. כל תמונה שיש לכם ואתם רוצים שהפורום יראה,תעלו לגלריות. הגלריות מחולקות לפי נושאים מפורטים מאוד. במידה ויש לכם תמונה שאיננה תואמת לשום נושא אנא פנו אליי ואני אוסיף את הנושא במידה והוא מתבקש.
ח חולה על יעל שרוני New member 26/12/05 #14 אחלה, שמתי קצת..../images/Emo42.gif אם יש לי תמונות של משהו שהם שרו בדודו טופז עם כל כוכבי הפסטיגל - איפה זה אמור להיות?
אחלה, שמתי קצת..../images/Emo42.gif אם יש לי תמונות של משהו שהם שרו בדודו טופז עם כל כוכבי הפסטיגל - איפה זה אמור להיות?
נ נועוW New member 26/12/05 #10 אני../images/Emo99.gif שם:נועה גיל:13 מאיפה בארץחור חח אני חבר\ה גם בפורום:שירי מימון, גיים בויז ,ימי הולדת ומתנות ,קלי קלארקסון
אני../images/Emo99.gif שם:נועה גיל:13 מאיפה בארץחור חח אני חבר\ה גם בפורום:שירי מימון, גיים בויז ,ימי הולדת ומתנות ,קלי קלארקסון
M meiravosh New member 26/12/05 #11 ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifחדשהההה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif היי אנשים.. אני חדשה.. חח אני לפעמיים בפורום הצופים... וקוראים לי מירב/מירבוש אני מחולון..=שליטה= בת:15 פחות מחודש... מקווה להשתלב.. אוהבת >>מירב<<
../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gifחדשהההה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif היי אנשים.. אני חדשה.. חח אני לפעמיים בפורום הצופים... וקוראים לי מירב/מירבוש אני מחולון..=שליטה= בת:15 פחות מחודש... מקווה להשתלב.. אוהבת >>מירב<<
ב בזוקההה New member 26/12/05 #12 ../images/Emo82.gifהייייייייי../images/Emo82.gif שם: רותם גיל:14.5 מאיפה בארץ: ת"א אני חבר\ה גם בפורום: הרבהה אין לי כוח לכתוב.. שמחה להכיר
../images/Emo82.gifהייייייייי../images/Emo82.gif שם: רותם גיל:14.5 מאיפה בארץ: ת"א אני חבר\ה גם בפורום: הרבהה אין לי כוח לכתוב.. שמחה להכיר
ח חולה על יעל שרוני New member 26/12/05 #13 גמני חדשה פה../images/Emo8.gif../images/Emo42.gif כמה מפתיע שם: סמדר גיל: 13 וחצי מאיפה בארץ: חיפה אני חבר\ה גם בפורום: השיר שלנו, מיכאלה, משחק החיים וסקרים ושאלונים. מזל טוב על הפורום למוכשר בקרוב אצל יעל [הלוואי ]
גמני חדשה פה../images/Emo8.gif../images/Emo42.gif כמה מפתיע שם: סמדר גיל: 13 וחצי מאיפה בארץ: חיפה אני חבר\ה גם בפורום: השיר שלנו, מיכאלה, משחק החיים וסקרים ושאלונים. מזל טוב על הפורום למוכשר בקרוב אצל יעל [הלוואי ]
O Or Skaat123 New member 26/12/05 #15 חדשדשהה פהה../images/Emo99.gif יאיי מור תודהה על הפורום פה בתפוזז שם:אור גיל:13 מאיפה בארץ:ליד פתח תקווה אני חבר\ה גם בפורום:הראל סקעת ,פסטיגל
חדשדשהה פהה../images/Emo99.gif יאיי מור תודהה על הפורום פה בתפוזז שם:אור גיל:13 מאיפה בארץ:ליד פתח תקווה אני חבר\ה גם בפורום:הראל סקעת ,פסטיגל
מ מור נסיכת הפופ New member 26/12/05 #18 חח..ברוכה הבאה..אבל אני רק התראיינתי לניהול. לא תרמתי מעבר לזה
ג ג ב ש ו ש New member 26/12/05 #20 אהלןןן../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif שם:גבי[בן] גיל:16 וחצי מאיפה:אשקלוןן חבר בפורומים של נינה טייב,רבלדה וטלנובלותת.. רן שחקן מעולה וזמר עוד יותר מעולה.. אני יבקר פה די הרבה
אהלןןן../images/Emo9.gif../images/Emo88.gif שם:גבי[בן] גיל:16 וחצי מאיפה:אשקלוןן חבר בפורומים של נינה טייב,רבלדה וטלנובלותת.. רן שחקן מעולה וזמר עוד יותר מעולה.. אני יבקר פה די הרבה