חוצה גולן

orlyes

New member
../images/Emo24.gifחוצה גולן

לצערי לא אוכל השנה להישתתף בחווית הרכיבה הנפלאה " חוצה גולן" מיפני ששברתי קלות את הרגל. אבל לכל המיתלבטים חבל על הזמן!.זאת חוויה ניפלאה, רכיבה מדהימה אנשים ניפלאים ואירגון ללא דופי.נקווה שהרכיבה תעבור בשלום בהנאה וללא פגיעות.לכול הנרשמים תהנו בגדול גם בשבילי.

כן... וכדאי שתקרא...

זה לא תורם לרוח הפורום. גם אם יש בקורת עדיף לעשות אותה מול בעלי העניין באופן ישיר. היד קלה והעט רושמת ואח"כ לך תוכיח שאחותך לא מוכרת מזון. אם נשמיץ אחד את השני, את הסוחרים, וחנויות האופניים ומארגני הטיולים ואיגוד האופניים ועיתון אופניים - כולנו נצא מופסדים. והרי השמחה הגדולה לצערינו היא השמחה לאיד ולפרגן הכי קשה לנו. אז לפחות בימים שלפני יום כיפור נשמור על לשוננו וקצת נפרגן אחד לשני או לפחות לא נשמיץ. אז כיפאק לאיקי וצימוק ועיריית ערד ושוהם ועוד רבים וטובים שימשיכו ויארגנו לנו תחרויות. וכיפאק לאיגוד שימשיך וירים את ענף האופניים. וכיפאק לעיתון היחיד בעברית על אופניים. וכיפאק לכל חנויות האופניים שתהיה להם שנה טובה ומוצלחת עם כמובן שירות מעולה. וכיפאק לנו לכל הרוכבים. וסליחה אם פגעתי במישהו במהלך השנה החולפת פה בפורום או בכל הזדמנות אחרת, אני לא מתכוון לצום כדי לכפר על כך - אבל טיפוס מת"א לי"ם נחשב? שנה טובה

MrRoadRunner

New member
גם סתימת פיות לא עוזרת.

אפשר לקרוא הן את הביקורת והן את תגובות המארגנים בקישורים שהוספתי. חבל שאנשים שנרשמים לא ידעו את הסיפורים המלאים על חוצה גולן האחרון,יכול להיות שכך שתמנע מהם האכזבה. (אגב, אני מכיר עוד סיפורים ומקרים שלא הגיעו לידי פרסום). חבל.

Dorthi

New member
אורלי תחסרי לי ...והחלמה מהירה..!!

אורלי, החלמה מהירה, תחסרי לי מאוד ! בקשר לדיון על "חוצה גולן"........אני אישית ממליצה בחום. הייתי בשנה שעברה.....זו הייתה חוויה מדהימה ! המסלול ,האירגון, הליווי והאבטחה היו ללא דופי !
בהחלט מובטחת הנאה לנרשמים. אבל אם בגלל העלות יש מי שחושב או מרגיש ש"דופקים" אותו, וינסה לברר במהלך הרכיבה לאן הולך כל שקל, ולחפש איפה המארגנים כשלו...כדאי שישאר בבית. שנה נפלאה לכולנו ! דורית

benny l

New member
dorthi have you reached kensas yet?

דורית אתם עולים צפונה לילה לפני? אם כן אפשר אולי להפגש לאיזה ניפנוף קל? בני

למעלה