חודש טוב לכולם

רותי410

New member
../images/Emo24.gifחודש טוב לכולם

וחג אורים שמח יש לי כמה דקות זמן להיות כאן. מי נמצא? ומה מכינים? השנה עדיין לא הסתדר לי להכין לא סופגניות ולא לביבות. גם כי אחרים הכינו וגם כי לא היה זמן (ועל הדרך, הצטמצם מספר הקלוריות הנצרכות, שזה לא דבר רע בכלל). אז סופגניות אני בדרך כלל לא מכינה, אבל לביבות כן. ונשארו לי עוד יומיים לתקן את המעוות. חחח

ליןןןןן

New member
מתפקדת../images/Emo195.gif

רותי איזה כיף לך.. אני לא רוצה לשמוע יותר על סופגניות הספיק לי! אבל לביבות דווקא סבבה... יאללה למי שיש מתכון, תפאדל

חנהפ

Active member
לביבות בטטה שהוכנו אתמול קצרו הצלחה רבתי,

1 קג בטטה קלופה וחתוכה לקוביות לבשל במי מלח לסנן למעוך לפירה, לתבל ב-2-3 כפות סויה מלח,פלפל שחור 1 כוס קמח לערבב בעזרת כפית קטנה (שטובלים כל פעם במים רותחים, למניעת הדבקות) צרים לביבות קטנות למחבת, מטגנים עד שמשחים אפשר להגיש עם רוטב שמנת ועירית, אבל הולך יופי בלי כלום

רותי410

New member
אחלה. תתפקדי תמיד יש כאן מיליון מתכונים

ללביבות. למטה יש לביבות עם אשל. לביבות תפו"א, קישואים וגזר - טעים מאוד. לביבות תרד וכו' וכו, רק תחפשי, או תגידי מה את רוצה. לביבות זה יאמי. סופגניות - פחות ו-
גם לך!!!

אני הכנתי לביבות בטטה אפויות של ניקי

ויצא מעדן!!! וכמובן עם מטבל שמנת אז בכלל גן עדן!!! מומלץ בחום וגם חוסך עבודה וקלוריות בעצם האפיה.

רותי410

New member
הכנתי את זה פעמיים אבל לא לחנוכה

פעם אפיתי ופעם אפיתי חלק וטיגנתי חלק. אבל אצלנו לא כולם אהבו. אני דווקא אהבתי (יותר את המטוגנות - כמה יותר קלוריות יותר טעים). תיכף אני הולכת להכין בצק ללביבות שנקראות אצלנו עישאר. מחר נטגן.

cial 1

New member
רותי410 טעמת מרק בטטה חלבי.

מרק בטטות עם שמנת מתוקה. אפשר חם וגם בלי לחמם אם זה חם אז יש עוד להוסיף קוביות גבינה של המוצרלה וקצת פרמג'ן. או כול גבינה שאוהבים גם צהובה. משהו נכון הילדים לא אוהבים הרבה מהמטבח העשיר זה בדוק. הילדים אוהבים הרוב דברים רגילים?

רותי410

New member
חני, אני לא משתגעת על בטטה.

וילדים באמת אוהבים דברים פשוטים. רוב הילדים, בכל אופן. אבל את לביבות הבטטה אהבתי. תנסי אותן. הן טעימות.

למעלה